MaDaAmAx1985 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Γεια σας παιδια, εχω ένα καρτοκινιτο της Vodafone και σκέφτομαι να το μετατρέψω σε πρόγραμμα συμβολαίου Vodafone Ευέλικτο 30 η οποία προσφέρει οπως λέει 170 λεπτά δωρεαν χρόνος ομιλίας η 405 δωρεάν αποστολή μυνημάτων με ενσωματωμένη χρήση με μηνιαίο πάγιο μόνο 30,50 ευρω το μήνα...Αλήθεια το πάγιο είναι μόνο τόσο η υπάρχει και μια αλλη extra χρέωση;;;;;; Ευχαριστώ....
Haldol Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Υπάρχει το ΦΠΑ πάνω στο πάγιο και ακόμα ένας φόρος που λέγεται "φόρος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας". Και φορολογείται με ΦΠΑ ακόμα και ο... φόρος. Ναι, γελοίο.
Luciddream Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 αυτό έχω εγώ, η χρέωση τόσο είναι και σε συνδιασμό με visa vodafone αν έχεις σου κάνει και άλλο έκπτωση.. απλα αν μιλάς πολύ ξέχνα το, πάρε κάτι άλλο.. εγώ μάλλον θα πάρω και ένα δεύτερο whats up γιατι αν και αυτό που έχω είναι αυτό που χρειάζομαι, τα άτομα που μιλάω πολύ είναι όλα με whats up..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.