agoraki_23 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Ρε παιδιά έχω παραγγείλει 2 φλασάκια kingston 128gb και μια microsd καρτούλα 16gb από ebay μου ήρθαν και το πρόβλημα μου είναι ότι όλα μου βγάζουν κατά τη μεταφορά αρχείων μη αναμενόμενοι σφάλμα κατά τη μεταφορά σε μερικά αρχεία,πολλές φορές δεν αναγνωρίζει σαν σκληρό το φλασάκι και όταν ανοίγω τα περιεχόμενα μου βγάζει κάτι φακέλους στα κινέζικα... Γνωρίζει κανείς τι παίζει? Αλλο σύστημα αρχείων έχουν αυτοί?Γιατί fat32 τα βλέπω σωστά. Τι να κάνω?
isay Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Αν το file system του flash είναι FAT32 δεν μπορείς να αντιγράψεις αρχείο μεγέθους πάνω από 3,8GB. Πρέπει να διαμορφωθεί/φορμαριστεί σε ntfs. Αν τώρα δεν μπορείς να αντιγράψεις γενικά (και μικρά αρχεία) υπάρχει η πιθανότητα να έχεις "μαϊμου" 128GB (είναι πολύ κοινό στο ebay). Πες μας πόσο τα αγόρασες (το κάθε ένα) και αν έχεις links για το είδος (απο εκεί που τα αγόρασες).
agoraki_23 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 http://cgi.ebay.com/128-128GB-USB-FLASH-DRIVE-USB-2-0-PEN-STICK-MEMORY_W0QQitemZ130382009278QQcmdZViewItemQQptZPCC_Drives_Storage_Internal?hash=item1e5b5f93be ρε παιδιά όμως του στειλα μέιλ,μου είπε να στείλω τα φλασάκια πίσω θα ξαναέστελνε άλλα κανονικά και όντως έστειλα,αφού το αναγνωρίζει ως σκληρό δίσκο γιατί να έχει τέτοιο πρόβλημα?
isay Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Αρκεί να συγκρίνεις την τιμή που μας έδωσες στο ebay με το παρακάτω http://www.skroutz.gr/s/81715/Kingston-Data-Traveler-200-128GB.html και θα καταλάβεις ότι είναι μαϊμου. Το πολύ να είναι 1 GB με πειραγμένο controller.
agoraki_23 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δε τα ήξερα ρε παιδιά αυτά για μαιμού. Τότε γιατί αφήνει το ebay να πουλάνε λωποδύτες τα προιόντα τους? συγχύστηκα τώρα παρήγγειλα 2 τέτοια φλασάκια και μια microsd 16gb ρε παιδιά σαν real καμιά διαφορά και τα αναγνωρίζει ωσ σκληρούς μάλιστα κανονικά.Απλά βγάζει μέσα κινέζικους φακέλους και μια το αναγνωρίζει μια όχι.
d3m0n Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Την έχουν πατήσει πολλοί με τέτοια flashάκια, γι' αυτό να ρωτάς άλλη φορά τι παίζει στην αγορά.
pournaras Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Αρκεί να συγκρίνεις την τιμή που μας έδωσες στο ebay με το παρακάτωhttp://www.skroutz.gr/s/81715/Kingston-Data-Traveler-200-128GB.html και θα καταλάβεις ότι είναι μαϊμου. Το πολύ να είναι 1 GB με πειραγμένο controller. Γιατι υπαρχει αυτη η διαφορα αναμεσα στο πρωτο και στα υπολοιπα καταστηματα (σχεδον 200 ευρω). Μηπως και του πρωτου ειναι για μπανανα ή οι υπολοιποι ειπαν να βγαλουν τα εξοδα του Πασχα;
isay Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Γιατι υπαρχει αυτη η διαφορα αναμεσα στο πρωτο και στα υπολοιπα καταστηματα (σχεδον 200 ευρω). Μηπως και του πρωτου ειναι για μπανανα ή οι υπολοιποι ειπαν να βγαλουν τα εξοδα του Πασχα; Αν και είσαι εκτός θέματος, το κατάστημα μπορεί να δικαιολογηθεί ως εξής: -Λάθος τιμή στο online κατάστημα (τοσο κοστίζει το 64GB) -Ήταν λίγα κομμάτια και τελείωσαν και τώρα η επομενη παρτίδα κοστίζει 380 ευρώ Για μένα ότι πουλάει στη μισή τιμή, ένα τυποποιημένο προϊόν ... με έφτανε για να μην αγοράσω.
washcloud Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δε τα ήξερα ρε παιδιά αυτά για μαιμού.Τότε γιατί αφήνει το ebay να πουλάνε λωποδύτες τα προιόντα τους? συγχύστηκα τώρα παρήγγειλα 2 τέτοια φλασάκια και μια microsd 16gb ρε παιδιά σαν real καμιά διαφορά και τα αναγνωρίζει ωσ σκληρούς μάλιστα κανονικά.Απλά βγάζει μέσα κινέζικους φακέλους και μια το αναγνωρίζει μια όχι. Είναι (περίπου) σα να ρωτάς "γιατί το Rapidshare αφήνει να διακινείται copyrighted υλικό;". Τεσπα την πάτησες κινέζικα.
washcloud Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δε τα ήξερα ρε παιδιά αυτά για μαιμού.Τότε γιατί αφήνει το ebay να πουλάνε λωποδύτες τα προιόντα τους? συγχύστηκα τώρα παρήγγειλα 2 τέτοια φλασάκια και μια microsd 16gb ρε παιδιά σαν real καμιά διαφορά και τα αναγνωρίζει ωσ σκληρούς μάλιστα κανονικά.Απλά βγάζει μέσα κινέζικους φακέλους και μια το αναγνωρίζει μια όχι. Είναι (περίπου) σα να ρωτάς "γιατί το Rapidshare αφήνει να διακινείται copyrighted υλικό;". Τεσπα την πάτησες κινέζικα.
benign Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Μερικες φορες τα Κινεζικα μαμανε και μερικες φορες σε μαμανε.Ειναι ρισκο.Sometimes you win ,sometimes you scream.
benign Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Μερικες φορες τα Κινεζικα μαμανε και μερικες φορες σε μαμανε.Ειναι ρισκο.Sometimes you win ,sometimes you scream.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.