Προς το περιεχόμενο

επιλογή hoster.

_Marios_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Χμμ... Για πείτε κι' άλλα.. ξέμεινα απο hosting provider.. :cry:

Έχω βρει αυτό , που νομίζω πως είναι καλό και φτηνό, το ξέρει κανείς?

Γενικότερα όμως ψάχνω κάτι free..

@συννεφάκι

Αν δεν κάνεις διαφήμιση και κοιτάξεις τις απαντήσεις σε αυτό το θέμα,θα δεις ότι έχει αναφερθει 2-3 φορες μια δωρεάν λύση.

Δημοσ.
Χμμ... Για πείτε κι' άλλα.. ξέμεινα απο hosting provider.. :cry:

Έχω βρει αυτό , που νομίζω πως είναι καλό και φτηνό, το ξέρει κανείς?

Γενικότερα όμως ψάχνω κάτι free..

@συννεφάκι

Αν δεν κάνεις διαφήμιση και κοιτάξεις τις απαντήσεις σε αυτό το θέμα,θα δεις ότι έχει αναφερθει 2-3 φορες μια δωρεάν λύση.

Δημοσ.
@συννεφάκι

Ναι, ξέρω, το έχω δει!

Δεν έχω καταλάβει αν φιλοξενούν .gr domain.

Επίσης, δεν έχω καταλάβει αν υπάρχει κάποια "κρυφή" συμφωνία/δέσμευση για να έχεις το πακέτο φρεε..

Επίσης, έχω σκοπό να βάλω διαφημίσεις (έκανα ήδη αίτηση στην Google) και δεν ξέρω αν το επιτρέπουν..

Αυτά! :)

Δημοσ.
Ναι, ξέρω, το έχω δει!

Δεν έχω καταλάβει αν φιλοξενούν .gr domain.

Επίσης, δεν έχω καταλάβει αν υπάρχει κάποια "κρυφή" συμφωνία/δέσμευση για να έχεις το πακέτο φρεε..

Επίσης, έχω σκοπό να βάλω διαφημίσεις (έκανα ήδη αίτηση στην Google) και δεν ξέρω αν το επιτρέπουν..

Αυτά! :)

Καμία απολύτως δέσμευση, μια φορά μόνο το χρόνο πρέπει να μπαίνεις και να κάνεις ανανέωση. Με gr domain δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα, για διαφημίσεις της google δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα, αλλά μπορείς κάλλιστα να τους ρωτήσεις πρώτα...

Δημοσ.

παιδια βρικα τελικα το stablehost.com που μαλλον εκει θα παω. θελω να ρωτησω..

ειδα σε διαφορα site (δε ξερω αν προσφερει και το stablehost.com)

κατι για static ip. αν κανεις τι? πρεπει να εχει static ip?

Δημοσ.

εννοείται ότι για να προσφέρει υπηρεσίες hosting η εταιρεία έχει σταθερές ΙΡ στους σερβερς της. αλλιώς δεν έχει νόημα..

Δημοσ.

πάνω πάνω, έχει επιλογή για chat. το πατας, και σου λύνουν ΟΛΕΣ τις απορίες που αφορά τα πλάνα της εταιρείας.

η κάθε εταιρεία, μπορεί να διαφημίζει ότι θέλει. ΥΠΟΘΕΤΩ οτι εννοω shared η non-shared ip

Δημοσ.
δηλαδή τι εννοεις?

Επισης να πάω σε VPS h shared hosting offers?

α)εννοώ ότι πας στο πανω μέρος της σελίδας που παρέθεσες και πατάς το chat with our sales team. εκει μιλάς με κάποιον εκπρόσωπο της εταιρείας, και σου λύνει όλες τις απορίες που αφορούν την συγκεκριμένη εταιρεία και τα πακέτα της

β)googλαρες πρώτα να διαβάσεις τί είναι το ένα και τί είναι το άλλο;; τί δεν κατάλαβες από αυτά που διάβασες;

Δημοσ.

shared η non-shared ip με αυτο τι εννοεισ ειπα.

παιδια ειναι καλύτερα να κανω register to domain name μου σε αλλο site?

για Hoster μαλλον θα πάω stablehost.com,

Δημοσ.
shared η non-shared ip με αυτο τι εννοεισ ειπα.

παιδια ειναι καλύτερα να κανω register to domain name μου σε αλλο site?

για Hoster μαλλον θα πάω stablehost.com,

o google είναι ο καλύτερος σου φίλος. Εψαξες;;;

http://www.100best-free-web-space.com/articles/paid-web-hosting/shared-or-dedicated-ip-addresses-44.html

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...