Προς το περιεχόμενο

πηρα μεταχειρισμενο ssd ? ριξτε μια ματια .

p_under

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παντως το πλαισιο στοκ ειναι ρισκο.. φιλος μου πηγε και ηρθε 3 φορες (απο γλυφαδα) για να πετυχει μητρικη που να του δουλευει.. εκει μπορει να εχουν μεταχειρισμενα, επιστροφες , επισκευσμενα ή συσκευασιες στις οποιες λειπουν πραγματα και η εγγυηση ειναι φυσικα πολυ μικρη

βεβαια μπορει να πετυχεις κελεπουρια, αλλα το ρισκο ειναι ρισκο

Δημοσ.

Δεν είναι απο στοκ οι intel ssd.

Μάλλον έρχονται καινούργιοι με το μέταλλο του πάτου τους οπως φαίνεται στις φώτο για κάποιο λόγο.

Κατα τα άλλα το στοκ house είναι καλό αν ξέρεις τι παίρνεις.

Εχω πάρει μητρική albatron που την γύρισα στην βδομάδα και 8800gt κάτω απο 30 ευρό με ψύκτρα που δε πατούσε, πρόβλημα πο λύθηκε με aftermarket τον 10ευρό.

Γενικά εχω πετύχει κελεπούρια κυρίως σε μητρικές στο 1/4 της κανονικής τιμής που δουλεύουν ακόμα σαν να ναι καινούργια.

Αμα κόβει το μάτι σου και πας διαβασμένος βρίσκεις πάντα κάτι και συνήθως καλό.

Οποιος εχει οποιαδήποτε αμφιβολία για τον intel του βέβαια μπορεί να τον γυρίσει πίσω στο πλαίσιο.

Και 'οταν με το καλό δούμε καμιά τέτοια επιστροφή στο στόκ house σε τιμή πίτα θα τους πάρουμε εμείς.:lol::lol::lol:

Δημοσ.

Χλωμό το κόβο λόγο της επαναληψημότητας του προβλήματος.

Και κάτι τελευταίο για τον kingston ssdnow v+ που έλεγα ότι δεν αξίζει λόγο έλειψης trim.

Βγήκε και για αυτόν firmware έστω και μέσω samsung και όχι επίσημα της kingston VBM19C1Q που αντικαθιστά το προτότυπο VBM18C1Q και πλέον υποστηρίζει auto trim στα 7.

Εποχή οριμότητας και για τους ssd της kingston αφού όλη της η σειρά εχει πλέον trim έστω και πλαγίος για κάποια μοντέλα...

Δημοσ.

ssdnew.png

ριξτε μια ματια γτ δεν βγαζω ακρη. επισης πιστευω οτι τα νουμερα ειναι καλα για ατομ 330 κ 945gs chipset

edit μολις τον εβαλα πανω τον δισκο κ μου ελεγε 13 ωρες στο ενα προγραμμα κ 90+ κατι στο αλλο .

Δημοσ.

εκανα φορματ το βραδυ κ το απογευμα που τον ανοιξα ειχε 13 ωρες . τα νουμερα καλα ειναι?

Δημοσ.

Εχω συνηθισει σε ψηλα write που εχουν οι 128αριδες οποτε το 45 μου καθεται καπως.

Κανενας αλλος που να εχει 40αρι ?

Δημοσ.

Μια χαρά είναι τα νούμερα.

Επίσης το crystal disk info μου μηδένισε τις ωρες λειτουργίας του kingston που εχω μετά απο firmware upgrade.

Μάλλον πρέπει να βρεις άλλο prog για να τσεκάρεις αν ο δίσκος είναι ή δεν είναι used.

Αφου δουλεύει πάντως καλά δε βλέπω το λόγο να τον αλλάξεις.

Δημοσ.

μετα απο install προγραμματων κ μια μερα χρηση εχω αυτο γτ τοσο μεγαλο droop στα 4k write?

post-120420-129063081267_thumb.png

Δημοσ.

Έτσι είναι οι SSD πέφτει η απόδοση με την χρήση και μετά χρειάζονται trim για να την επαναφέρει. Στα 7 γίνεται αυτόματα τώρα που είσαι στα xp θα πρέπει να το ψάξεις με τα προγράμματα της ιντελ. Ψαξε για Intel SSD Toolbox και trim command.

Δημοσ.

δεν ειμαι σε xp αλλα σε seven αλλα το πρωτο screen ειναι επειδη bootara με τον αλλο σκληρο για να δω πως τα παει χωρις windows o ssd .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...