Προς το περιεχόμενο

Πως να κανω start το antivirus

petod5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι εδώ και κανα δίμηνο έχω σταματήσει με το avast, δεν θυμάμαι αν έχει και την επιλογή clean.Αν τυχόν την δεις δοκίμασέ την.Θα προσπαθήσει να καθαρίσει το μολυνσμένο αρχείο αλλά αυτό συνήθως δεν πιάνει.

edit:

Μπορείς να κάνεις και διαγραφή δεν λέω,απλά θέλει μεγάλη προσοχή.Αυτό μόνο.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κοιτα να δεις,καθε προγραμμα εχει το δικο του συστημα απεναντι στους ιους.Το avast,τουλαχιστον το 4 που εχω εγω,μολις βρει ιο θα σου πει και την προτεινομενη ενεργεια.Νομιζω λεει move to chest η κατι τετοιο.Εσυ θα πατησεις αυτο που σου προτεινει το προγραμμα και στην ουσια απενεργοποιει τον ιο.Δεν διαγραφεις τιποτα.Νομιζω οτι και τα windows απο μονα τους δεν θα σε αφησουν να διαγραψεις αρχειο που χρησημοποιειτε απο το συστημα.Οταν δεις την διαδικασια θα το καταλαβεις,δεν ειναι δυσκολο.Μην αγχωνεσε.

Δημοσ.
γεια σας .στον Υ/Η εχω ενα antivairus (ενα πορτοκαλι ειναι) και θελω να το κανω start (αν κανω λαθος συνγνωμη γιατι ειμαι ασχετος και δεν εχω ιδεα) ξαναλεω θελω να τον βαλω να κανει μια ερευνα και να σβησω εν εχω κανενα (ιο) αλλα δεν ξερω πως.Αν καποιος ας με βοηθήσει

Λοιπόν. Θα κάνεις δεξί κλικ στο πορτοκαλί εικονίδιο > άνοιγμα του avast > έλεγχος υπολογιστή > εκκίνηση (στον πλήρη έλεγχο συστήματος).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...