Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση ram σε macbook pro

charlatan154

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Εχω ενα macbook pro 2,4 οχι το unibody το προηγουμενο. Θελω να κανω αναβαθμιση της ραμ απο 2 σε 4 gb. Κοιτουσα αυτες -> http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554768&u=KINGSTON-KTA-MB667K2/4G-4GB-2X2GB-DUAL-CHANNEL-KIT-FOR-MAC . Γνωριζει κανεις αν μπορω να βαλλω ποιο γρηγορες μνημες όπως MC6400 RAM στα 800MHz ή δεν υποστηριζοντε? αν εχει κανει καποιος αναλογη αναβαθμιση στο συγκεκριμενο macbook pro ας με βοηθησει λιγο...

Δημοσ.

Μπες στο site της Kingston ή κάποιας άλλης εταιρείας και δες ακριβώς τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχουν οι μνήμες σου.

Αν τώρα το mbp παίρνει DDR2 667MHz και του βάλεις DDR2 800MHz το πιο πιθανό είναι να τις δεκτεί αλλά θα δουλεύουν στα 667 οπότε δεν θα κερδίσεις τίποτα.

Δημοσ.

Μπες στο site της Kingston ή κάποιας άλλης εταιρείας και δες ακριβώς τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχουν οι μνήμες σου.

Αν τώρα το mbp παίρνει DDR2 667MHz και του βάλεις DDR2 800MHz το πιο πιθανό είναι να τις δεκτεί αλλά θα δουλεύουν στα 667 οπότε δεν θα κερδίσεις τίποτα.

Δημοσ.

Από ένα μικρό search που έκανα και εμένα καλή μου φαίνεται η τιμή.

Δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται πως τους τελευταίους μήνες τις έχουνε αυξήσει λίγο τις μνήμες και εδώ αλλά και στο εξωτερικό. Μπορεί να είναι και ιδέα μου.

Δημοσ.

Από ένα μικρό search που έκανα και εμένα καλή μου φαίνεται η τιμή.

Δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται πως τους τελευταίους μήνες τις έχουνε αυξήσει λίγο τις μνήμες και εδώ αλλά και στο εξωτερικό. Μπορεί να είναι και ιδέα μου.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικα οι μνημες που παραγγειλα απο το Amazon χαθηκαν και μου εδωσαν τα λεφτα μου πισω. Υπαρχει κανεις που εχει κανει αναλογη αναβαθμιση απο Ελλαδα και εχει να μου προτινει κατι?

Δημοσ.
Καλησπερα παιδια. Εχω ενα macbook pro 2,4 οχι το unibody το προηγουμενο. Θελω να κανω αναβαθμιση της ραμ απο 2 σε 4 gb. Κοιτουσα αυτες -> http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554768&u=KINGSTON-KTA-MB667K2/4G-4GB-2X2GB-DUAL-CHANNEL-KIT-FOR-MAC . Γνωριζει κανεις αν μπορωα να βαλλω ποιο γρηγορες μνημες όπως MC6400 RAM στα 800MHz ή δεν υποστηριζοντε? αν εχει κανει καποιος αναλογη αναβαθμιση στο συγκεκριμενο macbook pro ας με βοηθησει λιγο...

μόνο με 667 μπουτάρει στο λέω 100% σίγουρα γιατι 2χ2 800αρες κινγκστον που έβαλα σε ίδιο με το δικό σου δεν μπούταρε..Ασε που και τις 800αρες να έπαιρνε δεν θα κέρδιζες κάτι μιας και εκμεταλεύεται μόνο 667

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Cassidy κοιταξα στο σιτε που μου εστειλες και βρηκα αυτες -> http://www.crucial.com/eu/store/mpartspecs.aspx?mtbpoid=FF1F93F9A5CA7304 . Εισαι ευχαριστιμενος απο την αναβαθμιση? Είδες καθολου διαφορα? τις εχεις καιρο? Μπορεις να μου πεις ακομα ποσα εδωσες για τα εξοδα αποστολης? thanks...

Δημοσ.

Ναι, σε virtual machines και το garageband είδα σίγουρα διαφορά. Βέβαια τότε (Ιούλιος 2009) στοίχιζαν τα μισά απ' όσο τώρα. Τα μεταφορικά 7 ευρώ κι όπως βλέπεις έχει και φόρο (17.5% of the total order cost, including shipping charges).

post-22634-129063083907_thumb.png

Δημοσ.

Καλα και αντι να πεσει η τιμη ανεβηκε?? ή μηπως εγιναν αντικες αυτες οι μνημες πλεον? Ελεος...Τελος παντων λογικα απο βδομαδα θα τις παραγειλω λογο αναγκης. ευχαριστω για την βοηθεια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...