tarantules Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Έχω το εξής πρόβλημα : Παιχνίδι που θέλω να εγκαταστήσω ΧΩΡΙΣ να κάψω DVD αποτελείται από 2 αρχεία ISO. Τα κάνω extract όλα τα περιεχόμενα των 2 ISO σε ξεχωριστούς φακέλους με το Magic ISO.Τρέχω το setup από το 1ο φάκελο (ISO1) και όταν φτάνει στο σημείο να ζητήσει τα περιεχόμενα του 2ου ISO για να συνεχίσει μου ζητάει να βάλω το DVD 2. (Θέλω να αποφύγω το κάψιμο DVD-dual layer) Το πρόβλημα είναι οτι ΔΕΝ μπορώ να βάλω ΟΛΑ τα αρχεία ΚΑΙ των 2 ISO σε ΕΝΑ φάκελο επειδή έχουν κοινή ονομασία φακέλων (φάκελος data ΚΑΙ στα 2 ISO). Πως μπορώ να παρακάμψω αυτό το πρόβλημα και αντί να μου ζητήσει να βάλω το 2ο DVD να μου ζητήσει να επιλέξω από ποιο φάκελο θέλω να συνεχίσει για να ολοκληρώσει την εγκατάσταση?????
parsifal Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Γιατί να κάνεις extract τα περιεχόμενα των ISO; Mount σε εικονικά drives δε βολεύει;
tarantules Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Εαν εννοείς το daemon tools δεν το θέλω στο pc μου.Με βολεύει αφάνταστα να κάνω extract το ISO και μετά την εγκατάσταση να το σβήνω
parsifal Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Υπάρχουν κι άλλα που κάνουν την ίδια δουλειά με το DAEMON Tools. Εγώ π.χ. χρησιμοποιώ το MagicDisc. Ακόμη και η Microsoft έδινε, αν θυμάμαι καλά, ένα παρόμοιο εργαλείο.
TheELF Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Από την στιγμή που το install είναι γραμμένο για να βλέπει cd δεν μπορείς να κανεις τίποτα,εκτος και αν σκέφτεσαι να γράψεις δικό σου install.
dimitrisak Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 εγω daemon tools lite...φοβερο....γιατι δεν το θες?
dimitrisak Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 εγω daemon tools lite...φοβερο....γιατι δεν το θες?
micos000 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δοκίμασε να βάλεις τα περιεχόμενα και των 2 dvd στο ίδιο φάκελο και ας αντικατασταθούν τα περιεχόμενα. Μπορεί και να δουλέψει έτσι. Αλλιώς, θέλεις δε θέλεις θα χρησιμοποιήσεις καποιο virtual drive πρόγραμμα. Σαν πιο απλό πρόγραμμα βάλε τo Virtual Clone Drive που δεν είναι καθόλου adware.
micos000 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δοκίμασε να βάλεις τα περιεχόμενα και των 2 dvd στο ίδιο φάκελο και ας αντικατασταθούν τα περιεχόμενα. Μπορεί και να δουλέψει έτσι. Αλλιώς, θέλεις δε θέλεις θα χρησιμοποιήσεις καποιο virtual drive πρόγραμμα. Σαν πιο απλό πρόγραμμα βάλε τo Virtual Clone Drive που δεν είναι καθόλου adware.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.