GooFysGR Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 H αλλιώς "πασπαρτού"! Καλησπέρα σε όλους, έχω το εν λόγω κοντρόλ που ειναι για πολλούς τύπους τηλεοράσεων και όχι μονο. Το προβλημα μου ειναι κλασσικά οτι δεν εχω το manual, και καιγομαι να προγραμματίσω την TV μου, καθώς μόλις ξήλωσα την NOVA αφου αν πανε ολα καλα σε μερικους μηνες θα εχουμε ψηφιακο σημα, και μεχρι τοτε εβαλα ξανα την σκουριασμενη και γνωστη σε όλους μας ΚΕΡΑΙΑ! Απλα αν εχει καποιος το μανουάλι και μπορει να μου πει τους κωδικους (αλλα και την διαδικασια εννοείται για να τους βαλω) για TV Sharp μοντελο, θα με σώσει, καθώς θα επαληθεύσω και το αν εχω κανει σωστη δουλεια με την κεραια ή αν έχω κανει καμμιά ΠΑΤΑΤΑ, και θα περάσω τα καναλάκια επιτέλους... Βιαστείτε και σώστε με αν το εχει κανείς.... Η μάνα κράζει γιατι δεν βλέπει κουτσομπολιά, και ο πατέρας χάνει τις ειδήσεις... Πολυ Μικροαστικα πραγματα, εχετε δίκιο...Αλλα η φρίκη χτυπάει την πορτα του σπιτιου μου χωρίς TV... Kι εγω μεσημεριάτικα μου ηρθε να κανω την αλλαγή, και εκει που τα είχα ολα σχεδιασμενα σωστα στο μυαλό μου, τσουπ! ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΤΟ MANUAL.... Για να σας διευκολύνω, είναι ακριβώς αυτο: http://tv.manualsonline.com/mimages/acf41e72-3470-4d58-be03-31490f91eb06.jpeg Και δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ στο διαδίκτυο το manual.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.