Προς το περιεχόμενο

Εγγραφη video απο παιχνιδια

konstantinos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ειχα ρωτησει σε αλλο thread και καποια παιδια μου ειχαν απαντησει σχετικα με το πιο προγραμμα χρησιμοποιω προκειμενου να γραφω video απο παιχνιδια .Χρησιμοποιησα το fraps αλλα οτι επιλογη και να βαλω στα 25 εως 60 fps οταν παταω το hotkey την ωρα του παιχνιδιου πεφτουν τα frames πολυ ,γυρω στα 25 .Δεν γινεται να γραφω video χωρις να επηρεαζεται η αποδοση ή τουλαχιστον να μην γινεται τοσο αισθητη ?

Δημοσ.

Το ειχα ρωτησει σε αλλο thread και καποια παιδια μου ειχαν απαντησει σχετικα με το πιο προγραμμα χρησιμοποιω προκειμενου να γραφω video απο παιχνιδια .Χρησιμοποιησα το fraps αλλα οτι επιλογη και να βαλω στα 25 εως 60 fps οταν παταω το hotkey την ωρα του παιχνιδιου πεφτουν τα frames πολυ ,γυρω στα 25 .Δεν γινεται να γραφω video χωρις να επηρεαζεται η αποδοση ή τουλαχιστον να μην γινεται τοσο αισθητη ?

Δημοσ.

Θα βοηθούσε αν μας έλεγες και τι δίσκο-δίσκους έχεις. Μόνο αυτό δεν αναφέρεις στην υπογραφή σου. Είναι πιο χρήσιμο από την αναφορά στο mouse. :-D

Μάλλον είναι θέμα δίσκου, γι αυτό και το αναφέρω.

Αν έχεις δύο δίσκους (όχι partitions) δοκίμασε να κάνεις την εγγραφή στο δίσκο που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ εγκατεστημένο το παιχνίδι.

Δεν το έχω δουλέψει ο fraps, αλλά αν έχει επιλογή για buffer δοκίμασε και σε άλλες τιμές.

Άλλαξε και αν έχει επιλογή για ανάλυση και μην καταγράφεις σε ανάλυση μεγαλύτερη από 800x600.

Κάνε ένα καλό defrag στον δίσκο όπου κάνες καταγραφή και στον δίσκο που έχεις το παιχνίδι.

Απενεργοποίησε το "save frame rate to file each second".

Σιγουρέψου ότι έχεις τους τελευταίους drivers για την κάρτα γραφικών σου.

Δοκίμασε με το FastCapPro μήπως έχεις καλύτερο frame rate.

Δες πόσοι άλλοι έχουν αναφέρει ότι έχουν χαμηλά fps με το fraps στην αναζήτηση στο GOOGLE.

Δημοσ.

Θα βοηθούσε αν μας έλεγες και τι δίσκο-δίσκους έχεις. Μόνο αυτό δεν αναφέρεις στην υπογραφή σου. Είναι πιο χρήσιμο από την αναφορά στο mouse. :-D

Μάλλον είναι θέμα δίσκου, γι αυτό και το αναφέρω.

Αν έχεις δύο δίσκους (όχι partitions) δοκίμασε να κάνεις την εγγραφή στο δίσκο που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ εγκατεστημένο το παιχνίδι.

Δεν το έχω δουλέψει ο fraps, αλλά αν έχει επιλογή για buffer δοκίμασε και σε άλλες τιμές.

Άλλαξε και αν έχει επιλογή για ανάλυση και μην καταγράφεις σε ανάλυση μεγαλύτερη από 800x600.

Κάνε ένα καλό defrag στον δίσκο όπου κάνες καταγραφή και στον δίσκο που έχεις το παιχνίδι.

Απενεργοποίησε το "save frame rate to file each second".

Σιγουρέψου ότι έχεις τους τελευταίους drivers για την κάρτα γραφικών σου.

Δοκίμασε με το FastCapPro μήπως έχεις καλύτερο frame rate.

Δες πόσοι άλλοι έχουν αναφέρει ότι έχουν χαμηλά fps με το fraps στην αναζήτηση στο GOOGLE.

Δημοσ.

Exω ενα δισκο 250 gb seagate αν θυμαμαι καλα.Η προεπιλογη που εχει για το output framerate του video ειναι 30fps .

Bασικα εμενα με ενδιαφερει να γραφω ενα video ,να του βαζω μια μουσικη δικη μου (αν ξερεις πες μου please ) και να το ανεβασω στο youtube.

---------- Προσθήκη 14-04-2010 στις 02:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 13-04-2010 στις 23:23 ----------

Bασικα δουλευοντας λιγο το ολο πραγμα προσπαθω να χρησιμοποιησω το virtualdub για να κανω compress το αρχειο που εγραψα με το fraps .Αναφερει ομως οτι για να το μετατρεψω το αρχειο σε mpeg4 θα πρεπει να κατεβασω ενα xvideo codec το οποιο ομως δυσκολευομαι να βρω για 64bit vista.Eχεις μηπως κανενα Link?

Δημοσ.

Θα το δοκιμασω σημερα ,ευχαριστω .Βασικα εγω περιμενω οταν το εγκαταστασω μετα φορτωνοντας το virtualdub οταν πατησω compression video να μου βγαλει μια επιλογη για mpeg4 .Το λεω γιατι τωρα μου βγαζει κατι ασχετα στα οποια οταν συμπιεσω το avi αρχειο του video δεν το διαβαζει το wmedia player.Eκτος βεβαια αν υπαρχει ενα αλλο προγραμμα που να μπορω να συμπιεζω ενα avi σε mpeg ,divx ktl

Δημοσ.

παιδιά με ενδιαφέρει και μένα το θέμα... τι κάνουμε εδώ? είναι 100% ο δίσκος.. ? η φταίει το fraps? θέλω να κρατάω μερικά στιγμιότυπα απο παιχνίδια αλλα π.χ στο MW2 ρίχνει πολύ τα fps.. και δεν μπορώ να παίζω. στο youtube πως τα τραβάνε αυτοί ?? :confused:

Δημοσ.

Αν κοιτάξεις στο post #2, στο λινκ για το google, θα δεις ότι πολλοί έχουν αναφέρει drops στα fps με το fraps.

Ο δίσκος μπορεί να είναι ένα θέμα, η μνήμη το δεύτερο θέμα, η cpu και η vga να επηρεάζουν, αλλά ότι και να κάνουμε το fraps ρίχνει κατά πολύ τα frames όταν κάνει καταγραφή.

Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει κάτι εξ αποστάσεως με team viewer... Μια σκέψη κάνω, αν βρω ευκαιρία θα το ελέγξω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...