kage Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 καθε φορα που μπαινω Online εμφανιζονται μερικα spam chat(οχι invitation για να τα κανεις add) απο ασχετα mail που δεν τα ξερω... θυμαμαι καπου υπαρχει μια επιλογη που λεει οτι δεν δεχομαι μηνυματα απο αγνωστους...
andreapaog328 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 και σε μένα συνβαίνει τελευταία αυτό...έχω 4-5 μέρες που σβήνω 2-3 την ημέρα...
Lzoakis Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Ειναι η νεα γενια των σπαμ. Απο τα μειλ μεταβηκανε στα p2p messengers. Πχ εγω ειχα κανει μια αντ απο περιεργεια και μου μιλαγε σαν το αντιστοιχο του τηλεφωνητη. Ελεγε πανε δες με εκει γυμνη και μακακιες. Στην τυχη τα στελνουν, και οποιος ψαρωσει ψαρωσε. Το ειχα και εγω αυτο εντονα για καμια 2-3 μερες που μου ερχοτανε 4-5 προσκλησεις καθημερινα, αλλα εδω και 5 μερες τπτ.
kage Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 1)νομιζω οτι βρηκα μια λυση ανοιγεις το mail σου αν ειναι hotmail.com ,live.com και γενικα της ms. δεξια πανω λεει options->more options->sthn general(λιστα αριστερα) profile->about you->shared with: θα λεει everyone(public)και το γυρνατε σε my network ή κανενα tick. και στην λιστα αριστερα στα perimissions κοιτατε αν εχει πουθενα everyone(public)
kage Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 1)νομιζω οτι βρηκα μια λυση ανοιγεις το mail σου αν ειναι hotmail.com ,live.com και γενικα της ms. δεξια πανω λεει options->more options->sthn general(λιστα αριστερα) profile->about you->shared with: θα λεει everyone(public)και το γυρνατε σε my network ή κανενα tick. και στην λιστα αριστερα στα perimissions κοιτατε αν εχει πουθενα everyone(public)
play_maker4 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 και εγω το ιδιο προβλημα εχω.. συνεχεια μου ερχοντε αγνωστοι για να τους κανω add..
play_maker4 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 και εγω το ιδιο προβλημα εχω.. συνεχεια μου ερχοντε αγνωστοι για να τους κανω add..
thexorkistis Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 και μενα μου συμβαινει συχνα αυτο και τελειως τυχαια ολα τα mail ειναι juicyjenna και τετοιο στυλ...
Sotosgl Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Μπηκατε σε spam list!Μονο τυχαια add δεν κανουν Btw εχετε μηπως κανει Account στα Multirama; Εμενα αρχισε μετα απο μια προσφορα φαντασμα και μετα,που ελεγε οτι το πιστοποιητικο τους ειχε ληξει και ο "εξυπνος" πατησα εξαιρεση! Επιθεση χακερ δλδ και ας το αρνουνται..
ribo7 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Φίλε Sotosgl και πως θα βγούμε από τη spam list που λες ότι έχουμε μπει? Έψαξα στο Google το mail μου και δε το βρήκα κάπου. Έχεις κάνει κάτι εσύ? Thanks!
Sotosgl Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Φίλε Sotosgl και πως θα βγούμε από τη spam list που λες ότι έχουμε μπει? Έψαξα στο Google το mail μου και δε το βρήκα κάπου.Έχεις κάνει κάτι εσύ? Thanks! Εψαξες στο Google να βρεις αν το ονομα σου ειναι σε Spam List; Το οτι ειναι παρανομο το Spamming και αυτες οι εταιριες κονομανε χοντρα δεν σου περασε απο το μυαλο;(Δεν ειναι ειρωνικο το υφακι μου μη με παρεξηγεις) Σιγα μην τις βγαλει στο Google και σου ζητησει την αδεια σου(αφου με παρανομο τροπο πηρε το email σου μιας και ειναι ολα της μορφης Σκισε με JennaCUMonme κλπ). Εγω κανω συνεχεια Report και αναφορα κακης χρησης (Spamming δλδ σε αυτα τα emails που μου στελνουν με αποτελεσμα να μην με ξαναενοχλουν μιας και αν το κανουν ολοι αυτο γινονται Blacklisted και δεν τους συμφερει να μπουν να τα ξεμπλοκαρουν αλλα φτιαχνουν καινουργια) Παντως στο MSN πρωτη φορα αυτο το χαος.το εζησα παλιοτερα σε Yahoo και AOL και γινοταν της μουρλης!!!! BTW τοσες μερες ουτε μια προσκληση
GTX-327 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Γενικά το mail αντί για μέσο ανταλλαγής μηνυμάτων έχει γίνει μέσο ανταλλαγής μηνυμάτων spam
play_maker4 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Μπηκατε σε spam list!Μονο τυχαια add δεν κανουν Btw εχετε μηπως κανει Account στα Multirama; Εμενα αρχισε μετα απο μια προσφορα φαντασμα και μετα,που ελεγε οτι το πιστοποιητικο τους ειχε ληξει και ο "εξυπνος" πατησα εξαιρεση! Επιθεση χακερ δλδ και ας το αρνουνται.. εγω εχω κανει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.