localy Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 το access point που εχω ειναι wireless N και το λαπτοπ εχει καρτα wirelles N αλλα στην συνδεση οταν συνδεετε μου γραφει 54 mbps συνδεση.υπαρχει κανενα προγραμμα που να λει το link speed?
localy Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 καποια εφαρμογη δεν υπαρχει που να μου δειχνει την ταχυτητα μεταφορας?
_Anonymous_ Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 αν πας πινακα ελεγχου>κεντρο δικτυου> και πατησεις πανω στη ασυρματη καρτα σου, το παραθυρο που ανοιγει σου λεει και τη ταχυτητα φιλε
v-tidus Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Αν το router σου ειναι b,g πολυ απλα δουλευεις σε g πρωτοκολλο το πολυ, δηλαδη μεχρι 54 mbps.
localy Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 αν πας πινακα ελεγχου>κεντρο δικτυου> και πατησεις πανω στη ασυρματη καρτα σου, το παραθυρο που ανοιγει σου λεει και τη ταχυτητα φιλε ναι το ξερω οτι γραφει 54mbps απλος το λαπτοπ εχει wireless N και το εχω ενεργοποιηση οπως επισης και το access point ειναι enable το wireless N αλλα απο ταχυτητα δεν βλεπω κατι....αυτο ρωταο. ---------- Προσθήκη στις 14:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:00 ---------- αν πας πινακα ελεγχου>κεντρο δικτυου> και πατησεις πανω στη ασυρματη καρτα σου, το παραθυρο που ανοιγει σου λεει και τη ταχυτητα φιλε ναι το ξερω οτι γραφει 54mbps απλος το λαπτοπ εχει wireless N και το εχω ενεργοποιηση οπως επισης και το access point ειναι enable το wireless N αλλα απο ταχυτητα δεν βλεπω κατι....αυτο ρωταο.
sam4 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Εγω σε ενα tp-link router που εχω και για να συνδεθω σε 300Mbit (θεωρητικα παντα γιατι απο πραξη...) αλλαξα μια ρυθμιση που εχει στο wireless --> bandwidth απο 20 MHz σε 40 MHz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.