Προς το περιεχόμενο

αποσυναρμολογηση φορητου

VasKag

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενω εχω ξεβιδωσει ο,τι βιδα "φαινεται" περιμετρικα και εσωτερικα δε μπορω να βγαλω το καπακι... προφανως κανω κατι λαθος... το σημειο που εχω κυκλωσει με κοκκινο ειναι αυτο που δε λεει να βγει... σα να ειναι ακομα βιδωμενο... ολο το υπολοιπο μερος εχε βγει . υπαρχει και κατι αλλο για να ξεβιδωσω? εκει που υπαρχουν τα βελακια ειχε κατι βιδες τις οποιες εχω βγαλει. βγαζωντας το dvdrom ειχε περιμετρικα 2 βιδες τις οποιες εχω βγαλει.

post-3585-129063080299_thumb.jpg

Δημοσ.

καταρχάς για πες τι μάρκα και τι μοντέλο είναι !!!

κατα δεύτερον το πληκτρολόγιο το έβγαλες ??? αν όχι , δοκίμασε το και θα δείς αρκετές βίδες απο κάτω να "δένουν" το πάνω μέρος με το κάτω , έτσι !!!!!

Κάνε αυτά και πες μας !!!

Δημοσ.

turbox ειναι. m66sru

το πληκτρολογιο δεν το εχω βγαλει... νομιζα οτι θα βγει μετα... ειδα κατι σχετικα βιντεακια, αλλα ο τροπος που βγαζανε το πληκτρολογιο δεν ταιριαζε με αυτο το λαπτοπ. αν μπορεις να μου πεις απο που βγαινει

post-3585-129063080339_thumb.jpg

Δημοσ.

Αγαπητέ φίλε

Για ριξε μια ματιά στο πληκτρολόγιο μηπως αναμεσα στα πλήκτρα F1 εως F12 αν υπερχουν κατι μικρα πλαστικάκια που τραβιουνται σαν συρταρωτοι διακοπτες και συγκρατουν το πληκτρολογιο

Δημοσ.

ναι... εκει ηταν... ευχαριστω.. το εβγαλα αλλα δε βρηκα καμια βιδα που να συγκρατει το κομματι στην πρωτη εικονα...

Δημοσ.

Αριστερά επάνω είναι το dvd ??? αν δοκίμασε να το βγάλεις , τραβώντας το έξω ,

και μετά δες αν υπάρχει κάποιος σύνδεση ανάμεσα στο επάνω μέρος του πλαστικού καλλύματος και του κάτω μέρους , λογικά θα συνδέονται με ασφάλειες και όχι με βίδες πλέον , πράγμα που πρέπει να ανοίξεις προσεκτικά.

Δες το και πες μας

Δημοσ.

6 οθονες για την ακριβεια... κλασικη περιπτωση turbox... μετα απο ψαξιμο στο νετ ειδα οτι το προβλημα ειναι οτι υπερθερμαινεται το gpu chipset... ειδα οτι αμα του περασω καινουρια παστα μπορει να σωθει η κατασταση... κατα τα αλλα ανοιγει κανονικα το λαπτοπ... απλα σε idle ειναι στους 99 βαθμους... εξου και το προβλημα...

καλα ειδα και αλλες λυσεις... του στυλ 2-3 λεπτα με πιστολι θερμου αερα πανω στο chipset (εναλλακτικα και με πιστολακι) αλλα αυτα ειναι too much...

Δημοσ.
καλα ειδα και αλλες λυσεις... του στυλ 2-3 λεπτα με πιστολι θερμου αερα πανω στο chipset (εναλλακτικα και με πιστολακι) αλλα αυτα ειναι too much...

Το ξερω τα ιδια τραβηξε και η μανα της κοπελας μου με το δικο της... (κατα συμπτωση ενα απο τα ελαχιστα turbox με 1 χρονο εγγυηση... κοιτα να δεις...) της αντικατεστησαν motherboard. Ο θερμος αερας δουλευει, αλλα ειναι επικινδυνο αν δεν ξερεις τι κανεις :) Good Luck! Θυμαμαι οτι το ειχα κανει βιδες, αλλα ρε γαμωτο εχω κολλησει τωρα!

Δοκιμασε να σηκωσεις απαλα την μπροστα ακρη απο εκει που ζοριζεται μπας και δεις τιποτα. Επισης ξεβιδωσε το modem μηπως ειναι βιδωμενο εκει :)

Good Luck dude!

Δημοσ.

θα δοκιμασω ξανα αυριο... αν και το μοντεμ δεν ειναι εκει που ειναι το κοκκινο περιγραμμα που εχω φτιαξει... (δες πρωτη εικονα). αυτο το σημειο ειναι που δεν σηκωνεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...