neXTgen Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 φαντάζομαι αυτό είναι 100% genuine , τί λέτε? http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250584954543&ssPageName=ADME:X:RTQ:GB:1123 ---------- Προσθήκη στις 16:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:22 ---------- (μου φαίνεται απόψε πρίν το κλείσιμο που έχω λίγο χρόνο θα κατέβω ΑΛΛΗ μια βόλτα στα μαγαζιά μπας και το βρω -το orient λέω- και διαπιστώσω πώς πάει στο χέρι μου μιάς και 45+ διάμετρος .... θέλει δοκιμή δε νομίζετε?)
freedubus Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Ναι καλό θα ήταν να το δοκίμαζες. Αλλά για 142€ ΜΟΝΟ μη το πολυσκέφτεσαι γιατί είναι ύβρις, πάρτο. Κι αν δε σου αρέσει στο αγοράζω την επόμενη με 150€. Σοβαρά!
filarhos Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 φαντάζομαι αυτό είναι 100% genuine , τί λέτε? http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250584954543&ssPageName=ADME:X:RTQ:GB:1123 ---------- Προσθήκη στις 16:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:22 ---------- Συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά το ψάχνω και εγώ να αγοράσω κάποιο ρολόι τέτοιου τίπου και μέχρι στιγμής είχα καταλήξει στο Seiko monster. Αλλά το orient σε αυτή την τιμή είναι δελεαστικό. Είναι αυθεντικό;;; Πολύ φτηνό δεν είναι;;;
freedubus Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Φτηνό ναι, φτηνιάρικο όχι. Αυθεντικό είναι, και ο πωλητής αξιόπιστος αν δείς αξιολόγηση. Τόσο παίζουν αυτά, γύρω στα 150-170€. Για καταδυτικό, αυτόματο, ατσάλινο, γιαπωνέζικο, γνωστής και αξιόπιστης μάρκας ρολόι, τέτοια τιμή είναι κάτι παραπάνω από πολύ καλή ευκαιρία. Στο χωριό μου το λένε "κλεψιά". ;ρ
neXTgen Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 ωραίο thread πάντως ! με την συνδρομή των Voodooman, freedubus, doctorkostis και άλλων παιδιών με κάνατε (και άλλους φαντάζομαι) ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ -και το τονίζω το "μέχρι τώρα"- να μάθω πολλά πράγματα (το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ) για τα "φθηνά" καλά ιαπωνέζικα αυτόματα ρολόγια χειρός....εντάξει, έκανα ήδη και μια αγορά (στο ακριβώς απο πάνω ποστ του freedubus βγαίνει και το ηθικό δίδαγμα για το μακό το 2) αλλά είπαμε... καταθέστε κι άλλες γνώμες ... αυτή είναι -κατά τη γνώμη μου- η επιτομή ή ή πεμπτουσία -αν θέλετε- της έννοιας "internet forum".
Voodooman Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Καλοφόρετο! Δεν θα το μετανοιώσεις, εξαιρετικό ρολόι. Μάλλον το καλύτερο καταδυτικό σε αυτά τα χρήματα, ίσως και μέχρι τα 300 ευρώ. Θεωρώ την μηχανή της orient καλύτερη από τις αντίστοιχες της seiko σε αυτήν την κατηγορία. Διατηρώ κάποιες μικρές επιφυλάξεις για το μέγεθος, και εμένα οκαρπός μου είναι 17εκ. και τα 42χιλ. μου φαίνονται μια χαρά. Το βάρος δεν με φοβίζει. Αλλά θα το βάλεις και θα μας πεις. Και πάλι με γεια!
neXTgen Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 να σας ρωτήσω και κάτι επί του πρακτέου... το μεταλλικό μπρασελέ του συγκεκριμένου ορολογίου φαντάζομαι θα χρειάζεται "προσαρμογή" -κοινώς μπάσιμο- (θυμάμαι από άλλα που βγάζουμε με ένα μικρό κατσαβιδάκι ένα ή δύο κομματάκια του μπρασελέ... αυτό το κάνεις με κάποιο εργαλείο ? αυτό περιέχεται κλπ? τι γίνεται?
Voodooman Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Ναι βγαίνουν τμήματα. Κάθε εταιρία έχει και άλλο σύστημα, αλλά με αρκετή προσοχή και συνηθισμένα εργαλεία (κατσαβιδάκι, σφυράκι, μικρή πένσα) θα τα καταφέρεις την πρώτη φορά, μετά-όταν και αν χρειαστεί- θα το κάνεις πιο εύκολα. Η citizen εδώ είναι κορυφαία, τα μπρασελέ της σειράς promaster έχουν και μικρορύθμιση πάνω στο κούμπωμα. Επειδή είναι αρκετά πιθανό να μην βρίσκεις το απόλυτα σωστό μήκος, έχουν και την μικρορύθμιση, που το φέρνεις ακριβώς στα μέτρα σου. Μόλις πάρεις το ρολόι και περάσει κανένας μήνας, μετά πιθανόν να σε πιάσει η τρέλα για λουράκια! Τότε τα ξαναλέμε... filarhos, θα προτιμούσα σίγουρα το orient. Kαλύτερη μηχανή, καλύτερη ποιότητα, πιο αποδεκτό design. To monster είναι καλό για δεύτερο ρολόι και πάνω.
bloodraven Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Εδώ και 2 μήνες έχω πάρει ενα Vostok το Κ3 submarine , (που εχει βγεί σκυλί μαυρο..) πολύ καλό για τα λεφτά του το πήρα 160€ απο ebay , εδώ ειχε 260 στην αρχή ήμουν επιφυλακτικός γιατί οι ρώσοι δεν φημίζονται για τα ρολόγια τους, άλλα δεν το έχω μετανιώσει, παρε μια γεύση από vostok τα προτείνω ανεπιφύλακτα. http://www.oroloi.gr/index.php?cPath=471&osCsid=91ebda154508f3bc2e3d9a8494d32d11 http://cgi.ebay.co.uk/Vostok-Europe-Rocket-N1-watch-New-Box_W0QQitemZ180476054704QQcmdZViewItemQQptZUK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL?hash=item2a05360cb0#ht_9490wt_1282 http://cgi.ebay.co.uk/Vostok-Europe-Expedition-2426-5914115-Brand-NEW_W0QQitemZ280445363836QQcmdZViewItemQQptZUK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL?hash=item414bd8a67c#ht_1049wt_939
neXTgen Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 ωραιότατος ο ρώσος bloodraven καλοφόρετο! το orient που παράγγειλα είναι εύκολο λες να το πειράξω ή μπορεί να με τσαντίσει και να "κάμω ζημία" οπότενες μήΜπως πρέπει να εξ'αρχής επισκεφθώ ρολογά μάστορα?
Voodooman Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Τις γρατζουνιές δεν πρόκειται να τις γλιτώσεις, ό,τι και να κάνεις. Όλο και κάπου θα το χτυπήσεις, όλο και κάτι θα πάθει. Ε, αν του προκαλέσεις και μερικές εσύ κατά λάθος, τί έγινε;
filarhos Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Voodooman το ψάχνω ακόμα δεν μου έχει κάνει κάποια τρομερή εντύπωση ακόμα κάποιο(όπως παλιά ένα ταπεινό swatch), απλώς το monster μου χτυπάει λίγο περισσότερο (μου αρέσει που φαίνεται και ο μηχανισμός από κάτω- ψώνιο για τον εαυτό μου). Αλήθεια λέει κάτι που φαίνεται ο μηχανισμός;;; Τις γρατζουνιές δεν πρόκειται να τις γλιτώσεις, ό,τι και να κάνεις. Όλο και κάπου θα το χτυπήσεις, όλο και κάτι θα πάθει. Ε, αν του προκαλέσεις και μερικές εσύ κατά λάθος, τί έγινε; +1 Υ.Γ. Κάποιο απλό-φτηνό ρολόι για το κολυμβητήριο (είπα να ξαναξεκινήσω και δεν έχω) που να αντέχει στα ελαφρά χτυπήματα με τοίχο μέσα στο νερό της πισίνας;;;
Voodooman Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Αλήθεια λέει κάτι που φαίνεται ο μηχανισμός;;; Στα ακριβά ελβετικά που έχουν πολλές φορές τρομερή διακόσμηση στη μηχανή ναι, τα ρολόγια αυτής της τιμής όχι και πολλά... bloodraven, ωραίο το vostok! Από άποψη υλικώ τί λέει σε σχέση με τα αντίστοιχα ιαπωνικά, αν έχεις πιάσει κάποιο στο χέρι σου; Ο ρότορας του πώς γυρίζει, γλυκά, σκληρά, ακούγεται; Η κορώνα του βιδώνει στρωτά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.