Age4Greeks Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Πολύ καλό συγκριτικό από Xbitlabs, 4 AMD και 5 Intel δίπλα-δίπλα σε διαφορετικές συχνότητες και εφαρμογές, για μένα είναι "must see" : http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/power-consumption-overclocking.html
Age4Greeks Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Πολύ καλό συγκριτικό από Xbitlabs, 4 AMD και 5 Intel δίπλα-δίπλα σε διαφορετικές συχνότητες και εφαρμογές, για μένα είναι "must see" : http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/power-consumption-overclocking.html
benign Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Οντως και απ' οτι βλεπω βασει αγοραστικης αξιας οι AMD συμφερουν περισσοτερο.Καλα αυτα το ηξερα εδω και μηνες αλλα βοηθα και αυτη η μελετη για να ξεκολλησουν τα fanboys. Ειδικα στο games section του benchmark, βλεπω οτι ο δικος μου amd phenom X2 555 σαν διπυρηνος κλοκαρισμενος ειναι πολυ κοντα στον core 2 quad Q9505!(Επισης κλοκαριμενος) :lol: Σκεψου να τον δουλεψω σαν τετραπυρηνο τωρα που τον εχω ξεκλειδωτο! Ποσο ειπαμε κοστιζει ο Q9505 της Intel? :lol::lol:
benign Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Οντως και απ' οτι βλεπω βασει αγοραστικης αξιας οι AMD συμφερουν περισσοτερο.Καλα αυτα το ηξερα εδω και μηνες αλλα βοηθα και αυτη η μελετη για να ξεκολλησουν τα fanboys. Ειδικα στο games section του benchmark, βλεπω οτι ο δικος μου amd phenom X2 555 σαν διπυρηνος κλοκαρισμενος ειναι πολυ κοντα στον core 2 quad Q9505!(Επισης κλοκαριμενος) :lol: Σκεψου να τον δουλεψω σαν τετραπυρηνο τωρα που τον εχω ξεκλειδωτο! Ποσο ειπαμε κοστιζει ο Q9505 της Intel? :lol::lol:
benign Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δεν το εχει στο τεστ αλλα εχει τον ανωτερο του και κριβοτερο προφανως i7 860.Του οποιου οι διαφορες με τον καλυτερο AMD τετραπυρηνο τον 965 ειναι μηδαμινες,ενω η διαφορα στην τιμη 100 ευρω! Παιδια αν κανεις ιντελακιας εχει προβλημα με καρδια μην παει στο τεστ ,να φυγει απο το νημα αυτο τωρα!!!! Health warning! Εμεις οι υπολοιποι η ταξιαρχια της AMD ας απολαυσουμε γελιο! :lol::lol:
benign Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δεν το εχει στο τεστ αλλα εχει τον ανωτερο του και κριβοτερο προφανως i7 860.Του οποιου οι διαφορες με τον καλυτερο AMD τετραπυρηνο τον 965 ειναι μηδαμινες,ενω η διαφορα στην τιμη 100 ευρω! Παιδια αν κανεις ιντελακιας εχει προβλημα με καρδια μην παει στο τεστ ,να φυγει απο το νημα αυτο τωρα!!!! Health warning! Εμεις οι υπολοιποι η ταξιαρχια της AMD ας απολαυσουμε γελιο! :lol::lol:
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 έπρεπε απο την στιγμή που έχει τον 965.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 έπρεπε απο την στιγμή που έχει τον 965.
Nik.K Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δεν παιρνεις i7 για παιχνιδια αλλα για εφαρμογες και γενικες επιδοσεις, στα παιχνιδια βασιλευουν οι καρτες γραφικων για οσους εχουν χασει επεισοδια. Εγω εχω δυο i7-920 ( 6GB εκαστος ) μηχανηματα και ενα AMD 955 ( 4GB ), επαφη δεν εχουν σε γενικες επιδοσεις και σε προγραμματα και πριν πει καποιος πως ειναι θεμα μνημων ε τι να κανουμε και το Triple Channel εχει τα καλα του.
Nik.K Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δεν παιρνεις i7 για παιχνιδια αλλα για εφαρμογες και γενικες επιδοσεις, στα παιχνιδια βασιλευουν οι καρτες γραφικων για οσους εχουν χασει επεισοδια. Εγω εχω δυο i7-920 ( 6GB εκαστος ) μηχανηματα και ενα AMD 955 ( 4GB ), επαφη δεν εχουν σε γενικες επιδοσεις και σε προγραμματα και πριν πει καποιος πως ειναι θεμα μνημων ε τι να κανουμε και το Triple Channel εχει τα καλα του.
Age4Greeks Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Φαντάζομαι ότι ο Exarxeia εννοεί να συγκρίνουμε προιόντα που έχουν σχεδόν την ίδια τιμή (και εδώ ίσως και απόδοση). Γενικώς πάντως με το συγκριτικό φαίνεται ότι οι ΑMD δεν είναι και τόσο πίσω όσο πιστεύεται, αν συνυπολογίσεις ότι στο τεστ χρησιμοποιήσανε μητρική των 75€...τρελό value for money!
Age4Greeks Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Φαντάζομαι ότι ο Exarxeia εννοεί να συγκρίνουμε προιόντα που έχουν σχεδόν την ίδια τιμή (και εδώ ίσως και απόδοση). Γενικώς πάντως με το συγκριτικό φαίνεται ότι οι ΑMD δεν είναι και τόσο πίσω όσο πιστεύεται, αν συνυπολογίσεις ότι στο τεστ χρησιμοποιήσανε μητρική των 75€...τρελό value for money!
benign Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δεν παιρνεις i7 για παιχνιδια αλλα για εφαρμογες και γενικες επιδοσεις, στα παιχνιδια βασιλευουν οι καρτες γραφικων για οσους εχουν χασει επεισοδια.Εγω εχω δυο i7-920 ( 6GB εκαστος ) μηχανηματα και ενα AMD 955 ( 4GB ), επαφη δεν εχουν σε γενικες επιδοσεις και σε προγραμματα και πριν πει καποιος πως ειναι θεμα μνημων ε τι να κανουμε και το Triple Channel εχει τα καλα του. Αγαπητε Νικ δεν ξερω εσυ τι αναγκες υπολογιστικες εχεις,αν ειναι επαγγελματικες,τοτε ενταξει.Αν ειναι για gaming και dvd-ripping,editing εγω πριν λιγο καιρο ειχα εναν i7 940 και τον εδωσα.Με τον τωρινο που εχω ξεκλειδωτο τετραπυρηνο ειμαι σχεδον στα ιδια σε επιδοσεις για λιγα δευτερα.Ε οχι για 5-8 δευτερα να δωσω 300 ευρω παραπανω.Δεν ειμαι κοροιδο ουτε επαληθευομαι σαν προσωπικοτητα μεσα απο τις αγορες μου σε hardware.Εγω θελω να κανω την δουλεια μου οσο γινεται πιο φτηνα και καλα σαν εξυπνος καταναλωτης. Οσο για αυτα που λες οτι δεν εχουν επαφη σε επιδοσεις οι AMD,θα μου επιτρεψεις με ολον τον σεβασμο να διαφωνησω και δεν στο λεω εγω, αλλα παρα πολλα σοβαρα sites τα οποια ενω βγαζουν πρωτους με διαφορα στηθους τους Intel τονιζουν οτι για value οι AMD ειναι απλα καλυτεροι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.