Προς το περιεχόμενο

ATi 5770 vs NVIDIA GTX 260

petran_7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αναφέρθηκα έχοντας στο μυαλό μου τιμές Αγγλία. :o

Κατοχος της Asus και εγω...Τα θετικα αρκετα οπως προανεφεραν οι παραπανω...

Εγω θα σου αναφερω μερικα απο τα αρνητικα (ετσι για να εχεις σφαιρικη αποψη :-) )

Προβληματα με τους Catalyst (τα οποια εχουν λυθει τωρα)...

Μονο μια DVI εξοδος (ασχημο αν δουλευεις με δυο DVI monitors)...ναι το γνωριζω οτι εχει adaptorακι HDMI->DVI

...και κατι θετικο που θελω οπωσδηποτε να υπογραμμισω...πολυ πολυ πολυ ησυχη η λειτουργια της...ακομα και αν ο ανεμιστηρας δουλευει πανω απο το 60% (πραγμα πολυ σπανιο στην περιπτωση μου) και οι ddr5 μνημες ;)

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αναφέρθηκα έχοντας στο μυαλό μου τιμές Αγγλία. :o

Κατοχος της Asus και εγω...Τα θετικα αρκετα οπως προανεφεραν οι παραπανω...

Εγω θα σου αναφερω μερικα απο τα αρνητικα (ετσι για να εχεις σφαιρικη αποψη :-) )

Προβληματα με τους Catalyst (τα οποια εχουν λυθει τωρα)...

Μονο μια DVI εξοδος (ασχημο αν δουλευεις με δυο DVI monitors)...ναι το γνωριζω οτι εχει adaptorακι HDMI->DVI

...και κατι θετικο που θελω οπωσδηποτε να υπογραμμισω...πολυ πολυ πολυ ησυχη η λειτουργια της...ακομα και αν ο ανεμιστηρας δουλευει πανω απο το 60% (πραγμα πολυ σπανιο στην περιπτωση μου) και οι ddr5 μνημες ;)

Δημοσ.

(Αν εσύ δεις επεξεργασία βίντεο μέσω physics εγώ θα ντυθώ αρκούδα στο Σύνταγμα να χορεύω καρσιλαμά για τάληρα)........

Eξυπναδες:mad:αφου ξερεις τι ενοώ cuda ,physics αυτες τις παπαριες που έχει η nvidia

και δεν έχει η ati.

Kαι η gtx260 ειναι πιο γρήγορη από την 5770 stock.Tελεια και παύλα---------Εχω και τις 2 καθως και μια 5870(ειχα 2cf) και μια 4850 ενεργες.DX11 όπως το μετρο η 5770 ΔΕΝ το παίζει...εδώ 2 5870 δεν το παίζουν full καλα καλα.

Δημοσ.

(Αν εσύ δεις επεξεργασία βίντεο μέσω physics εγώ θα ντυθώ αρκούδα στο Σύνταγμα να χορεύω καρσιλαμά για τάληρα)........

Eξυπναδες:mad:αφου ξερεις τι ενοώ cuda ,physics αυτες τις παπαριες που έχει η nvidia

και δεν έχει η ati.

Kαι η gtx260 ειναι πιο γρήγορη από την 5770 stock.Tελεια και παύλα---------Εχω και τις 2 καθως και μια 5870(ειχα 2cf) και μια 4850 ενεργες.DX11 όπως το μετρο η 5770 ΔΕΝ το παίζει...εδώ 2 5870 δεν το παίζουν full καλα καλα.

Δημοσ.

Πάντως Αpoll, να δώσει 65% παραπάνω χρήματα, δηλαδή 100€ δεν εμπίπτει στην κατηγορία "λίγο παραπάνω" ;)

Ή και στις δυο πρόσθεσε τον παράγοντα Overclock, ή σε καμία... ;)

Edit : α σορρυ! προφανώς μόνο στον παράγοντα τιμή αναφερόσουν :P

Δημοσ.

Πάντως Αpoll, να δώσει 65% παραπάνω χρήματα, δηλαδή 100€ δεν εμπίπτει στην κατηγορία "λίγο παραπάνω" ;)

Ή και στις δυο πρόσθεσε τον παράγοντα Overclock, ή σε καμία... ;)

Edit : α σορρυ! προφανώς μόνο στον παράγοντα τιμή αναφερόσουν :P

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια. Θα την παρω την 5770.

Και μια ερωτηση ακομα περι τροφοδοτικου. Θέλω ένα στα 700-750 Watt αλλά να μην κάνει σαν εργοστασιο διοτι ο υπολογιστης θα ειναι στο χολ του σπιτιου και δεν θελω να ενοχλω!

Αυτο εδώ ειναι καλό?

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200001049

Από θόρυβο?

Το μηχανημα θα έχει i5 750, 4GB ram 1333Mhz dual channel ddr3. 500gb hdd, 5770. 4 fan και ισως μια λαμπα νέον. Φτάνουν 700 Watt?

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια. Θα την παρω την 5770.

Και μια ερωτηση ακομα περι τροφοδοτικου. Θέλω ένα στα 700-750 Watt αλλά να μην κάνει σαν εργοστασιο διοτι ο υπολογιστης θα ειναι στο χολ του σπιτιου και δεν θελω να ενοχλω!

Αυτο εδώ ειναι καλό?

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200001049

Από θόρυβο?

Το μηχανημα θα έχει i5 750, 4GB ram 1333Mhz dual channel ddr3. 500gb hdd, 5770. 4 fan και ισως μια λαμπα νέον. Φτάνουν 700 Watt?

Δημοσ.

και δεν έχει η ati.

Ναι αμέ τρακτέρ, μπανάνες, παντόφλες είναι όλα το ίδιο πράγμα.

Η 5770 εξακολουθεί να έχει την καλύτερη σχέση τιμής/απόδοσης κατά την ταπεινή μου άποψη αν φυσικά μου επιτρέπει το δημοκρατικό σου συναίσθημα και η συλλογή από κάρτες σου να έχω προσωπική άποψη.
Δημοσ.

και δεν έχει η ati.

Η 5770 εξακολουθεί να έχει την καλύτερη σχέση τιμής/απόδοσης κατά την ταπεινή μου άποψη αν φυσικά μου επιτρέπει το δημοκρατικό σου συναίσθημα και η συλλογή από κάρτες σου να έχω προσωπική άποψη.
Δημοσ.
(

Που είναι ποιο γρήγορη η 260?

DX11 δεν έχει μόνο το Metro, έχει και το dirt που παίζει άψογα....

καλό είναι να υπάρχει...κακό δεν είναι πάντως...

---------- Προσθήκη στις 12:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:05 ----------

Όλα ίδια δεν ξέρω αν είναι, πάντως όλα τα παραπάνω γίνονται render ποιο γρήγορα με μια 260! :-)

Δημοσ.
(

Που είναι ποιο γρήγορη η 260?

DX11 δεν έχει μόνο το Metro, έχει και το dirt που παίζει άψογα....

καλό είναι να υπάρχει...κακό δεν είναι πάντως...

---------- Προσθήκη στις 12:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:05 ----------

Όλα ίδια δεν ξέρω αν είναι, πάντως όλα τα παραπάνω γίνονται render ποιο γρήγορα με μια 260! :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...