bloodram Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Καλησπέρα , Έχω 3 ενοικιαζόμενα κτίρια στην σίφνο τα οποια έχουν 10 δωμάτια το καθένα ! Ψάχνω ένα πρόγραμμα (αν είναι δυνατόν σε php/mysql για να μπορώ να μπαίνω από παντού) που να του λέω ότι στο κτίριο 1 το δωμάτιο x είναι κρατημένο από 13/5/2010 - 19/5/2010 ktlp. Και τέλος να μου δίνει μια γενική εικόνα για το ποια δωμάτια σε ποια κτίρια σε ποίες ημερομηνίες exon κλείσει ( statistics ).
isay Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Και γιατί δεν ζητάς από κάποιον να στο φτιάξει. Είναι κάτι απλό και δε θα σου κοστίσει ακριβά.
Uberalles_gr Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Από php / mysql ξέρεις εσύ τίποτα? Ή ζητάς άτομο για να στο φτιάξει?
bloodram Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Από php / mysql ξέρεις εσύ τίποτα? Ή ζητάς άτομο για να στο φτιάξει? Λίγα πράγματα ! Δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να το φτιάξω μονος μου . Αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ας μου στείλει ένα pm να κανονίσουμε τα περαιτέρω
bloodram Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Από php / mysql ξέρεις εσύ τίποτα? Ή ζητάς άτομο για να στο φτιάξει? Λίγα πράγματα ! Δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να το φτιάξω μονος μου . Αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ας μου στείλει ένα pm να κανονίσουμε τα περαιτέρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.