Προς το περιεχόμενο

ADSL wireless router

gandalf_the_white

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά,μόλις τελείωσα το καινούριο μου σπίτι κ ψάχνω wireless router.

Το σπίτι είναι 87 τετραγονικά.Σκέφτομαι να βάλς το ρούτερ στο σαλόνι 'η στο δομάτιο κ να πιάνω σε όλο το σπίτι.Τί έχετε να προτείνετε?Θέλω πέρα από το καλό σήμα να είανι όσο πιο σταθερός γίνεται,γιατί θα έχω μόνιμα 2 pc συνδεδεμένα κ NAS .

Κ θέλς σταθερότητα στις ταχύτητες.

Ακούω προτάσεις.

Φαντάζομαι μέχρι 200 ευρο μπορώ να διαθέσω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επειδή ζητάς καλό σήμα θα σου πρότεινα όχι ασύρματη εγκατάσταση αλλά ενσύρματη...

Ας πεί και κάποιος άλλος την γνώμη του...

Δημοσ.

Επειδή ζητάς καλό σήμα θα σου πρότεινα όχι ασύρματη εγκατάσταση αλλά ενσύρματη...

Ας πεί και κάποιος άλλος την γνώμη του...

Δημοσ.

α) το καλωδιο ειναι παντα καλυτερο

β) Δες αν βγαινει και αλλαζει η κεραια στο ρουτερακι σου (χλωμο αλλα δες μια)

γ) Repeater στη μεση του δωματιου, αλλα καλυτερα συνεδεμενο με καλωδιο στο ασυρματο ρουτερ σου, για να μη χανεις τη μιση απο τη ταχυτητα του ασυρματου

Δημοσ.

α) το καλωδιο ειναι παντα καλυτερο

β) Δες αν βγαινει και αλλαζει η κεραια στο ρουτερακι σου (χλωμο αλλα δες μια)

γ) Repeater στη μεση του δωματιου, αλλα καλυτερα συνεδεμενο με καλωδιο στο ασυρματο ρουτερ σου, για να μη χανεις τη μιση απο τη ταχυτητα του ασυρματου

Δημοσ.

μαρκες αφου δινεις τοσα λεφτα.zyxel,linksys,draytek.ολα εχουν απο 100 και πανω.απο εκει και περα για πιο γρηγορη ταχυτητα μαλλον σε n αμα πας σε ασυρματο

Δημοσ.

άμα είναι n ταχύτητας θα έχω γρήγορο bandwith κ κυρίως σταθερό εσωτερικά στο LAN μου?

Γιατί θέλω να μεταφέρω συχνά αρχεία απο ΝΑS--->LAPTOP---->PC...

Τι λέτε?

Δημοσ.

το πιο σταθερο πιο γρηγορο ειναι το καλωδιο.απο εκει και περα δεν ειναι οτι δεν θα ειναι σταθερο αλλα αμα θες να μεταφερεις 20 giga την ημερα ε εκει παμε σε κανα καλωδιο.και βεβαια για N πρεπει να ειναι και οι καρτες N

Δημοσ.

όχι,εντάξει!δεν θα μεταφέρω τόσα πολλά ,αλλά πχ άν θέλω να 'παίξω΄ μια ταινία απο το ΝΑS μου ενώ είμαι στο λάπτοπ να το παίζει άνετα σε full hd χωρίς κοψίματα.

Θά είμαι οκ λέτε?

Δημοσ.

με g μου ειχαν πει οτι μπορει να εχεις τιποτα κολληματακια ειδικα αμα δεν υπαρχει και τελειο σημα οποτε καλυτερα θα ηταν να εχεις n ωστε αμα χρειαστει να μπορεις να παιξεις παρα να σε υποχρεωσει μετα να βαλεις καλωδιο.giati απο το θεωρητικο του g μεχρι το πρακτικο...

Δημοσ.

1080p wireless μάλλον ξέχνα το.

Aκόμα και το "n" που θεωρητικά έχει επαρκές bandwidth για απ'ευθείας αναπαραγωγή έχω δει να τρώει κολληματάκια...

Δημοσ.
1080p wireless μάλλον ξέχνα το.

Aκόμα και το "n" που θεωρητικά έχει επαρκές bandwidth για απ'ευθείας αναπαραγωγή έχω δει να τρώει κολληματάκια...

αν ειδικα παιζει σε μεγαλη αποσταση και δεν μπορει να κλειδωσει max τοτε εχει θεμα σιγουρα.

Δημοσ.

Εμενα σε g που τα εχω τωρα, απο το laptop που εχω δει 1080p(αρκετες φορες), ποτε κολλημα, κανενα, μα ποτε ομως. Αυτο δε σημαινει οτι και ο καθενας θα παιζει καλα. Απλα νομιζω οτι ταχω φτιαξει καλα με trαnsfers μεχρι 3,3MB και πιθανο για αυτο να μου παιζει καλα

Δημοσ.

ε δε θυμαμαι μεγεθος τωρα. Συνηθως οι μεταφορες που παιζω ειναι απο 2,8-3,1. το 3,3 απλα το πιανω, δε καθομε εκει. Ναι σε 54αρι μιλαω. Γενικα by default και χωρις τροποποιησεις, τα ασυρματα με καλη ληψη παιζουν γυρω στα 2ΜΒ transfer rate

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...