HarisS2 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 για πειτε παρακαλω την γνωμη σας σχετικα μ'αυτα τα μοντελα.Μπορει το vivaz να ανταγωνιστει αυτα τα μοντελα και μαλιστα το iphone;
xolloth Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 αναλογα τα γουστα του καθενος,εγω προσωπικα ειχα το n97 το οποιο ειναι η μεγαλυτερη πατατα της νοκια και τωρα εχω το ομνια 2 που για μενα ειναι μακραν το καλυτερο κινητο σε τιμη/αποδοση.
arxaggelos Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 για πειτε παρακαλω την γνωμη σας σχετικα μ'αυτα τα μοντελα.Μπορει το vivaz να ανταγωνιστει αυτα τα μοντελα και μαλιστα το iphone; συγκρίνεις τελείως ανόμοια πράγματα (τιμές, λειτουργικά, αγοραστικό κοινό). Δες πρώτα εσύ τι δουλειές θέλεις να κάνεις με το κινητό, και κυρίως πόσα δίνεις, και θα βρεις την άκρη.
HarisS2 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 συγκρίνεις τελείως ανόμοια πράγματα (τιμές, λειτουργικά, αγοραστικό κοινό). Δες πρώτα εσύ τι δουλειές θέλεις να κάνεις με το κινητό, και κυρίως πόσα δίνεις, και θα βρεις την άκρη. εχεις δικιο απλα ολοι με εχουν πρηξει να δωσω κατι παραπανω και να παρω το iphone. εγω απο τη μερια μου βλεπω οτι το vivaz εχει πολλα πλεονεκτηματα, μπαταρια,φωτογραφική. δεν ξερω για το ιντερνετ που εκει υπερτερει το iphone, απ'οτι λενε και γενικα ειναι πιο γρηγορο.
margaritagr Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Το μηλο ειναι πιο γρηγορο και καλυτερο στο ιντερνετ, επισης εχει τις 1000δες εφαρμογες του appstore Το se εχει καλυτερη καμερα Σκεφτεσαι τι μετραει περισσοτερο για σενα και αποφασιζεις Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.