Imagine Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2003 Τελικά πόσο ευχαριστημένοι είστε οι χρήστες του Hardware Forum; Πιστεύετε ότι μπορούν να γίνουν κινήσεις για την βελτίωσή του; Σας άρεσε η προσθήκη επιμέρους κατηγοριών; Μήπως αυτές δεν είναι αρκετές; Περιμένω μηνύματα με προτάσεις από όλα τα μέλη σε P.M. παρακαλώ.<FORM METHOD=POST ACTION="http://www.insomnia.gr/ubbthreads/dopoll.php"><INPUT TYPE=HIDDEN NAME="pollname" VALUE="1043716716Imagine"> <p>Πόσο ευχαριστημένοι είστε από το Insomnia Hardware Forum? <input type="radio" name="option" value="1" />Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος <input type="radio" name="option" value="2" />Επιθυμώ την προσθήκη περισσότερων κατηγοριών <input type="radio" name="option" value="3" />Επιθυμώ την προσθήκη επιπλέον Moderators <input type="radio" name="option" value="4" />Δεν είμαι ευχαριστημένος από την ποιότητα των posts <input type="radio" name="option" value="5" />Δεν είμαι ικανοποιημένος από τα μέλη του forum <input type="radio" name="option" value="6" />Επιθυμώ αυστηρότερους Moderators <INPUT TYPE=Submit NAME=Submit VALUE="Submit vote" class="buttons"></form> Παράλληλα, προαναγγέλω την ανανέωσή μας από την επόμενη εβδομάδα, με νέους συντονιστές και ελπίδα για ουσιαστική δουλειά.
Imagine Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2003 Παρακαλώ όχι Posts... Ψηφίζετε όλοι εδώ, και οι παρατηρήσεις θα γίνονται μόνο σε P.M. σε εμένα προσωπικά. Ευχαριστώ για την κατανόηση.
kostas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2003 Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος Επιθυμώ την προσθήκη επιπλέον Moderators Επιθυμώ την προσθήκη επιπλέον Moderators
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.