Voodooman Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Το πιο βαρύ μου ρολόι είναι το παραπάνω orient, περίπου 180 γραμμάρια. Δεν με έχει κουράσει ποτέ, και δεν είμαι και κανένας χτιστός. Επίσης γεγονός όμως είναι ότι ξέρω αρκετούς που έχουν αφήσει τα αυτόματα του αρραβώνα τους στο συρτάρι, γιατί δεν τους βόλεψαν ή τους κούραζαν. Αν έχεις τέτοιες αμφιβολίες, πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις πριν αγοράσεις.
Voodooman Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Το πιο βαρύ μου ρολόι είναι το παραπάνω orient, περίπου 180 γραμμάρια. Δεν με έχει κουράσει ποτέ, και δεν είμαι και κανένας χτιστός. Επίσης γεγονός όμως είναι ότι ξέρω αρκετούς που έχουν αφήσει τα αυτόματα του αρραβώνα τους στο συρτάρι, γιατί δεν τους βόλεψαν ή τους κούραζαν. Αν έχεις τέτοιες αμφιβολίες, πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις πριν αγοράσεις.
doctorkostis Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Το skx009 που φοραω εδω και μερικους μηνες δεν το καταλαβαινω καν.Δε το βγαζω ουτε καν στον υπνο,τοσο πολυ το εχω συνηθισει.Αν θες σχετικα μεγαλο ρολοι,μην πας κατω απο τα 42mm με τιποτα.Πλεον εχω αρχισει και γλυκοκοιταζω 45αρια+,για τον καρπο μου τα 42 ειναι οριακα ετσι οπως το βλεπω.Το 007 που γλυκοκοιτας ειναι ιδιο σε ολα με το 009(πλην της στεφανης εννοειται), οποτε δε νομιζω να σε δυσκολεψει. Ξανακοιτα και το monster παντως,αλλα καλο θα ηταν να το φορεσεις κιολας στον καρπο σου.
doctorkostis Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Το skx009 που φοραω εδω και μερικους μηνες δεν το καταλαβαινω καν.Δε το βγαζω ουτε καν στον υπνο,τοσο πολυ το εχω συνηθισει.Αν θες σχετικα μεγαλο ρολοι,μην πας κατω απο τα 42mm με τιποτα.Πλεον εχω αρχισει και γλυκοκοιταζω 45αρια+,για τον καρπο μου τα 42 ειναι οριακα ετσι οπως το βλεπω.Το 007 που γλυκοκοιτας ειναι ιδιο σε ολα με το 009(πλην της στεφανης εννοειται), οποτε δε νομιζω να σε δυσκολεψει. Ξανακοιτα και το monster παντως,αλλα καλο θα ηταν να το φορεσεις κιολας στον καρπο σου.
neXTgen Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 αυτό ακριβώς μου είπε κι ένας ιταλός πωλητής απόψε στο ebay : "αν δεν έχεις άλλο seiko πάρε ένα monster πρώτα" και προσπαθώ μέσω φωτογραφιών να καταλάβω γιατί το SKX779K (αυτό φαντάζομαι εννοεί σαν monster, το απλό skx779 -χωρίς Κ- είναι με μαύρο πλαστικό αντί για ss?) αρέσει σε τόσους περισσότερο από το 007 που το βρίσκω πιο όμορφο (τονίζω το χωρίς να τα έχω δει από κοντά)... είναι κάτι το μηχανολογικό ? ή κατασκευαστικό τέλος πάντων πέραν της αισθητικής? είδα κάποια seiko automatic 100m 42mm απόψε μια χαρά είναι από βάρος όντως οπότε no problem... αν έχετε να μου προτείνετε και ebay μαγαζιά που να δουλεύουν dhl ή άλλη κούριερ ΦΘΗΝΑ προς ελλάδα (απ' όσους έχετε κάνει το ίδιο εννοώ) θα το εκτιμούσα... ---------- Προσθήκη στις 22:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:37 ---------- μπράβο φίλε doctorkostis μου δίνεις πάτημα να λύσω την απορία μου : η στεφάνη του 009 σου που έχει τη ζώνη 00-20 κόκκινη ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ?
doctorkostis Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Κατα τη γνωμη μου ειναι καθαρα αισθητικο το θεμα.Το μονο που μπορω να σκεφτω σα χρησιμοτητα ειναι οπτικη απεικονιση των 20 sec μεσω του χρωματος αν θες να μετρησεις δευτερολεπτα. @@ δηλαδη... Παντως μου αρεσει καλυτερα απο το μαυρο του 007, ημουν σε παρομοιο διλημμα πριν κατι μηνες και τελικα κατεληξα στο 009. Δες και ολα τα "αδερφακια" μαζεμενα... http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=191450
freedubus Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 "αν δεν έχεις άλλο seiko πάρε ένα monster πρώτα" Τρίχες, πάρε αυτό που σου αρέσει εσένα καλύτερα κι άσε τους "άγραφους νόμους" του καθένα. Εσύ θα το φοράς και θα το βλέπεις. Aυτού μπορεί να του έχουν μείνει στόκ τα μόνστερ και να θέλει να τα σπρώξει π.χ.
neXTgen Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 χαχαχα λέτε να αγοράσω αυτό που θέλει ο ιταλός?? πάντως παιδιά με έχετε βοηθήσει απίστευτα πολύ μέσα σε ένα σχεδόν 24ωρο .... σας ευχαριστώ από την καρδιά μου ξανά! και σας παροτρύνω να μου δώσετε και κανα link από πωλητές που έχετε μείνει σούπερ ικανοποιημένοι αγοράζοντας ορολόια (κατά το ι-ού-ρι-α των "αρβύλα") μέσω ι-μπέι
doctorkostis Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Εμπιστα και τα δυο, εχω αγορασει απο τον stewcris χωρις κανενα προβλημα. Και τα δυο Αγγλια,που σημαινει οτι δεν εχεις τελωνεια. http://stores.shop.ebay.co.uk/Yorkshire-Watches__W0QQ_armrsZ1 http://stores.shop.ebay.co.uk/JustSEIKO
Voodooman Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Το κόκκινο χρησιμεύει για να απεικονίσει τα τελευταία λεπτά της κατάδυσης. Η στεφάνη αυτή περιστρέφεται ώστε να δείχνει πόσα λεπτά σου απομένουν κάτω από το νερό. Τα τελευταία λεπτά τα σημειώνουν με κόκκινο, μην και ξεχαστείς!.. To monster προσωπικά μου φαίνεται κάπως υπερβολικό εμφανισιακά, δύσκολα θα παίξει τον ρόλο του πρώτου ή μοναδικού ρολογιού. Καλύτερα δες το και από κοντά. Μηχανολογικά είναι στα ίδια επίπεδα με τα υπόλοιπα αντίστοιχα seiko, αλλά έχει τρελάνει τον κόσμο γιατί έχει μεγάλη ποσότητα μετάλλου για τα χρήματά του.
freedubus Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Εγώ θα ψώνιζα και από το http://www.citywatches.co.uk. Αγγλικό κι έχει πολύ καλή ποικιλία.
neXTgen Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 και αυτό είναι πολύ ωραίο σύμφωνα με το γούστο μου : http://cgi.ebay.co.uk/Mans-SUPERB-SEIKO-5-BLACK-STEEL-SPORTS-100mtr-SNZE99K1_W0QQitemZ360236731592QQcmdZViewItemQQptZUK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL?hash=item53dfc84cc8 ερωτήσεις : 1) η global εγγύηση της seiko είναι 1 ή 2 έτη τελικά? 2) οι ebayπωλητές σου στέλνουν συμπληρωμένο το "εγγυητήριο" ή πως αλλιώς εξασφαλίζεσαι με τη διεθνή αυτή εγγύηση? 3) το τελευταίο που μου αρέσει (αυτό του link) αλλά και άλλα είναι 100m resistant (όχι scuby doo) για κολύμπι (άντε και ρηχές βουτιές) και πλύσιμο και σκληρή χρήση κλπ. είναι 100% οκ? 4) αυτό σας αρέσει ή όχι (για να δώ κι άλλα) neXTgen ps. για πλάκα φεύγουν οι άνθρωποι, λέω για τον Ξυδούς...
freedubus Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Πολύ ωραίο ρολόι το τελευταίο. Αλλά φαίνεται πολύ γυαλιστερό κι αυτό με χαλάει.
neXTgen Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 αυτό πάλι (παρ'ότι έχει τη "βίδα" στις 3.00) λέει ότι είναι ..j δηλαδή made in japan : http://cgi.ebay.co.uk/Seiko-5-Auto-Scuba-Diver-Watch-100m-SNZF63J1-SNZF63K1_W0QQitemZ200460215645QQcmdZViewItemQQptZUK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL?hash=item2eac5c255d πάντως όποτε βρείτε χρόνο απαντήστε μου τις απορίες και κυρίως αν έχει νόημα να κοιτάω και στα των 100m resistant.. συνεχώς ανακαλύπτω "νέο αίμα" , θα υπάρξουν εκ νέου προκριματικοί, προημιτελικοί.....κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.