Lucifer Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 tip:Θές να πιεις τον Τάμεση κύριος;Ξεκίνα με δυο καφέδες και μετα με μια μπύρα.Θα πάς τουαλέτα καμια δεκαριά φορές,οπότε ότι και να πίεις, θα το αποβάλεις πρίν αφομοιωθεί πλήρως απο τον οργανισμό σου. The liver is responsible for the elimination - through metabolism - of 95% of ingested alcohol from the body. The remainder of the alcohol is eliminated through excretion of alcohol in breath, urine, sweat, feces, milk and saliva. The body uses several different metabolic pathways in its oxidation of alcohol to acetaldehyde to acetic acid to carbon dioxide and water. Όχι; Μια φορά μόνο είχα πιει αρκετά πριν οδηγήσω και μιας και δεν είχα κάνει καν κεφάλι ακόμα, έκανα τον μαγικό συνδυασμό "δάχτυλο και παράδρομος". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 The liver is responsible for the elimination - through metabolism - of 95% of ingested alcohol from the body. The remainder of the alcohol is eliminated through excretion of alcohol in breath, urine, sweat, feces, milk and saliva. The body uses several different metabolic pathways in its oxidation of alcohol to acetaldehyde to acetic acid to carbon dioxide and water. Όχι; Μια φορά μόνο είχα πιει αρκετά πριν οδηγήσω και μιας και δεν είχα κάνει καν κεφάλι ακόμα, έκανα τον μαγικό συνδυασμό "δάχτυλο και παράδρομος". Ναι! Για τον λόγο αυτό παίζουν και οι μαγικές λέξεις αποβάλλω-αφομοιώνω και πλήρως. ~4 lt ούρων πιστεύω οτι περιέχουν ένα γενναίο percentage καταναλωθείσας αλκοόλης.Been there, done that,κρίμα που πέταγα εις γνώση μου 50ευρα στην τουαλέτα και ας ήμουνα φαντάρος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 αναθυμιασεις μετραει.περιεκτικοτητα αλκοολ σε mg ειτε στο αιμα ειτε στην αναπνοη.. Aρα τι σχεση εχει η"μυρωδια"? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Aρα τι σχεση εχει η"μυρωδια"? Για μήν "καρφωθείς" οταν θα πείς "Καλησπέρα σάς κέ. γουρούν...ούπς*χικ*" Μερικές φορές δέν χρειάζεται κάν να φυσήξεις... [ame]http://www.youtube.com/watch?v=oS3VhOtvGDY[/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Sorry , αλλά αυτή η λογική μας έχει φέρει σε αυτή την κατάντια ως χώρα και ως κοινωνία. Συζητάμε αν επαγγελματίας οδηγός που είχε πιει 2 ποτά ήταν στο όριο ή πολύ παραπάνω από αυτό!! Για μένα το όριο θα έπρεπε να είναι μηδέν για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και παραθυράκια . Και στα επαγγελματικά, μηδέν και αφαίρεση διπλώματος με τη μία. Σε κάθε περίπτωση τα 2 ποτάκια αν είναι μπόμπες σε ανεβάζουν πολύ πάνω από το όριο. Ακόμα και κανονικά αν είναι , θα σε ανεβάσουν πέρα από το όριο. Το να παίζουμε με τα χιλιοστά το θεωρώ γελοίο. Στην τελική ας έκανε την αιματολογική μόνος του μπας και γλυτώσει τη δουλειά του. Αντί να ξεκολήσουμε το μυαλό μας και να ΜΗΝ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΠΙΝΟΥΜΕ κοιτάμε πως θα ξεγελάσουμε τους μπάτσους, και να αμφισβητήσουμε τα μηχανήματα. Π@π@ριές... Κάθε αμφιβολία θα πρέπει σε αυτές τις περιπτώσεις να είναι επιβαρυντική για τον παραβάτη (λίγο ή πολύ) και όχι υπέρ του. Ακόμα και αν φάει σκατά και ξεγελάσει τους μπάτσους στο αλκοτέστ, τις μπαριέρες και τους γκρεμούς δεν ξέρω πως θα τους ξεγελάσει ο τάδε μαλάκας νεοέλληνας όταν θα καρφωθεί πάνω τους, αφού έχει πιει "2 ποτάκια". Και αν είναι μόνο αυτός , ας πάει στο διάολο, τα ήθελε και τα έπαθε (ούτε αυτό ισχύει βέβαια γιατί ο καθένας όσο μαλάκας και ηλίθιος και αν είναι , πάντοτε αφήνει πίσω του μια οικογένεια χαροκαμένη που της έχει καταστρέψει τη ζωή ). Αν όμως πάρει στο λαιμό του και άλλους συνεπιβάτες - πεζούς ή επιβάτες άλλων αυτοκινήτων που πέφτει πάνω τους, τότε θα έπρεπε να τον εκτελούν επιτόπου αντί να τον περιθάλπτουν κιόλας. δεν αμφιβαλλω οτι η οδηγηση και το ποτο, πρεπει να πηγαινουν χωριστα. Απλα δεν μπορω τις μετρησεις και τις μικροκομπινες πανω σε αυτα για λογους επιβολης προστιμων και μονο. Θες να μου πεις οτι χρειαζεται αλλαγη του νομου με μηχανημα που να λεει, ηπιες η δεν ηπιες? και οχι ηπιες 10 γραμμαρια και οχι ηπια 8? Εχει μια βαση αυτο το σκεπτικο. Αυτο ομως που ισχυει, σε μετραω και εχεις 10 μοναδες αρα πχ 200 ευρω προστιμο , και σε ξαναμετραω και εισαι 15 μοναδες αρα 2000 ευρω δεν παιζει. Αυτα τα συστηματα ειναι παπατζιδικα και θυμιζουν κονομα. Θα το σεβομουν το νομο αν ειχε μονο αφαιρεση διπλωματος και τελος. Τα ευρα που κολλανε? Μαζι τα βγαλαμε για να τα δωσω στο κρατος? Αν το κρατος με θεωρει επικινδυνο να μου κανει στερηση διπλωματος για Χ χρονο και τελος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Για μήν "καρφωθείς" οταν θα πείς "Καλησπέρα σάς κέ. γουρούν...ούπς*χικ*"Μερικές φορές δέν χρειάζεται κάν να φυσήξεις... 3 φορες μου χουν κανει αλκοοτεστ,δεν ηρθαν ποτε μπροστα στην μουρη μου για να με ρωτησουν αν εχω πιει Αν εισαι σαν το κυριο βεβαια,agreed,δεν θα χρειαστει να σε ρωτησουν καν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Αν το κρατος με θεωρει επικινδυνο να μου κανει στερηση διπλωματος για Χ χρονο και τελος. Αυτό δεν κάνανε μια εποχή και ξεσηκωθήκανε όλοι οι μαλάκες νεοέλληνες ?? Που είχαν βάλει και μηδέν όριο? Και το πλέον απαράδεκτο, να διαμαρτύρονται οι επαγγελματίες οδηγοί μέσω των συλλογικών οργάνων τους για τις αυστηρές ποινές??? Αυτό εννοώ κατάντια, να διεκδικεί ο κάθε μπάσταρδος το δικαίωμα να οδηγάει τριαξονικό μεθυσμένος, και να μην του πάρουν το δίπλωμα γιατί είναι η ζωή του.. Για τις ζωές αυτών που αφαιρούνται καθημερινά από τέτοιους μαλάκες δεν τρέχει κάστανο... ---------- Προσθήκη στις 03:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:50 ---------- Δε ξέρω τι προσπαθείς να αποδείξεις αλλά δε νομίζω η δική σου λογική. κρίνοντας από την υπογραφή σου να είναι και πολύ καλύτερη. Τι λε ρε μεγάλε? Έκρινες από την υπογραφή μου τη λογική μου??? Κόψτα σε χαλάνε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timekeeper Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Ο τύπος έχει απίστευτο θράσος και όσοι τον υποστηρίζεται θα αλλάζατε γνώμη, εάν ένας τέτοιος "υπερασπιστής" προκαλούσε τροχαίο και σας στερούσε κάποιον δικό σας. Μαλάκες είναι οι μπάτσοι που του κάνανε τη χάρη να ξαναφυσήξει.. Εάν έχεις επαγγελματικό και σε πιάσουν να οδηγείς ενώ έχεις πιει έστω και μια γουλιά, σου παίρνουν το δίπλωμα αμέσως! Μην κάνουμε και τον κάθε ανεύθυνο, μάγκα τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Αυτό δεν κάνανε μια εποχή και ξεσηκωθήκανε όλοι οι μαλάκες νεοέλληνες ??Που είχαν βάλει και μηδέν όριο? και με αυτο θες να μου πεις οτι αφου ξεσηκωθηκαν οι μαλακες νεοελληνες, τι να καμει το καημενο ελληνικο κρατος και κυβερνηση, και το εφτιαξε αλλιως σωστα? Αν ειναι ετσι οπως τα λες, δεν υπαρχει κυβερνηση αλλα καποιο σκορποχωρι.... Επισης, συνεχεια εδω και μηνες ακουω πολιτες (τωρα αν ειναι οι ιδιοι μαλακες νεολληνες η αλλοι δεν γνωριζω) που λενε ολοι - απαντες, να πανε οι κλεφτες φυλακη..... και πιστεψε με δεν το λεει μια μικρη μεριδα αλλα μια μεγαλη κοινωνικη πλειοψηφια. Πως εξηγεις ομως το φαινομενο σε αυτο η κυβερνηση (οχι η τωρινη, ολες) να μην προχωραει σε κατι τετοιο? Πλατιαζω αγαπητε μου, γιατι θελω να σου πω, οτι αν δεν υπαρχει μια ταξη σε καποια πραγματα, ο καθενας κανει οτι του γουσταρει, οπως του γουσταρει. Εκεινο που εχω να σου επισημανω κλεινοντας την συζητηση ειναι προσεχε τα νωτα σου. Γιατι τελικα αυτο το οτι του γουσταρει μπορει να σου ερθει κατακουτελα. Και εκει αντε να βγαλεις ακρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Το κείμενο, απλά δεν διαβάζεται, και μάλλον δείχνει και την πρόχειρη και αμπλαούμπλικη λογική των <<επαγγελματιών οδηγών>>. Ειδικά αν είναι φορτηγατζής ή ταξιτζής, δεν νομίζω πως χρειάζεται να κάτσουμε να αναλύσουμε τίποτα (εκτός από το αίμα τους, που μεσημέρι-βράδυ τροφοδοτείται με αλκοόλ από τις υπερμεγέθεις κοιλιές τους) Μάλιστα, οι ταξιτζήδες έχουν γενικά ασυλία (πόσες παραβάσεις για μη χρήση ζωνών ασφαλείας έχουν βεβαιωθεί; ) Για να μην πούμε και για τις χιλιάδες οικοδόμων που πίνουν μπύρες μεσημεριάτικα και μετά φεύγουν από τις οικοδομές... Αλλά τα αλκοοτέστ είναι ελάχιστα τη μέρα. Θέλω να δω συνεργεία αλκοοτέστ έξω και γύρω από κέντρα διασκέδασης.Γίνεται; Μα όχι βέβαια, γιατί όπως και στο άλλο επίκαιρο θέμα, δεν υπάρχει κανείς με αρχίδια για να κόψει κώλους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 δεν αμφιβαλλω οτι η οδηγηση και το ποτο, πρεπει να πηγαινουν χωριστα.Απλα δεν μπορω τις μετρησεις και τις μικροκομπινες πανω σε αυτα για λογους επιβολης προστιμων και μονο. Θες να μου πεις οτι χρειαζεται αλλαγη του νομου με μηχανημα που να λεει, ηπιες η δεν ηπιες? και οχι ηπιες 10 γραμμαρια και οχι ηπια 8? Εχει μια βαση αυτο το σκεπτικο. Αυτο ομως που ισχυει, σε μετραω και εχεις 10 μοναδες αρα πχ 200 ευρω προστιμο , και σε ξαναμετραω και εισαι 15 μοναδες αρα 2000 ευρω δεν παιζει. Αυτα τα συστηματα ειναι παπατζιδικα και θυμιζουν κονομα. Θα το σεβομουν το νομο αν ειχε μονο αφαιρεση διπλωματος και τελος. Τα ευρα που κολλανε? Μαζι τα βγαλαμε για να τα δωσω στο κρατος? Αν το κρατος με θεωρει επικινδυνο να μου κανει στερηση διπλωματος για Χ χρονο και τελος. Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ πράγμα που "τσούζει" στη νοοτροπία του Ελληνάρα είναι όταν του ζητάς να βάλει το χέρι στην τσέπη. Καλά κάνουν και επιβάλλουν χρηματικά πρόστιμα. Πού να οδηγούσατε στο εξωτερικό μερικοί, να βλέπατε τη γλύκα. Επιτέλους, τα ταξί είναι πάμφθηνα στην Ελλάδα. Πάρτε ταξί όταν θέλετε να πείτε. Τι σας φταίνε οι υπόλοιποι; Αφού ζείτε σε μια χώρα που τα ποτά-μπόμπες ΔΕΝ ελέγχονται, τι κάθεστε και ρισκάρετε; Εκτός αν πρέπει σώνει και καλά να κυκλοφορήσετε με την αμαξάρα το βράδυ, για να τη δει η γκόμενα, κι ας χρωστάτε ακόμα 60 δόσεις μέχρι να την εξοφλήσετε. Αυτές τις νοοτροπίες πρέπει να πετάξουμε ως λαός. Οι περισσότεροι τα' χουμε κάνει αυτά τα πράγματα, κι εγώ πρώτος. Όμως όλα αυτά πρέπει να ανήκουν σε μια άλλη εποχή και να τα αποβάλλουμε ως λάθη από την καθημερινότητα και τη νοοτροπία μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCharon Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Θα κάνω μια εμβόλιμη ερώτηση. Κάτι μικροπραγματάκια (φτηνά, νομίζω καμιά 10αριά €) που κυκλοφορούν για να μετράς μόνος σου, είναι καθόλου αξιόπιστα, γνωρίζει κάποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Θα κάνω μια εμβόλιμη ερώτηση. Κάτι μικροπραγματάκια (φτηνά, νομίζω καμιά 10αριά €) που κυκλοφορούν για να μετράς μόνος σου, είναι καθόλου αξιόπιστα, γνωρίζει κάποιος; Έχω ένα τέτοιο το έχω δοκιμάσει 2-3 φορές και με έβαζε σε φυσιολογικά πλαίσια (σύμφωνα με κάποια online calcs που και καλά σου υπολογίζουν πόσο λιάρδα είσαι) αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα τα εμπιστευόμουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Αν ειναι ετσι οπως τα λες, δεν υπαρχει κυβερνηση αλλα καποιο σκορποχωρι.... :-D:-D Γιατί, έχεις άλλη εντύπωση? Με τη λογική του να μαζεύουνε τα "ψηφαλάκια" όλοι τους δεν έχουν κάνει την Ελλάδα το μεγαλύτερο μπουρδέλο στον πλανήτη? Επισης, συνεχεια εδω και μηνες ακουω πολιτες (τωρα αν ειναι οι ιδιοι μαλακες νεολληνες η αλλοι δεν γνωριζω) που λενε ολοι - απαντες, να πανε οι κλεφτες φυλακη..... και πιστεψε με δεν το λεει μια μικρη μεριδα αλλα μια μεγαλη κοινωνικη πλειοψηφια. Πως εξηγεις ομως το φαινομενο σε αυτο η κυβερνηση (οχι η τωρινη, ολες) να μην προχωραει σε κατι τετοιο? Πλατιαζω αγαπητε μου, γιατι θελω να σου πω, οτι αν δεν υπαρχει μια ταξη σε καποια πραγματα, ο καθενας κανει οτι του γουσταρει, οπως του γουσταρει. Εκεινο που εχω να σου επισημανω κλεινοντας την συζητηση ειναι προσεχε τα νωτα σου. Γιατι τελικα αυτο το οτι του γουσταρει μπορει να σου ερθει κατακουτελα. Και εκει αντε να βγαλεις ακρη. Αυτό που εννοούν οι περισσότεροι, είναι να πάνε φυλακή όλοι οι άλλοι που κλέβουν εκτός από εμένα.Και στις επόμενες εκλογές ψηφίζουν τους προηγούμενους κλέφτες , μπας και διοριστούν στο δημόσιο και γίνουν και αυτοί κωπρόσκυλα. Αν υπήρχε δικαιοσύνη και δίκαιο, και όχι αυτό το χάλι που έχουμε, δεν θα υπήρχε στέλεχος της δημόσιας διοίκησης και στέλεχος κυβέρνησης που να μην είχε δικαστεί για απάτες σε βάρος του δημοσίου, απιστία, κατάχρηση δημοσίου χρήματος, υπεξαίρεση κλπ. Και πάνω από μισό εκατομύριο δημόσιοι υπάλληλοι θα είχαν απολυθεί και θα είχαν και ποινικές κυρώσεις για πλημμελή εκτέλεση καθηκόντων, απιστία, δωροληψία, υπεξαιρέσεις κλπ. Όσο για το "ότι γουστάρει ο καθένας" ισχύει εδώ και χρόνια. Ο μόνος λόγος που δεν έχουμε διαλυθεί σαν χώρα είναι λόγω αυτοσυγκράτησης των περισσοτέρων πολιτών και όχι λόγω των κρατικών αρχών και της "δημόσιας τάξης". Και σε μεγάλο βαθμό ισχύει το "Σώζων εαυτόν σωθήτω". Όταν χαθεί τελείως η λογική και η αυτοσυγκράτηση θα γίνει κόλαση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Εγώ απορώ γιατί οι πότες δεν έχουν κάνει κάποια διαμαρτυρία, ώστε να σταματήσουν τα αλκοοτέστ εντελώς, και να λήξει το θέμα. Γιατί δηλαδή, οι <<φίλοι και συγγενείς>> των μελών του Επαναστατικού Αγώνα που πλακώθηκαν με την αστυνομία, είναι πιο μάγκες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα