snk11 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 πειτε την γνωμη σας! μπορουμε ν κανουμε την πατεντα κ να πετυχει??
TheELF Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 sub=submarine ? κούτα (τσιγάρα?) Αν όμως εννοείς subwoofer και κουτί για αυτό,τότε γίνετε σε πολλές περιπτώσεις, αλλά αν δεν μας δόσεις λεπτομέρειες για τα υλικά που έχεις(γιατί δεν θέλω να φανταστώ ότι θέλεις να τα αγοράσεις καινούρια απλά για να παιδευτείς)δεν σε βλέπω να βρείς άκρη.
kfyros Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 το κουτί γενικά δεν είναι μόνο για να μην σκονίζονται οι μαγνήτες. Ο σχεδιασμός, το ξύλο που θα χρησιμοποιηθεί, ο τρόπος που θα ενωθούν τα κομάτια, τα ανοίγματα , η εσωτερική επένδυση και τα εσωτερικά χωρίσματα που το αποτελούν έχουν να κάνουν με τη χροιά του ήχου , τις συχνότητες, την καθαρότητα κλπ. Αλλιώς παίρνουμε ένα φύλο μελαμίνη, βάζουμε τα μεγάφωνα μέσα , τα βιδώνουμε με νοβοπανόβιδες, το κοτσάρουμε στον ουρανό του datsun και βγαίνουμε να πουλήσουμε πατάτες και κιλίμια-χαλιά στο Αιγάλεω , στον Ασπρόπυργο, και στη Ζοφρυά (χωρίς ρατσιστική διάθεση απέναντι στις συμπαθείς περιοχές).
kfyros Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 το κουτί γενικά δεν είναι μόνο για να μην σκονίζονται οι μαγνήτες. Ο σχεδιασμός, το ξύλο που θα χρησιμοποιηθεί, ο τρόπος που θα ενωθούν τα κομάτια, τα ανοίγματα , η εσωτερική επένδυση και τα εσωτερικά χωρίσματα που το αποτελούν έχουν να κάνουν με τη χροιά του ήχου , τις συχνότητες, την καθαρότητα κλπ. Αλλιώς παίρνουμε ένα φύλο μελαμίνη, βάζουμε τα μεγάφωνα μέσα , τα βιδώνουμε με νοβοπανόβιδες, το κοτσάρουμε στον ουρανό του datsun και βγαίνουμε να πουλήσουμε πατάτες και κιλίμια-χαλιά στο Αιγάλεω , στον Ασπρόπυργο, και στη Ζοφρυά (χωρίς ρατσιστική διάθεση απέναντι στις συμπαθείς περιοχές).
snk11 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 εχω ενα woofer 12'' σκετο χωρισ κουτα κ μια κουτα σκετη απο 15'' αυτο! απλα ρωταω αν με ενα κολαρο στην κουτα για 15'' κανει δουλεια το 12'' ξερω πως ειναι διαμορφωμενα τα woofers μαζι με τις κουτες του..κ ρωταω για ν παρω γνωμες κ οχι ειρωνιες..!!
snk11 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 εχω ενα woofer 12'' σκετο χωρισ κουτα κ μια κουτα σκετη απο 15'' αυτο! απλα ρωταω αν με ενα κολαρο στην κουτα για 15'' κανει δουλεια το 12'' ξερω πως ειναι διαμορφωμενα τα woofers μαζι με τις κουτες του..κ ρωταω για ν παρω γνωμες κ οχι ειρωνιες..!!
snk11 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 sub=submarine ? κούτα (τσιγάρα?) Αν όμως εννοείς subwoofer και κουτί για αυτό,τότε γίνετε σε πολλές περιπτώσεις, αλλά αν δεν μας δόσεις λεπτομέρειες για τα υλικά που έχεις(γιατί δεν θέλω να φανταστώ ότι θέλεις να τα αγοράσεις καινούρια απλά για να παιδευτείς)δεν σε βλέπω να βρείς άκρη. πολυ αστειο ρε! :-( φυσικα κ δεν αγορασα καινουργιο κ τεσπα την εκανα την πατεντα κ γαμησε το woofer... :devil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.