kyriakh Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Καλησπέρα και χρόνια σας πολλά. Δεν ξέρω πως και τι, αλλά εκεί που είχα το εικονιδιάκι του snipping tool (vista )στη γρήγορη εκκίνηση, σήμερα βλέπω ότι δεν εμφανίζεται το ψαλιδάκι, και δεν το βρίσκω και μέσα στα accesories.. χάθηκε. Όταν δε πατάω το εικονιδιάκι, βγαίνει μήνυμα "Τα windows δεν είναι δυνατόν να βρούν το c/windows/system32/snipping tool exe/ Βεβαιωθείτε ότι πληκτρ/σατε το όνομα σωστά και προσπαθήστε ξανα" (Δε νομίζω να παίζει ρόλο, αλλά μου αλλάξανε απο toshiba δεύτερη φορά το σκληρό πριν κανα μήνα.Λέω μήπως τα πετάει μόνο του γιατί έχει καποιο hardware πρόβλημα.) Ευχαριτώ εξ΄αρχής για το ενδιαφέρον
play_maker4 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 και σε εμενα ειχε χαθει και εκανα μια συντομευση και εβαλα μεσα αυτο: %SystemRoot%\system32\SnippingTool.exe και μετα μου βγηκε κανονικα. Εγω ομως εχω windows 7 ultimate.. Δεν ξερω αν λειτουργησει αυτο και στο δικο σου. Αν θελεις καντο παντως.
kyriakh Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 peς ακρηβώς τις κινήσεις..... γιατί πήγα να κάνω ότι είπες, αλλά μάλλον κάνω ότι νάναι ευχαριστώ για την απάντηση
play_maker4 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 θα κανεις δεξι κλικ μεσα στην επιφανεια εργασιας σου θα πατησεις μετα δημιουργια και μετα συντομευση. Εκει που θα σου βγαλει : πληκτολογηστε την θεση του στοιχειου εσυ θα βαλεις αυτο : %SystemRoot%\system32\SnippingTool.exe μετα θα πατησεις επομενο και μετα τελος.. Αν ολα πανε καλα θα σου βγαλει την συντομευση με το ψαλιδακι στην επιφανεια εργασιας σου.. Προσπαθησε και γραψε μετα αν δουλεβει.
kyriakh Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 αυτό όμως δεν προϋποθέτει να υπάρχει κιόλας?ή κάτι δεν κατάλαβα? Δεν υπάρχει πουθενα.Άμα υπήρχε.. χαίρω πολυ.
play_maker4 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 και εμενα δεν μου το εβγαζε πουθενα .. Εκανες δλδ ολα τα παραπανω ;; και τι σου εβγαλε;;
kyriakh Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 πατάω επόμενο, και λέει: δεν είναι δυνατή η εύρεση του αρχείου:%SystemRoot%\system32\SnippingTool.exe
play_maker4 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 μηπως εχεις απενεργοποιημενη την υπηρεσια tablet pc?
kyriakh Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ τόχα απεν/σει .Τώρα και αρκετή ώρα ρυθμίζονται οι παράμετροι...για να δούμε.....
play_maker4 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 ε τοτε ισως λυθει και το προβλημα σου.. ειδωμεν
kyriakh Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 πωωωωωωω πω απίστευτο!!!!! βλέπω ξανά το ψαλιδάκι μου Σευχαριστώ πααααρα πολυ, και ευτυχώς που μου είπες που να το βρώ θα ψαχνα μέχρι του χρόνου χχ (δεν εμφάνησε το ψαλιδακι, αλλά δουλευε κανονικά.Άλλαξα την εικόνα σε ψαλιδάκι από τα properties)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.