panxris Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2003 Το εχω απο 2/1/2003 και εχω βρει αρκετα bugs παρολο που κατα τα αλλα ειναι καλο τηλεφωνο. 1ονΔεν μπορω να βαλω τονους στα ελληνικα! 2ονΗ αντιγραφη του καταλογου στη SIM αν και πολυ πρακτικη λειτουργια κοβει σε μερικα ονοματα αδικαιολογητα πολλα γραμαμτα 3ονΣτη SIM που χωραει 40 μυνηματα διαβαζει-αποθηκευει μεχρι 30(γιατι ρε γαμοτο?) 4ονΑν αλλαξω την 7η εικονα φοντου κανει reboot! 5ονΣτο ημερολογιο κανονικα οποια ημερομηνια εχει ραντεβου γινετε εντονη αλλα αυτο δε συμβαινει παντα στην πραξη. Προφανως ειναι θεμα software ολα αυτα και λυνονται.Θα το παω σε 3 βδομαδες περιπου στην αντιπροσωπια να τους τα πω.Δε δικαιουμαι δωρεαν αναβαθμιση λογισμικου?Μα τι πολλα bugs ρε γαμοτο μου την εδωσε καθε μερα βρισκω κι αλλο δε ντρεπονται να βγαζουν τα τηλεφωνα στην αγορα πριν γινει εκτενης ελεγχος?Εχει κανεις εμπειρια με τα service της Sony-Ericsson?
PeiramatoZwo Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2003 Polly kalo service exoun, alla tha exoun kai tis apaitoumenes anavathmiseis??? Dld tha exoun vgei!!
doctorvgs Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2003 Φίλε εγώ με κάτι προβλήματα που είχα με το T68i με εξυπηρέτησαν άμεσα και το service τους ήταν άψογο. Πάντως επειδή είχα ρωτήσει, εφ' όσον είσαι μέσα στην εγγύηση δικαούσαι δωρεάν αναβάθμιση λειτουργικού....Το πας εκεί, κάνουν τα κόλπα τους, και σε 15min περίπου έχει γίνει η αναβάθμιση.Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.
panxris Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2003 Ναι δικαιουσαι μεν αλλα λεω μη μου πουν τιποτα οτι αυτα ειναι λεπτομερειες κι αφου περνει τηλεφωνο και στελνει μυνηματα ειναι οκ.Παντως ευχαριστω για τις απαντησεις.
panxris Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2003 Παρεπιπτοντως εχω software version R1B005 Για να το δεις πατας > * < < * < * απο την οθονη αναμονης.Οποιος εχει ιδιο κινητο ας γραψει τη δικη του εκδοση και ας τσεκαρει τα προβληματα που ανεφερα μεχρι εγω να το παω στο service.
panxris Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2003 To πηγα σημερα και θα το παρω... ΑΥΡΙΟ!Τελοσπαντων ελπιζω να αξιζει την αναμονη......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.