niksakl Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι κάτοικος Ηρακλείου Κρήτης (συγκεκριμένα βρίσκομαι στο κόμβο Παπαναστασίου-αρχές "Μεσαμπελιές" για όσους γνωρίζουν και είμαι συνδεδεμένος στο κέντρο της Λ. Κνωσσού). Είμαι συνδρομητής της forthnet, αλλά σκέφτομαι με την κοπέλα μου που συζώ να μεταφέρουμε τα κινητά μας στην Wind όπως και το σταθερό / adsl, καθώς μας δίνεται μια πολύ συμφέρουσα προσφορά. Θα ήθελα φυσικά την γνώμη σας για την Τελλάς αυτή τη στιγμή. Στο παρελθόν είχαμε κάνει αίτηση (προ forthnet) στην tellas αλλά λόγω μεγάλης καθυστέρησης την είχαμε ακυρώσει. Μιλώντας με τους εκπροσώπους της εταιρίας μου είπαν πως αν μεταφερθούμε σε αυτούς, θα παραμείνουμε στην ίδια γραμμή και κέντρο, απλά θα περάσουμε στο δικό τους δίκτυο με τις ίδιες ταχύτητες που έχουμε και σήμερα (forthnet-11mbps). Επίσης μου λένε πως η μεταφορά γίνεται άμεσα χωρίς να με αφήσουν χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ στο σπίτι και μου δίνουν adsm δωρεάν για 2 μήνες με 300mb traffic. Τι λέτε παίδες? Βασικά το μόνο που με προβληματίζει είναι η "συνέπεια" της σύνδεσής μου αν πάω tellas.... δεν θέλω προβλήματα αλλά δε θέλω και να χάσω σε ταχύτητα. Από την άλλη το ποσό που εξοικονομούμε ανά μήνα θα είναι σημαντικό και οι καιροί δύσκολοι...
GTX-327 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δεν γνωρίζω για την tellas αλλά ο πιο αξιόπιστος αυτή τη στιγμή είναι ο ΟΤΕ...Αλλά άμα τίθεται οικονομικό θέμα η μόνη λύση είναι ο ενναλακτικός...διότι ο ΟΤΕ έχει τσιμπημένες τιμές...
GTX-327 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δεν γνωρίζω για την tellas αλλά ο πιο αξιόπιστος αυτή τη στιγμή είναι ο ΟΤΕ...Αλλά άμα τίθεται οικονομικό θέμα η μόνη λύση είναι ο ενναλακτικός...διότι ο ΟΤΕ έχει τσιμπημένες τιμές...
niksakl Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Κανείς που να έχει κάποια συγκεκριμένη συμβουλή? Κάτι να προτείνει? μια γνώμη βρε αδερφέ...
john4 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 φιλε εγω μενω πορο,εβαλα tellas πριν κανενα χρονο και μεχρι τωρα χτυπα ξυλο δεν εχω κανενα προβλημα,αρκετα σταθερη η γραμμη και επιασα και μεγαλυτερη ταχυτητα απ'οτι στον οτε...το μονο προβλημα που παρουσιαστηκε την αρχη για περιπου 2 βδομαδες ηταν οτι μπορει να μιλουσες στο τηλεφωνο για σταθερο μιλαω,και να επεφτε η γραμμη η να ειχε θορυβο.αλλα μετα ολλα οκ!
Kris-kris Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Φίλε, να σου πω. εγώ σκέφτομαι να κάνω το αντίθετο. πέρσυ τον Νοέμβρη ενώ ήμουν στην Tellas για αρκετούς μήνες έχοντας μόνο απεριόρηστα τηλέφωνα ήθελα να βάλω double play. Έκανα αίτηση, δεν άργησε ιδιαίτερα, ικανοποιητικά με το internet (6Mbps) και ήρθε ο λογαριασμός για 3 μήνες με χρέωση μόνο του τηλεφώνου. Εγώ πλήρωσα κανονικά και ήρθε μετά ένα ποσό γύρω στα 200€.(+80 δηλαδή χοντρικά). Ε, από τότε δεν εχω καθαρίσει.. Σκέψου οτι έχει γίνει και δεύτερο λάθος από τότε... Για να μην πω για τη μετάβαση απο ΟΤΕ, άλλο μπερδεμα και κει, δεν ηξερα τι να πληρώσω μέχρι να αποδεσμευτώ τελείως απο τον ΟΤΕ. Κοίταξε άμα θες, κάνει κάτι αντίσοιχο και η Hellas On Line με την Vodafone..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.