MasterX Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 και στα βαρια 3D παιχνιδια?? μια χαρα ειναι τοτε... Απλα με εχουν πρηξει κατι φιλοι που εχουν ΑΤΙ διετιας, οτι οι drivers ειναι ταλαιπωρια... ολο ασυμβατοτητες με παιχνιδια και αναγκαστικα update των drivers που σου σπανε τα νευρα στην εγκατασταση.. Ειναι ετσι γενικοτερα? Το αντιμετωπιζετε πολλοι αυτο?
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Οχι........ Οι Drivers της ATI ειναι ''καλοι'' οσο και της nvidia.
Voodooman Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 και στα βαρια 3D παιχνιδια?? μια χαρα ειναι τοτε... Απλα με εχουν πρηξει κατι φιλοι που εχουν ΑΤΙ διετιας, οτι οι drivers ειναι ταλαιπωρια... ολο ασυμβατοτητες με παιχνιδια και αναγκαστικα update των drivers που σου σπανε τα νευρα στην εγκατασταση.. Ειναι ετσι γενικοτερα? Το αντιμετωπιζετε πολλοι αυτο? Δεν έχω κανένα κόλλημα υπέρ της ATi, αλλά πραγματικά θα ήθελα να μου πουν πού διάολο έχουν ασυμβατότητες. Δηλαδή έλεος. Η μόνη περίπτωση που μου έτυχε κάποια (ο Θεός να την κάνει) ασυμβατότητα, ήταν νομίζω με το NfS Shift, κάτι έτρεχε με το FSAA και δεν λειτουργούσε σωστά. Ε, σε λιγότερο από έναν μήνα, στους επόμενους catalyst είχε λυθεί. Δεν λέω, όποιος θέλει ας πάρει ATi ή nVidia, αλλά όχι και να κατηγορεί την άλλη εταιρία με ό,τι βλακείες του έρθουν. Είμαι όμως περίεργος, ας σου πουν αυτοί οι φίλοι σου ποιά είναι ακριβώς τα προβλήματα που αντιμετώπισαν, να δούμε τί γίνεται.
MasterX Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 πιθανως να φταιει και η εγκατασταση του συστηματος τους γενικοτερα.. Και εγω δεν πιστευω η ΑΤΙ να εχει τοσο προβληματικους οδηγους.. Αυτη τη στιγμη η 5770 ειναι συμφερουσα περιπτωση. Τον επομενο μηνα που θα φτιξω νεο συστημα σε αυτη θα καταλήξω λογικά.. Γιατι οντως η 260 ειναι πολυ ακριβότερη και εκτος των άλλων με ενδιαφερει πολύ το τριπτυχο θερμότητα, θόρυβος, κατανάλωση Η ελλειψη Cuda ειναι προβλημα?
Voodooman Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 H 5770 είναι μία οριακή κάρτα για HD gaming. Δροσερή, αθόρυβη, καίει λίγο, αλλά δεν μου δίνει την σιγουριά που μου έδινε παλιότερα η 8800GT, ότι μπορέι να αντιμετωπίσει τα πάντα. Καλή είναι, αλλά θέλει συμβιβασμούς. Και στη συγκεκριμένη στιγμή, με τις "παλαβές" τιμές των καλών μοντέλων, είναι ίσως η μόνη επιλογή, έστω βραχυπρόθεσμα. Για το CUDA, δεν ξέρω, δεν έχω ασχοληθεί καθόλου.
caution Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Voodooman, μην ξεχνάς ότι όταν η 8800GT "σου έδινε την σιγουριά" ήταν σε πολύ διαφορετική κατηγορία τιμής
Voodooman Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 210 την είχα πάρει, λίγο μετά την κυκλοφορία της. Τί μπορώ να πάρω τώρα με 210 ευρώ που να μου δώσει σιγουριά;
d3m0n Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Η ελλειψη Cuda ειναι προβλημα? Το Cuda δεν έχει καμία με τα παιχνίδια, άρα δεν θα σου χρειαστεί.
MasterX Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Το Cuda δεν έχει καμία με τα παιχνίδια, άρα δεν θα σου χρειαστεί. ναι εχεις δικιο.. τωρα που το σκεφτομαι νομιζω οτι εχει να κανει με τη χρηση της ισχυως της καρτας σε αλλες εφαρμογες που υπο κανονικές συνθήκες δεν θα βοηθούσε.. Τελικά αυτο δεν διαδόθηκε πολύ μου φαίνεται... Σαν ιδεα θα ηταν καλο, πχ να χρησιμοποιησεις τους πυρηνες της καρτας γραφικών πχ σε φιλτρα επεξεργασίας ηχου.. Τουλαχιστον με την 5770 μπορεις να παρεις μια τωρα καιμια σε μερικους μηνες αφου με το CF απ'ότι καταλαβα 2 τετοιες θα απογειωθουν...
sozz Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 ναι εχεις δικιο.. τωρα που το σκεφτομαι νομιζω οτι εχει να κανει με τη χρηση της ισχυως της καρτας σε αλλες εφαρμογες που υπο κανονικές συνθήκες δεν θα βοηθούσε..Τελικά αυτο δεν διαδόθηκε πολύ μου φαίνεται... Σαν ιδεα θα ηταν καλο, πχ να χρησιμοποιησεις τους πυρηνες της καρτας γραφικών πχ σε φιλτρα επεξεργασίας ηχου.. Τουλαχιστον με την 5770 μπορεις να παρεις μια τωρα καιμια σε μερικους μηνες αφου με το CF απ'ότι καταλαβα 2 τετοιες θα απογειωθουν... το cf η το sli δεν νομιζω να ειναι οτι το καλυτερο σε μελλοντικη χρηση την πουλας στο μελλον και παιρνεις μια αλλη ποιο καλη που θα ειναι και ενας πυρινας
MasterX Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 το cf η το sli δεν νομιζω να ειναι οτι το καλυτερο σε μελλοντικη χρησητην πουλας στο μελλον και παιρνεις μια αλλη ποιο καλη που θα ειναι και ενας πυρινας ναι η πρωτη μου σκεψη ηταν αυτη.. την πουλας αργοτερα για μια καλύτερη. Δεν ειμαι υπερ των 2 VGA. Απλα επειδη το αναφεραν εδω σαν καλή λυση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.