LouCi4er Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Τωρα μας εβαλες δυσκολα.Ειναι λιγο δυσκολη η διαγνωση μεσω ιντερνετ.Παντως μου ακουγετε απιθανο μητρικη και τροφοδοτικο να δουλευουν και ο υπολογιστης να μην κανει κιχ.Διοτι μνημες αν ηταν θα σου ανοιγε σιγουρα.Νομιζω οτι και χωρις καθολου μνημες φτανει μεχρι Bios.Επεξεργαστης δεν ξερω τι κανει αλλα,χωρις να ειμαι 100% σιγουρος,παλι νομιζω ανοιγει.Οχι να ποσταρει κιολλας αλλα μια προσπαθεια θα την εκανε.Τωρα τι να πω,καποιο καλωδιο πιστευω την κανει την δουλεια
SYLAR335 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Βγάλε την πρίζα του τροφοδοτικού και κάνε ένα reset το bios βραχυκυκλώνοντας τα ανάλογα jumper (δες manual της motherboard ) ή βγάλε την μπαταρία της motherboard για 10 λεπτά.
The_Judas Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δοκίμασε να τοποθετήσεις μόνο τα βασικά. Μητρική-επεξεργαστή-μνήμες. Συνέδεσε μόνο το καλώδιο του power button (power sw) ή βραχυκύκλωσε τα πινς του με ένα κατσαβίδι.Αυτό το καλώδιο μόνο χρειάζεται για να εκκινήσει ο υπολογιστής. Τα υπόλοιπα είναι led ή reset buttons. Αν ακόμη δεν δουλεύουν σωστά υπάρχει περίπτωση να φταίει η μητρική. Μπορεί να κάηκε στην μεταφορά για παράδειγμα.
benign Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Μπορει να πηρε η μητρικη στατικο.Επισης μπορει καποιο αντικειμενο μεσα στο κουτι να ακουμπα καπου και να βραχυκυκλωνει.
Vaggelovich Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 +1 και απο εμενα για βραχυκυκλωμα,κοιτα μηπως εχει πεσει καμια βιδα αναμεσα στη μητρικη και το κουτι, επισης τσεκαρε μηπως καμια βαση της μητρικης ειναι σε λαθος θεση και βραχυκυκλωνει......
Vaggelovich Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 +1 και απο εμενα για βραχυκυκλωμα,κοιτα μηπως εχει πεσει καμια βιδα αναμεσα στη μητρικη και το κουτι, επισης τσεκαρε μηπως καμια βαση της μητρικης ειναι σε λαθος θεση και βραχυκυκλωνει......
explorer21 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Το ίδιο ακριβώς έχω πάθει και εγώ σε εμένα όμως το λαμπάκι της μητρικής ανάβει...
explorer21 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Υπάρχει περίπτωση να έχει αδειάσει η μπαταρία της μητρικής(αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό);
derasto Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Και σε μενα αρνειται να ανοιξει,το θεμα ειναι οτι για καποιες ωρες εβλεπα windows. Τωρα μου κανει ναζια.
VasKag Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 δοκιμασε να βγαλεις το καλωδιο του ρευματος και απο τις 2 μεριες και να το ξαναβαλεις... αν εχεις και δευτερο δοκιμασε το.
nickarmy Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Υπάρχει περίπτωση να έχει αδειάσει η μπαταρία της μητρικής(αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό); δεν θα είχες τη σωστή ώρα απλός
explorer21 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Άλλαξα και την μπαταρία αλλά @@(ούτως η άλλως δεν έπαιζε ρόλο τελικά).Το τροφοδοτικό το τσέκαρα δουλεύει,δοκίμασα να κάνω bios reset τίποτα,έβγαλα όλα τα περιφερειακά τίποτα,τα έβγαλα όλα και τα ξαναέβαλα τίποτα μόνο την μητρική δεν ξέρω πως να ελέγξω αν δουλεύει(πάντως το φωτάκι ανάβει κανονικά)
derasto Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Μια απο τα ιδια κ εδω,το ξαναεστησα και τιποτα. Ουτε καν η οθνη δεν αναβει.
crc2 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δοκιμάστε να το στήσετε εκτός του κουτιού μιας και όπως είπατε εκτός του κουτιου σου δούλευε και επίσης +1 ψήφο για τον στατικό απο εμένα.
Vaggelovich Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Μηπως το κουμπι ον-οφ ειναι προβληματικο?? Οπως ειπε ενας φιλος πιο πανω δοκιμασε να το εκκινησεις βραχυκυκλωνοντας τα 2 πιν με ενα κατσαβιδι.Ελενξε εαν η μητρικη σου εχει και δευτερο βυσμα τροφοδοσιας που δεν εχεις συνδεσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.