Προς το περιεχόμενο

Ενσωμάτωση ταινίας και υπότιτλων

Vasileios191

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλισπέρα παιδιά! Είναι το πρώτο μου post! Ωραίο site! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση...πως θα μπορούσα να ενσωτατώσω ένα αρχείο υποτίτλων πχ. sub.srt με μια ταιωία movie.avi ?? Γίνεται? Το πρόβλημα μου βασικά είναι οτι οταν πάω να κάψω σε cd την ταινία όλα καλά αλλα δεν με αφήνει να βάλω και υπότιτλους...Ξέρει κανείς να μου πεί κάτι για αυτές τις 2 ερωτήσεις??? Ευχαριστώ...:-)

Δημοσ.

Τι εννοείς δεν σε αφήνει? Δεν έχει χορό το cd?Απλά γραφεις και τα δυο αρχεία στο cd,και αν έχουν ολόιδιο όνομα(εδώ πρόσεχε να είναι με όσο λιγότερους χαρακτήρες γίνετε και χωρίς κενά ελληνικά και άλλους ειδικούς χαρακτήρες)θα δει η φέτα σου την ταινία και τους υπότιτλους,αφού βέβαιος αυτό υποστηρίζεται από την φέτα σου.

Αυτά επειδή η άλλη λύση είναι να γίνει ξανά κωδικοποίηση τις ταινίας μαζί με τους υπότιτλους,κάτι που είναι πολύ χρονοβόρο,δηλαδή γίνεται.

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να κάνω το εξής: Θέλω να έχω μια ταινία movie.avi ένα αρχείο subtitle.srt και αυτά τα δυο με την βοήθεια του προγράμματος να τα ενώσω δηλαδή να χώσω τους υπότιτλους μέσα στο αρχείο της ταινίας και τελικά να έχω ένα μόνο αρχείο movie.avi οπου θα είναι ενσωματωνένοι και οι υπότιτλοι... Βοηθήστε με... Ξέρει κανείς τίποτα γι αυτό???

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να κάνω το εξής: Θέλω να έχω μια ταινία movie.avi ένα αρχείο subtitle.srt και αυτά τα δυο με την βοήθεια του προγράμματος να τα ενώσω δηλαδή να χώσω τους υπότιτλους μέσα στο αρχείο της ταινίας και τελικά να έχω ένα μόνο αρχείο movie.avi οπου θα είναι ενσωματωνένοι και οι υπότιτλοι... Βοηθήστε με... Ξέρει κανείς τίποτα γι αυτό???

Δημοσ.

WinAvi Video Converter

Δές εδώ

Δημοσ.

WinAvi Video Converter

Δές εδώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...