Προς το περιεχόμενο

Vivaz vs nokia n97,omnia 2,iphone

HarisS2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για πειτε παρακαλω την γνωμη σας σχετικα μ'αυτα τα μοντελα.Μπορει το vivaz να ανταγωνιστει αυτα τα μοντελα και μαλιστα το iphone;

Δημοσ.

αναλογα τα γουστα του καθενος,εγω προσωπικα ειχα το n97 το οποιο ειναι η μεγαλυτερη πατατα της νοκια και τωρα εχω το ομνια 2 που για μενα ειναι μακραν το καλυτερο κινητο σε τιμη/αποδοση.

Δημοσ.
για πειτε παρακαλω την γνωμη σας σχετικα μ'αυτα τα μοντελα.Μπορει το vivaz να ανταγωνιστει αυτα τα μοντελα και μαλιστα το iphone;

συγκρίνεις τελείως ανόμοια πράγματα (τιμές, λειτουργικά, αγοραστικό κοινό). Δες πρώτα εσύ τι δουλειές θέλεις να κάνεις με το κινητό, και κυρίως πόσα δίνεις, και θα βρεις την άκρη.

Δημοσ.
συγκρίνεις τελείως ανόμοια πράγματα (τιμές, λειτουργικά, αγοραστικό κοινό). Δες πρώτα εσύ τι δουλειές θέλεις να κάνεις με το κινητό, και κυρίως πόσα δίνεις, και θα βρεις την άκρη.

εχεις δικιο απλα ολοι με εχουν πρηξει να δωσω κατι παραπανω και να παρω το iphone. εγω απο τη μερια μου βλεπω οτι το vivaz εχει πολλα πλεονεκτηματα, μπαταρια,φωτογραφική. δεν ξερω για το ιντερνετ που εκει υπερτερει το iphone, απ'οτι λενε και γενικα ειναι πιο γρηγορο.

Δημοσ.

Το μηλο ειναι πιο γρηγορο και καλυτερο στο ιντερνετ, επισης εχει τις 1000δες εφαρμογες του appstore

Το se εχει καλυτερη καμερα

Σκεφτεσαι τι μετραει περισσοτερο για σενα και αποφασιζεις

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...