Προς το περιεχόμενο

Terrence Malick

jacknut

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eιχα δει πριν απο λιγα χρονια τη Λεπτη Κοκκινη Γραμμη του Μαλικ και μπορω να πω οτι με απογοητευσε πληρως, μια ταινια η οποια θεωρειται πολυ καλη και ειχε παιξει και για οσκαρ.

Ετσι αποφασισα να ξεκινησω απο την πρωτη του ταινια το Badlands ( τι ηθοποιαρα αυτη η Σισι Σπεισικ, γιατι χαθηκε ρε μαμωτο )που και αυτο θεωρειται αριστουργημα.

Δυστυχως βιωσα δευτερη μεγαλη απογοητευση.

Πολυ μεγαλο αινιγμα αυτος ο τυπος εχει γυρισει μολις 4 ταινιες.

Δυστυχως δεν τον παω καθολου μεχρι στιγμης.

Θα δω και το προσφατο με Ρασελ Κροου, αλλα πιστευω οτι ουτε και αυτο θα με εντυπωσιασει.

badlands.jpg

t02716ayvad.jpg

t03267nltpq.jpg

u82018l3jn8.jpg

Δημοσ.

Τι να σου πω,εμενα μου αρεσει ο Μαλικ.Την κοκκινη γραμμη την θεωρω ανωτερη ταινια απο το Private Ryan και αξιζε να παρει το οσκαρ εκεινη την χρονια αντι του Ραιαν.Φυσικα για αυτονοητους λογους δεν το πηρε,το ηξερε και ο Μαλικ αφου ουτε καν πατησε στα οσκαρς οχι οτι αν ηταν να το παρει θα πηγαινε.Νομιζω ο Μαλικ ειναι απο τους γνησιους καλλιτεχνες που γραφουν στα @@ τους το Χολυγουντ,το σταριλικη και το χρημα για τους δικους τους προσωπικους λογους.

• Moderators
Δημοσ.
Τι να σου πω,εμενα μου αρεσει ο Μαλικ.Την κοκκινη γραμμη την θεωρω ανωτερη ταινια απο το Private Ryan και αξιζε να παρει το οσκαρ εκεινη την χρονια αντι του Ραιαν.Φυσικα για αυτονοητους λογους δεν το πηρε,το ηξερε και ο Μαλικ αφου ουτε καν πατησε στα οσκαρς οχι οτι αν ηταν να το παρει θα πηγαινε.Νομιζω ο Μαλικ ειναι απο τους γνησιους καλλιτεχνες που γραφουν στα @@ τους το Χολυγουντ,το σταριλικη και το χρημα για τους δικους τους προσωπικους λογους.

What he said.

κοιτα να δεις που συμφωνουμε σε κατι τελικα

Δημοσ.

Και μένα αυτό με εντυπωσίασε.

ΥΓ. Λάτρεψα τη Λεπτή Κόκκινη Γραμμή.

Δημοσ.

Και μένα αυτό με εντυπωσίασε.

• Moderators
Δημοσ.

Απο τις πλεον αγαπημενες μου.Απορρησα λιγο με τον jacknut και την δηλωση του πως τον απογοητευσε πληρως,μια και αυτος ειναι που εδωσε την αφορμη για την συζητηση.

Βεβαια δεν ξερω αν η απογοητευση ειναι σε συγκριση με τις αλλες ταινιες του Malick-απο τις οποιες δεν εχω δει καμια-αλλα υποθετω πως το New World δεν υπερτερει πουθενα της Γραμμης.Καθαρη υποθεση φυσικα μια και δεν το εχω δει,αλλα εχω μια ιδεα τι παιζει.Για τις υπολοιπες δηλωνω απλα αγνοια και καθε tip περι αυτων,καλοδεχουμενο.

• Moderators
Δημοσ.

Απο τις πλεον αγαπημενες μου.Απορρησα λιγο με τον jacknut και την δηλωση του πως τον απογοητευσε πληρως,μια και αυτος ειναι που εδωσε την αφορμη για την συζητηση.

Βεβαια δεν ξερω αν η απογοητευση ειναι σε συγκριση με τις αλλες ταινιες του Malick-απο τις οποιες δεν εχω δει καμια-αλλα υποθετω πως το New World δεν υπερτερει πουθενα της Γραμμης.Καθαρη υποθεση φυσικα μια και δεν το εχω δει,αλλα εχω μια ιδεα τι παιζει.Για τις υπολοιπες δηλωνω απλα αγνοια και καθε tip περι αυτων,καλοδεχουμενο.

Δημοσ.

Ντάξει ο παππούς καλός είναι.

Βέβαια οι πολυθρόνες των κινηματογράφων δεν σε βοηθούν να κοιμηθείς καλά.

Την επόμενη ταινία του θα την παρακολουθήσω απο το κρεβάτι της μονής μου.

Θα έχω βαρβάτο υπνο κατα τη διάρκεια της ταινίας του.

Πάντως μου κάνει εντύπωση που αστέρες του σινεμά κάνουν τα πάντα να παίξουν σε ταινία του.Θυμάμαι απο ρεπορταζ εποχής αναφορικά με την ταινία Λεπτή κόκκινη γραμμή που μάνατζερ γυναίκα ηθοποιού παρακαλούσε τον Μαλικ να πάρει την πελάτισσα του και ο σκηνοθέτης του απαντούσε οτι δεν υπάρχει ερμηνεία για γυναίκες παρά μόνο σε φωτογραφία μιας συζήγου ενός στρατιώτη.Και ο ατζέντης του απάντησε οτι είναι διαθετημένη η ηθοποιός να φωτογραφηθεί μόνο για τις ανάγκη της φωτο!

Δημοσ.

Πάντως μου κάνει εντύπωση που αστέρες του σινεμά κάνουν τα πάντα να παίξουν σε ταινία του.Θυμάμαι απο ρεπορταζ εποχής αναφορικά με την ταινία Λεπτή κόκκινη γραμμή που μάνατζερ γυναίκα ηθοποιού παρακαλούσε τον Μαλικ να πάρει την πελάτισσα του και ο σκηνοθέτης του απαντούσε οτι δεν υπάρχει ερμηνεία για γυναίκες παρά μόνο σε φωτογραφία μιας συζήγου ενός στρατιώτη.Και ο ατζέντης του απάντησε οτι είναι διαθετημένη η ηθοποιός να φωτογραφηθεί μόνο για τις ανάγκη της φωτο!

Δημοσ.

Naι θα το ομολογησω και εγω. Αντιμετωπισα και εγω αυτο το προβληματακι........

Δημοσ.

Naι θα το ομολογησω και εγω. Αντιμετωπισα και εγω αυτο το προβληματακι........

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...