Προς το περιεχόμενο

ADSL wireless router

gandalf_the_white

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δες τα ασυρματα της Netgear. Εχει ο αδερφος μου το 834g (ΥπαΡΧΕΙ και ανωτερο μοντελο οσον αφορα την ασυρματη δυκτιωση) το αγορασε απο το πλαισιο με 70 ευρω τελικη , και εχει και εγγυηση εφ ορου ζωης..

greeneye

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

και εγώ στα 2MB/sec ήξερα για αυτό παραξενεύτηκα...

πάντως με WiFi N αντιμετωπίζω κολλήματα σε 1080p DTS .mkv

Δημοσ.

Κοιτα φιλε, νορμαλ με φουλ σημα σε g, θαπρεπε να παιζεις εως 2,4. Εσυ σε n με τι λειτουργικο και τι ρουτερ? Ρωταω για το ρουτερ διοτι στα μονα που δουλευει καλα το Ν, ειναι στα draytek και στα καινουργια netgear. Ολα τα αλλα εχουν Drops, οπως και στο wag160n που απο οτι εχω παρατηρησει, εχεις εσυ

• Super Moderators
Δημοσ.

το router το πέτυχες, λειτουργικό Vista Ultimate 64bit (ναι βαριέμαι να βάλω τα 7 ακόμα), το WiFi N πόσο πρέπει να βγάζει κανονικά στην πράξη? γιατί εγώ μέχρι 5-6MB/sec έχω δει

Δημοσ.

αναλογα στα ποσα κλειδωνει το ασυρματο, αν σου κλειδωνει η καρτα στα 300...... ειναι λιγο το 5-6. Στα 150 με netgear Ν, τοχα φτασει γυρω στα 8-9 αν θυμαμαι καλα, παντως 5-6 σιγουρα οχι.

• Super Moderators
Δημοσ.

παίζω σε WiFi N με το usb wifi που πήγαινε μια εποχή πακέτο με το WAG160N, ακόμα και όταν φέρνω το netbook στο γραφείο διπλά στο router πάνω από 6MB/sec δεν βλέπω...

Δημοσ.

enable πως ομως? normal ή experimantal μονο για καλες μεταφορες. Me experimental ομως θα εχεις browsing issues. Σε ολα τα μηχανακια το ιδιο set ομως φιλε.

Δημοσ.
το router το πέτυχες, λειτουργικό Vista Ultimate 64bit (ναι βαριέμαι να βάλω τα 7 ακόμα), το WiFi N πόσο πρέπει να βγάζει κανονικά στην πράξη? γιατί εγώ μέχρι 5-6MB/sec έχω δει

ελεος και εσυ με τα vista.αυτα ειναι θανατος μονα τους.

β.οσο για το wireless ειναι πολλα στην μεση για το τι ταχυτητα θα παιξεις.

τι καρτα εχεις,drivers<τι ρουτερ εχεις,αποσταση μεταξη των 2 ,ποσα Pc τραβανε wireless.ειναι n?ειναι g?ειναι g 108?n 150 n300?hd ποσα giga?3 giga h κατι ταινιες των 20?

• Super Moderators
Δημοσ.
ελεος και εσυ με τα vista.αυτα ειναι θανατος μονα τους.

γιατί με XP ή με 7 θα δω διαφορά? μην λέμε ότι θέλουμε...

τα παραπάνω posts μου πιστεύω ότι απαντάνε σε μερικές από τις ερωτήσεις...

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι και τα svista φιλε. Με xp ναι θα ειχες διαφορα, αλλα προς τα κατω ομως. Το αλλο το pc σου τι λειτουργικο εχει που κανεις τις μεταφορες?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...