Προς το περιεχόμενο

πηρα μεταχειρισμενο ssd ? ριξτε μια ματια .

p_under

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οριστε και μια φωτο απο το δικο μου Intel X25-V ολοκαινουριο απο το πλαισιο ...

100414160140.jpg

Ολοι ετσι ερχονται οπως φαινεται ....

Δημοσ.

Στα λεγα να πάρεις kingston.:P:p:p

4520232525_300628273f_b.jpg

Σε συσκευασία full extra.

4520232063_742d3a5325_b.jpg

Κλειστό κουτί, κλειστό σακουλάκι με ταινία ασφαλείας.

Καλωδιάκι sata, μετατροπέας τετράπινης τροφοδοτικού σε sata, 3,5 to 2,5 brakets, 8 βίδες για hardisk, και απο software το Acronis.

Αγρατζούνιστος του κουτιού 88 euros. :P:p:p

Δημοσ.

Πάντως, μην τρελαίνεσαι. Τουλάχιστον στον ΠΛΑΙΣΙΟ οι αλλαγές γίνονται εύκολα, χωρίς πολλά πολλά.

Επέστρεψέ τον αν έχεις αμφιβολίες και πάρε κάτι άλλο.

Δημοσ.

Απ' την στιγμή που είχε την ταινία ασφαλείας και όλοι έρχονται στην ίδια κατάσταση στο κάτω μέρος, ε, δεν γίνεται τόσα άτομα να έχουν πάρει μεταχειρισμένο ssd. Άρα δεν νομίζω να τίθεται θέμα πλέον.

Δημοσ.

Αυτο φευγει αμα το τριψεις με το φακτυλο σου ξερω 'γω? Πρεπει να ειναι απο τα υγρα που ριχνουν πανω στο μεταλλο οταν το επεξεργαζονται για να βγει το σχημα.

Δημοσ.

μου εχει τύχει και εμένα με κακομεταχειρισμένη κάρτα γραφικών( είχε σκόνη και χνούδια στο ανεμιστηράκι), την επέστρεψα μετά από μια μέρα και δεν μου είπαν τίποτα..

Και με Laptop το οποιο καταλαβα οτι ειναι μεταχειρησμένο οταν πήγα να κάνω registration με το s/n του (το Laptop λόγο χιλιομετρικής απόστασης δεν επιστράφηκε, και ακόμη δούλεβει σαν σκυλί).

Κοίτα λοιπόν τις ώρες στον δίσκο σου , και εάν έχει δουλέψει έστω και μια ώρα .. πήγαινε τον πίσω..

(η ζελατίνα ηταν σφραγισμένη αεροστεγώς ή είχε μόνο αυτοκόλλητο ?)

Δημοσ.

Η άσπρη ταινία με τα specs στο κουτί δεν ήταν ανοιχτή φαντάζομαι έτσι; Ζελατίνα δεν έχει όντως, οπότε μην αγχώνεσαι γιαυτό. Τι pack date είχε; Μήπως παίζει καμμιά παρτίδα με το συγκεκριμένο "ξύσιμο"στο μέταλλο γιατί από τι φαίνεται παρόμοιο πρόβλημα έχουν αρκετοί. Πιστεύω πάντως πως από την στιγμή που το σακουλάκι μέσα ήταν σφραγισμένο, δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα. Έβαλες κανένα smart info να τσεκάρεις τις τιμές του;

btw σε μένα ήταν "καθαρός" από κάτω.

( τα SMART-ο-info τύπου power in counts και hours με ένα flashάρισμα μηδενίζουν πάντως :/ )

Confirmed; Δεν το πρόσεξα να πω την αλήθεια μετά το flash στον δικό μου.:o

Δημοσ.
@yiannis_1

Αυτος δεν ειναι με τον κωδικο SNV125 .... ??

Τι read/write πιανει ...

Πρεπει να ειναι ο SNV425, με βαση οτι το μερος του SNV125 εχει 2 αυτοκολλητα, ενα κεντρικο και ενα με το Serial Number ενω στον SNV425 εχει μονο 1 που περιεχει ολες τις πληροφοριες.

Δημοσ.

Τι λέτε ρεεε.:cry:

Αυτός είναι 40άρης με intel memory-controller και μόνο μια version υπάρχει γι αυτόν ή SNV125 με ίδια R-W 170/40.

Για τους Toshiba με samsung-jmicron 64-128-256 Gb υπήρξε αλλαγή και ανανέωση στα μοντέλα.

Alex αυτός εδω είναι πάνω κάτω αυτός που πήρες και εσύ.

Δημοσ.

Προς τα πανω ή προς τα κατω ιδιος ... ??? :P

Btw , εγκατεστησα και το δικο μου δισκο σημερα ....

Χμμ...

Πιο smooth-ατο μου φαινεται το pc....

Δημοσ.

Οπως παντα κρινω με βαση τα 128αρια μοντελα, τωρα αν ακομα και στην εμφανιση διαφερουν με τα 40αρια τι να πω, ισως αλλη φορα να ζηταω οτι μοντελο βγαζουν οι εταιρειες για να βλεπω διαφορες :P

( Και για τους απιστους θωμαδες )

SNV125

p1240308.jpg

SNV425

p1240355.jpg

Δημοσ.

Τί διαφορά έχουν οι SΝV125 με τους SNV425;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...