Προς το περιεχόμενο

Windows 7 και Cpu απο 30%-80%

Gyrteroth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!

Εχω Windows 7 και ο cpu δουλευει απο 30% και παει 80% ,δεν ειναι σταθερος!Ξερει κανεις για πιο λογο γινετε αυτο?Εκανα scan για τυχων virus αλλα δεν βρηκε κατι.

Ευχαριστω.

Δημοσ.
Το θεμα ειναι οτι στον task manager δεν δειχνει τιποτα να τρωει τον cpu .Ολα ειναι στο 00!

Εμφανιση διεργασιων απο ολους τους χρηστες , λογικα θα δειξει τοτε.

Δημοσ.
Απο που το βλεπεις το 30% μεχρι 80%?

Tο βλεπω απο τον Task Manager.

---------- Προσθήκη στις 20:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:04 ----------

Τωρα για καποιο λογο ,(χωρις να κανω κατι)δουλευει κανονικα. 00% 02%.Δεν μπορω να καταλαβω τι γινετε...

• Moderators
Δημοσ.

Κανε τον κοπο να κατεβασεις και αυτο που σου ειπα πριν.Δινει πολυ περισσοτερες πληροφοριες.

Δημοσ.
Κανε τον κοπο να κατεβασεις και αυτο που σου ειπα πριν.Δινει πολυ περισσοτερες πληροφοριες.

Ξεχασα να το πω πριν.Το κατεβασα αλλα ολα ηταν φυσιολογικα.

---------- Προσθήκη στις 20:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:37 ----------

Τα ιδια παλι.30 ++ και φυσικα οι temps ψηλες ...

Δημοσ.

Ρε παιδια ,ντα3ει το ειδα και αυτο.Αυτο που μου ανεωαζει τον cpu και λειτουργει σαν τρελος ΟΣΟ και να φαινετε απιστευτο το κανει μολις συνδεσω στο pc το στερεοφονικο.LOL .Μολις το βγαλω το καλωδιο, 00% 02% .Καμια ιδεα???

Δημοσ.

Βάλε τους τελευταίους driver για την κάρτα ήχου σου... κατι θα παιζει τώρα με το jack sensing!!

Δημοσ.

ίσως όταν χώνεις το βύσμα να ξεκινάει κάποια διεργασία .. η οποία ενδεχομένος επιχειρεί να κάνει κάποια ρύθμιση .. π.χ. να ορίσει ότι η συγκεκριμένη υποδοχή χρησιμοποιείτε σαν έξοδος κτλ κτλ

π.χ. σε μένα όταν χώνω βύσμα στις υποδοχές μου πετάει ένα παραθυράκι από το soundman της realtek.. και με προτρέπει για κάποιες ρυθμίσεις..

λοιπόν ίσως αυτή η διεργασία που ξεκινά να μην την παλεύει και πολύ.. δοκίμασε να αναβαθμίσεις τους οδηγούς της κάρτας ήχου σου..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...