Προς το περιεχόμενο

Πως να κανω start το antivirus

petod5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λεει Qick scan απο κατω Full system scan απο κατω Removable media scan και απο κατω Select folden to scan και διπλα σε ολα αυτα λεει start.πιο παταω?

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάτα full system scan για πλήρες έλεγχο και start

ή

Άν θές να επιλέξεις το φάκελο/φακέλους να σκανάρεις πάτα select foldem to scan και μετά επιλέγεις απο εκέι τους φακέλους...

Μετά start

Δημοσ.
αν πατησω το full system scan θα ψαχνει ολο τον Y/H σωστα??και ποση ωρα θα κανει?

Ε τωρα τι ρωτας.Αναλογα ποσο πραμα εχεις στον υπολογιστη

Δημοσ.

το παιδί μπορεί να μην ξέρει...

Εφόσον επιλέξεις αυτό θα σκανάρει τα πάντα μέσα στον υπολογιστή, επομένως περισσότερη ώρα...

Δημοσ.

ε περιπου ελεγα ρε παιδια.Θα κανει καμια ωρα το πολυ η καμια μερα? :) εχω 200 G δεσμευμένο χώρο στον σκληρο δισκο.(αν παρει πολη ωρα και το αφισω να ψαχνει και εγω φιγω πειραζει?? εννοω μηπως χρειαστεί να ζβησω τιποτα)?

Δημοσ.

Γιατί να σβήσεις κάτι; Δεν βλέπω το λόγο.

Αν χρειάζεσαι τα αρχεία σου μην τα σβήσεις.

Ότι δεν χρειάζεσαι διέγραψέ το για να λειτουργεί πιο γρήγορα το scan και ο σκληρός σου.

Δημοσ.

αν βρει κανενα ιο εκεινη την ωρα δεν πρεπει να το διαγραψω? (αν οχι εξηγησε μου τι κανει το antivirus)

Δημοσ.
αν βρει κανενα ιο εκεινη την ωρα δεν πρεπει να το διαγραψω? (αν οχι εξηγησε μου τι κανει το antivirus)

Το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να το βάλεις σε καραντίνα.(θα σου δώσει την επιλογή το πρόγραμμα).Έτσι ο ιός αν ανιχνευτεί θα παραμείνει ανενεργός και δεν θα έχεις πρόβλημα.

Επίσης θα σου πρότεινα να μην διαγράψεις κάποιο αρχείο που τυχόν έχει μολυνθεί εφ' όσον δεν γνωρίζεις γιατί μπορεί το αρχείο αυτό να είναι σημαντικό για το λειτουργικό ή για κάποιο πρόγραμμα και να το καταστρέψεις.(Είμαι παθών κι εγώ με το avast και ξέρω)

Απλά κάντο quarantine.

Δημοσ.

Aν βαλεις το προγραμα να τρεχει και φυγεις και καποια στιγμη βρει ιο θα σταματησει και θα σε ρωταει τι να κανει.Οταν καποια στιγμη εσυ επιστρεψεις θα πατησεις τι να κανει και μετα θα συνεχισει το ψαξιμο.Αρα βαλτο και κανε τη δουλεια σου.Μην σε απασχολει.

Δημοσ.

οπως ειπε ο Centurion αν βρει κανενα ιο σε φακελο που δεν ξερω τι εχει.τοτε τι παταω?διαγραφει?

---------- Προσθήκη στις 23:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:02 ----------

η το αφησω ετσι.?αν ναι τοτε γιατι το κανουμε ολο αυτο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...