Προς το περιεχόμενο

ADSL wireless router

gandalf_the_white

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

το 2ο, έτσι και αλλιώς θα αλλάξω router σύντομα οπότε δεν έχει νόημα να ασχολούμαι με το συγκεκριμένο... :o

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

1) http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Modem-Routers/DrayTek-Router-Annex-A-Vigor-2710N-VIGOR-2710N-ANNEX-A.htm

2) http://www.pixmania.gr/gr/gr/4669723/art/netgear/modem-router-wireless-n-d.html?srcid=7255&Partenaire=skroutz&CodePromo=oui&aftrack=TWpJMk1EczFNakE1OzEyNzE0MjQxNjU7UGFydGVuYWlyZT1za3JvdXR6JkNvZGVQcm9tbz1vdWk=

3) http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=1159D4AADBEF0643A69B80EDE2A36A69&pa=CFD496D672C1CD4784AB030FA1306972

αυτά κυρίως, αν και δεν ξέρω πως συγχρονίζουν τα Netgear σε σχέση με τα Linksys και τα Draytek που έχουν αρκετά υψηλούς συγχρονισμούς...

κριτήρια του κώλου, wifi n, gigabit switch, usb port :P

Δημοσ.

με το 320N θα εχεις ακριβως τα ιδια προβληματα φιλε, αν εχεις βαλει στο ματι το 2710n, απλα το παιρνεις και μας κοροιδευεις ολους μετα. Παντως και το 3500 ειναι καταπληκτικη αγορα και αρκετα φθηνο. Το linksys κατα πασα πιθανοτητα θα συχρονιζει πιο ψηλα απο ολα μαζι με το draytek. Τα κριτηρια σου δεν ειναι του κωλου, αλλα οτι θαθελε ο καθενας

• Super Moderators
Δημοσ.

είναι του κώλου σε σχέση με πιο σοβαρές "επαγγελματικές" λειτουργίες που ζητάνε άλλοι....

ναι το ξέρω με το Linksys για αυτό το έβαλα 3ο στην λίστα, είμαι κυρίως ανάμεσα στο Draytek και στο Netgear και από ότι έχω ακούσει το Draytek συγχρονίζει αρκετά ψιλά σαν τα Linksys. To Netgear έχει όλο το πακέτο αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τους συγχρονισμούς του...

πχ τώρα με το WAG160N παίζω στα 14mbit me 30db Attenuation rock stable...

Δημοσ.
γιατί με XP ή με 7 θα δω διαφορά? μην λέμε ότι θέλουμε...

τα παραπάνω posts μου πιστεύω ότι απαντάνε σε μερικές από τις ερωτήσεις...

δεν το εγραψα για το θεμα ταχυτητας δικτυου αλλα γενικος σαν λειτουργικο.στο δικτυο ναι διαφορα τι να δεις αλλα σαν μηχανημα θα ειναι πολυ πιο αναλαφρο απο το χτικιο τα vista.

Δημοσ.
........στο δικτυο ναι διαφορα τι να δεις αλλα σαν μηχανημα θα ειναι πολυ πιο αναλαφρο απο το χτικιο τα vista.

στο δικτυο θα δει τη διαφορα φιλε, το εγραψα και πριν. Παντως εσυ θρες συχρονιζεις πιο χαμηλα απο οσο θαπρεπε

• Super Moderators
Δημοσ.

1.64mbit λιγότερα, κλαιν...

poulino αν τα PC ήταν της πλάκας πράγματι τα 7 θα ήταν αρκετά πιο ελαφριά από τα Vista, αλλά σε PC της προκοπής οι διαφορές δεν φαίνονται με το μάτι...

Δημοσ.
1.64mbit λιγότερα, κλαιν...

poulino αν τα PC ήταν της πλάκας πράγματι τα 7 θα ήταν αρκετά πιο ελαφριά από τα Vista, αλλά σε PC της προκοπής οι διαφορές δεν φαίνονται με το μάτι...

απλα αφου τα εχεις κανε τον κοπο να τα περασεις.

στο δικτυο θα δει τη διαφορα φιλε, το εγραψα και πριν. Παντως εσυ θρες συχρονιζεις πιο χαμηλα απο οσο θαπρεπε

απο vista se 7 οχι απο xp σε 7.

Β.λιγοι συγχρονιζουν οσο θα πρεπε δυστχως

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...