Προς το περιεχόμενο

πως θα δω αν συνδεομαι με wirelless N ταχυτητα

localy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το access point που εχω ειναι wireless N και το λαπτοπ εχει καρτα wirelles N αλλα στην συνδεση οταν συνδεετε μου γραφει 54 mbps συνδεση.υπαρχει κανενα προγραμμα που να λει το link speed?

Δημοσ.

αν πας πινακα ελεγχου>κεντρο δικτυου> και πατησεις πανω στη ασυρματη καρτα σου, το παραθυρο που ανοιγει σου λεει και τη ταχυτητα φιλε

Δημοσ.
αν πας πινακα ελεγχου>κεντρο δικτυου> και πατησεις πανω στη ασυρματη καρτα σου, το παραθυρο που ανοιγει σου λεει και τη ταχυτητα φιλε

ναι το ξερω οτι γραφει 54mbps απλος το λαπτοπ εχει wireless N και το εχω ενεργοποιηση οπως επισης και το access point ειναι enable το wireless N αλλα απο ταχυτητα δεν βλεπω κατι....αυτο ρωταο.

---------- Προσθήκη στις 14:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:00 ----------

ναι το ξερω οτι γραφει 54mbps απλος το λαπτοπ εχει wireless N και το εχω ενεργοποιηση οπως επισης και το access point ειναι enable το wireless N αλλα απο ταχυτητα δεν βλεπω κατι....αυτο ρωταο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγω σε ενα tp-link router που εχω και για να συνδεθω σε 300Mbit (θεωρητικα παντα γιατι απο πραξη...) αλλαξα μια ρυθμιση που εχει στο wireless --> bandwidth απο 20 MHz σε 40 MHz

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...