_Marios_ Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Γεια σας παιδια. Τρελή χάρη. Εχω σελιδα στο dreamweaver με html/css μεχρι στιγμής. Μπορει καποιος φιλότιμος να φιάξει μια βάση δεδομένων που να δέχεται τα email και να φιαξει και την φορμα mail: σε μια κενη σελιδα ωστε να τα προσαρμώσω στη δική μου? Για κάποιον που ξέρει πρέπει να είναι πολύ απλο.
isay Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Αχ Μάριε! Οι βάσεις δεδομένων δεν δέχονται emails. Επίσης οι βάσεις δεδομένων τρέχουν σε κάποιο server δεν είναι ένα αρχείο pdf που το δίνεις όπου θες. Όσο για τη φόρμα μπορείς να την φτιάξεις μόνος σου στην παρακάτω ιστοσελίδα ( http://www.emailmeform.com/ ) . Χρησιμοποίησε το δωρεάν κομμάτι, μην τους πληρώσεις τίποτα.
_Marios_ Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δεν καταλαβες τι εννοω μαλλον. Εννοω. Στη φορμα να ζηταει το email του visitor και την τοποθεσία του. και να καταχωρούντε τα δεδομένα απο την φόρμα στη database.
isay Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δεν καταλαβες τι εννοω μαλλον.Εννοω. Στη φορμα να ζηταει το email του visitor και την τοποθεσία του. και να καταχωρούντε τα δεδομένα απο την φόρμα στη database. Ναι δεν κατάλαβα τι σκεφτόσουν γιατί άλλο έγραψες ...Μπορει καποιος φιλότιμος να φιάξει μια βάση δεδομένων που να δέχεται τα email και να φιαξει και την φορμα mail: σε μια κενη σελιδα ωστε να τα προσαρμώσω στη δική μου?... Έστω ότι στη φτιάχνω τη φόρμα και τη βάση δεδομένων, εσύ που θα την τρέχεις (σε ποιο server) ; Που θα είναι η δική σου βάση; Που θα αποθηκεύονται τα δεδομένα; Επίσης ... εσύ πως θα βλέπεις τι έχει μέσα στη βάση δεδομένων; Συμβουλη:Φτιάξε μια απλή φόρμα, να σου έρχονται με email τα στοιχεία που θες και αποθήκευε τα σε ένα αρχείο excel .
_Marios_ Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 θελω ασχετα απο τα email που θα δεχετε να εχω βάση δεδομένων. Τωρα απλα για αρχη θελω μονο αυτο. Σημερα θα δηλώσω το site μου. Αρα..
xalia Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 και πες οτι σου το φτιάχνει κάποιος. Αφού ακόμα δεν έχεις host, η βάση τι θα είναι ? mysql? mssql? o server σου τι υποστηρίζει?
_Marios_ Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 σημερα θα κανω και host στ just host λογικα
xalia Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Όταν ακούς πολλά unlimited... κράτα μικρό το footprint!
_Marios_ Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 τι ειναι το footprint φιλε τι εννοεις?
xalia Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πάντα μα πάντα ( στατιστικά αποδεδειγμένο ) όπου λένε unlimited κάτι κρύβεται. Πρακτικά δεν είναι δυνατόν να δώσεις unlimited χώρο και πόσο μάλλον bandwidth! Με το footprint εννοώ το συνολικό όγκο του site σου. Προσωπικά θα σου έλεγα να κοιτάξεις αλλού για host.
_Marios_ Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 εχει πάρει πολλα awards για το 2010. εσυ ποιο προτίνεις δηλαδη. Εχω βρει πολλα δε ξερω ποιο να διαλέξω. http://www.top-10-web-hosting.com/index.php
dewn735 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Όταν ακούς πολλά unlimited... κράτα μικρό το footprint! Άκυρο... αλλά πετυχημένο! Μάριε, δε παίζεσαι... Όσα και να σου έχουμε πει μάλλον έχουν πέσει στα ντουβάρια. Για κάποιον που ξέρει πρέπει να είναι πολύ απλό. Το τζάμπα πέθανε, δεν το έμαθες; Φυσικά και είναι πολύ απλό για κάποιον που ξέρει, αλλά φυσικά και δε θα κάτσει κάποιος να σου δώσει μασημένη τροφή... Όλοι μας ξεκινήσαμε από το μηδέν, όλοι μας ζητήσαμε κάποια στιγμή τη βοήθεια κάποιου άλλου, και φυσικά όλοι μας έχουμε όλοι τη καλή διάθεση να σε βοηθήσουμε. Το τελευταίο όμως προϋποθέτει και τη δική σου συμμετοχή. Πέντε μέρες τώρα, σαρανταπέντε νοματαίοι προσπαθούμε να σου πούμε ότι η βάση δεδομένων δεν είναι "άνοιξα το excel, έγραψα δυο νούμερα, τα προσέθεσα και είμαι οκ". Προϋποθέτει θεωρητικό υπόβαθρο και φυσικά αρκετή προσπάθεια από μέρους σου. Διάβασες έστω και έναν από τους συνδέσμους που σου πρότεινα; Είμαι σίγουρος πως όχι, καθώς αν το είχες κάνει θα είχες ήδη βρει την απάντηση που γυρεύεις... Anyway, για hosting σου προτείνω την freehostia: http://www.freehostia.com. Είναι δωρεάν (κοίτα να επιλέξεις το "chocolate"!!!), περιλαμβάνει όλα όσα θα χρειαστείς για αρχή, άψογη τεχνική εξυπηρέτηση (ακόμα και στο δωρεάν πλάνο!!) και τρία χρόνια τώρα που την χρησιμοποιώ δε μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα... Για domain, και εφόσον θέλεις κάτι σε .gr, μπορείς να κοιτάξεις στην Pointer (http://www.pointer.gr/ )
_Marios_ Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 αντε καλα φιλε. λεμε θελω ξένο. μου λες .gr. μου λές το τζάμπα πέθανε και μετα μου λες να παω στο freehostia που ειναι δωρεαν. οτι νανε .
dewn735 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Και κοίτα να δεις ρε φίλε, έχει και επιλογή .com!!!!! Ή μήπως προτιμάς .org; .info; .us;
_Marios_ Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 καλα μαλλον δε ξερεις. καθεσε και μιλας τοση ωρα ανούσια. οτι να ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.