p_under Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 καλησπερα σε ολη την παρεα , παρελαβα κ εγω τον intel ssd μου χαρουμενος κ μολις τον ανοιγω βλεπω αυτο . σας φαινεται νορμαλ ? εμενα οχι παντως . ανοιξτε τα spoiler να δειτε κ μονοι σας . το καταστημα ειναι το πλαισιο μεταμορφωσης . βεβαια πρεπει να πω πως το αντιστατικο ηταν σφραγισμενο αν κ η συσκευασια ηταν ελαφρα ταλαιπωρημενη . θα επρεπε να εχει κ ζελατινα εξω απο την συσκευασια ?
d3m0n Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Βάλε hard disk sentinel και δες πόσες ώρες ώρες έχει δουλέψει, αν έχει δουλέψει. Αν η παραγγελία έγινε μέσω internet με αποστολή στον χώρο σου, τότε οι πιθανότητες να είναι μεταχειρισμένος αυξάνονται. Εγώ πάντως θα τον επέστρεφα. Εντός 20 ημερών έχεις αυτό το δικαίωμα άλλωστε. Βάλε και καμιά φοτό απ' την συσκευασία. Γι' αυτό για το hard disk sentinel που είπα κρατάω μια επιφυλακτικότητα...
p_under Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 οχι τον πηρα απο το καταστημα το ιδιο . η συσκευασια οταν εννοω ταλαιπωρημενη εννοω πολλες γρατζουνιες που δεν φαινονται στον φακο κ χωρις ζελατινα αλλα δεν το σκεφτηκα εκεινη την στιγμη . κανονικα εχει ?
blacksuede Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 κλασσική περίπτωση refurbished προιόντος! Στο πλαίσιο μεταμόρφωσης είναι και το στοκατζίδικο του πλαισίου... συνδύασε τα και έχεις τον δίσκο στις φωτό, κάποιου του εμφάνισε πρόβλημα , το πήγε πλαίσιο, πήρε καινούριο, και το παλιό το έστειλε το πλαίσιο στην intel, αυτή το συμμάζεψε το πακετάαρισε και το έστειλε πίσω στο πλαίσιο, και αυτοί το έστειλαν σε σένα.....
PCharon Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Όχι, δεν είναι νορμάλ. Τώρα πώς θα τους πείσεις πως δεν το έκανες εσύ αυτό, δεν ξέρω. Μια λύση που σκέφτομαι (για την περίπτωση που όντως είναι μεταχειρισμένος και δεν πρόκειται απλά περί εκδοράς/ατυχίας με το χρώμα) είναι να δεις το power on hours count στο S.M.A.R.T. και αν οι ώρες που γράφει (σημείωση: δεν είναι πάντα ώρες, αλλά μπορείς εύκολα να καταλάβεις τί είναι) είναι προφανώς περισσότερες από αυτές που μπορούν να έχουν περάσει απ'όταν πήρες εσύ τον SSD, τότε τον πας ΑΜΕΣΩΣ πίσω και τους το λες σαν στοιχείο. Καλό είναι με το που ανοίγεις τη συσκευασία και βλέπεις τέτοια να κάνεις επί τόπου κινήσεις ενημερώνοντας το κατάστημα και αν είναι δυνατόν επιστρέφοντας αμέσως στο σημείο αγοράς γι αντικατάσταση. (damn, edit, πέσανε όλα τα posts μαζί)
p_under Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 ρε παιδια μενω στην σπαρτη που να τρεχω γ@μω το κεφαλι μου ? ζαλετινα θα επρεπε να εχει ? το power on hours count στο S.M.A.R.T. πως το βλεπω ? σορρυ αν ακουγεται ασχετηλα αλλα με τους ssd ειμαι .
d3m0n Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Βάλε το hard disk sentinel και δες στο SMART πόσες ώρες/μέρες έχει δουλέψει ο ssd.
p_under Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 οκ επειδη την κανω τωρα θα ενημερωσω αυριο . ο δισκος ειναι αφορμαριστος ακομα . ρε παιδια οποιος εχει intel ασ μου πει αν θα επρεπε η συσκευασια να εχει ζαλατινα , γτ εμενα δεν ειχε .
SpirtouLisS Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 οπως τον βλεπω στις φωτο...μαλλον ο προηγουμενος κατοχος τον εδωσε στο γατι να παιζει.....η τον γυαλισε με κανα dremel...απαραδεκτοι. καλη δυναμη και μακαρι να αποδεχτουν το λαθος τους
alexis333 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Πωπω ρε φιλε τι ατυχια ειναι αυτη ... Κανεις δε θελει να του τυχει κατι τετοιο... Μονο και μονο η ταλαιπωρια ειναι το θεμα ... Καλη τυχη ...
kanesaxo Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Μηπως πηρες οντως μεταχειρισμένο? γιατί το πλαισιο μεταμόρφωσης ειναι και στοκ χαουζ παραλληλα...
Chris_85 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Γυρνα τον πισω γιατι δε σε ικανοποιει δε χρειαζεσαι δικαιολογιες.
p_under Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 εχω ανοιξει το σακουλακι chris_85 δεν νομιζω να δεχτουν επιστροφη ετσι ευκολα . αυριο θα παρω τηλ κ θα ενημερωσω . ελπιζω να πανε ολα καλα. ξερει κανεις αν η αρχικη συσκευασια πρεπει να εχει ζελατινα ? ---------- Προσθήκη στις 01:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:10 ---------- Μηπως πηρες οντως μεταχειρισμένο? γιατί το πλαισιο μεταμόρφωσης ειναι και στοκ χαουζ παραλληλα... αλλο το πλαισιο μεταμορφωσης κ αλλο το πλαισιο στοκ μεταμορφωσης . ειναι διαφορετικα κτιρια .
Heatspreader Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Πολύ εύκολα θα τη δεχτούν την επιστροφή, γιατί ξέρουν τι συμβαίνει. Το έχω πάθει με μητρική. Αγοράζω τη μητρική, φτάνω σπίτι και είχε σε πολλά σημεία θερμοαγώγιμη πάστα! Δεν ήταν σφραγισμένη, καθώς από ότι γνωρίζω η μόνη που έχει σφραγισμένες μητρικές, είναι η EVGA. Πας πίσω τον δίσκο και τους λες να σου δώσουν άλλον! Θα σε εξυπηρετήσουν αμέσως, θα δεις!
john4 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 φιλε p_under εγω τον εχω,απ'οτι θυμαμαι δεν ειχε ζελατινα αλλα ειχε αυτοκολλητο ασφαλιας..!εσενα δεν ειχε? οκ ειδα στο πρωτο post οτι εχεις πει οτι ειναι σφραγισμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.