NOMIKOS Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Εγω απλα θα πω πως εχω κανει εκατονταδες αγορες χωρις κανενα απολυτως προβλημα.Και ειμαι ενας απο απο τα πολλα εκατομμυρια παρομοιων χρηστων. Συμφωνώ απόλυτα, καθημερινή χρήση από χιλιάδες χρήστες το πιστοποιούν. Επαναλαμβάνω αλλη μια φορά αν και έχει ξαναειπωθεί στα email που δέχεστε από κακόβουλες περιπτώσεις π.χ. Dear user Paypal online customer support Ebay online update Paypal online "[email protected] και άλλα διάφορα που σου λένε να πατήσεις κάποιο λινκ για επιβεβαίωση κ.τ.λ. Ποτέ μα ποτέ δεν θα σου στείλουν μήνυμα PAYPAL,EBAY, ανώνυμα , πάντα πρέπει να βλέπεις οποσδήποτε να γράφει στην αρχή το ονοματεπωνυμό σου.
ergidis Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Συμφωνώ απόλυτα, καθημερινή χρήση από χιλιάδες χρήστες το πιστοποιούν. Επαναλαμβάνω αλλη μια φορά αν και έχει ξαναειπωθεί στα email που δέχεστε από κακόβουλες περιπτώσεις π.χ. Dear user Paypal online customer support Ebay online update Paypal online "[email protected] και άλλα διάφορα που σου λένε να πατήσεις κάποιο λινκ για επιβεβαίωση κ.τ.λ. Ποτέ μα ποτέ δεν θα σου στείλουν μήνυμα PAYPAL,EBAY, ανώνυμα , πάντα πρέπει να βλέπεις οποσδήποτε να γράφει στην αρχή το ονοματεπωνυμό σου. Μακαρι ναναι οπως τα λετε.. Οποτε θα το προχωρησω και με την αναλογη καρτα και ο θεος βοηθος..
Sir Pretender Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Μια χαρά ασφαλές είναι το PayPal. Η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα σε όλο τους το μεγαλείο σε όλα αυτά τα χρόνια που το χρησιμοποιώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.