Vasileios191 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Καλισπέρα παιδιά! Είναι το πρώτο μου post! Ωραίο site! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση...πως θα μπορούσα να ενσωτατώσω ένα αρχείο υποτίτλων πχ. sub.srt με μια ταιωία movie.avi ?? Γίνεται? Το πρόβλημα μου βασικά είναι οτι οταν πάω να κάψω σε cd την ταινία όλα καλά αλλα δεν με αφήνει να βάλω και υπότιτλους...Ξέρει κανείς να μου πεί κάτι για αυτές τις 2 ερωτήσεις??? Ευχαριστώ...
TheELF Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Τι εννοείς δεν σε αφήνει? Δεν έχει χορό το cd?Απλά γραφεις και τα δυο αρχεία στο cd,και αν έχουν ολόιδιο όνομα(εδώ πρόσεχε να είναι με όσο λιγότερους χαρακτήρες γίνετε και χωρίς κενά ελληνικά και άλλους ειδικούς χαρακτήρες)θα δει η φέτα σου την ταινία και τους υπότιτλους,αφού βέβαιος αυτό υποστηρίζεται από την φέτα σου. Αυτά επειδή η άλλη λύση είναι να γίνει ξανά κωδικοποίηση τις ταινίας μαζί με τους υπότιτλους,κάτι που είναι πολύ χρονοβόρο,δηλαδή γίνεται.
Vasileios191 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να κάνω το εξής: Θέλω να έχω μια ταινία movie.avi ένα αρχείο subtitle.srt και αυτά τα δυο με την βοήθεια του προγράμματος να τα ενώσω δηλαδή να χώσω τους υπότιτλους μέσα στο αρχείο της ταινίας και τελικά να έχω ένα μόνο αρχείο movie.avi οπου θα είναι ενσωματωνένοι και οι υπότιτλοι... Βοηθήστε με... Ξέρει κανείς τίποτα γι αυτό???
Vasileios191 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να κάνω το εξής: Θέλω να έχω μια ταινία movie.avi ένα αρχείο subtitle.srt και αυτά τα δυο με την βοήθεια του προγράμματος να τα ενώσω δηλαδή να χώσω τους υπότιτλους μέσα στο αρχείο της ταινίας και τελικά να έχω ένα μόνο αρχείο movie.avi οπου θα είναι ενσωματωνένοι και οι υπότιτλοι... Βοηθήστε με... Ξέρει κανείς τίποτα γι αυτό???
kpav Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να κάνω το εξής: Θέλω να έχω μια ταινία movie.avi ένα αρχείο subtitle.srt και αυτά τα δυο με την βοήθεια του προγράμματος να τα ενώσω δηλαδή να χώσω τους υπότιτλους μέσα στο αρχείο της ταινίας και τελικά να έχω ένα μόνο αρχείο movie.avi οπου θα είναι ενσωματωνένοι και οι υπότιτλοι... Βοηθήστε με... Ξέρει κανείς τίποτα γι αυτό??? WinAvi Video Converter Δές εδώ
kpav Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να κάνω το εξής: Θέλω να έχω μια ταινία movie.avi ένα αρχείο subtitle.srt και αυτά τα δυο με την βοήθεια του προγράμματος να τα ενώσω δηλαδή να χώσω τους υπότιτλους μέσα στο αρχείο της ταινίας και τελικά να έχω ένα μόνο αρχείο movie.avi οπου θα είναι ενσωματωνένοι και οι υπότιτλοι... Βοηθήστε με... Ξέρει κανείς τίποτα γι αυτό??? WinAvi Video Converter Δές εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.