parsifal Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Προσέξτε λίγο τα μηνύματά σας. Μηνύματα με τα οποία προσφέρεστε για διάθεση download links ή άλλου τρόπου πρόσβασης σε πειρατικά αντίγραφα λογισμικού δεν είναι αποδεκτά, ακόμη κι αν γίνονται με σπόντες του τύπου «στείλτε μου p.m.», «ξέρετε τί να κάνετε», "who's your uncle?" κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 "who's your uncle?" Καλά έλιωσα!!!! χααχχαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanzavar Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 "who's your uncle?" Πλέον θα λέμε: "who's your daddy?" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfilippas Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Ανυπομονώ να δοκιμάσω το νέο ps. Έπαθα πλάκα κοιτώντας τα διάφορα βιντεάκια που κυκλοφόρησαν. Ειδικά για το Puppet Warp φαίνεται απίστευτο ότι μπορείς να κάνεις τόσο εύκολα και τόσο γρήγορα πράγματα που απαιτούσαν πολύ χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Βλέπω να παίρνουν φωτιά τα warezάδικα. Δεν νομίζω πως θα το αγοράσουν πάνω από 10 άτομα σε όλη την ελλάδα με τέτοια τιμή (εκτός από μερικούς νόμιμους επαγγελματίες). Εγω δεν ξερω κατα ποσο μπορει να σπασει γιατι παιζει και cloud εφαρμογη μεσα.Ειναι μια εφαρμογη γραμμενη σε flash που τσεκαρει πως κανει rendering το web site που φτιαχνεις στους διαφορους browsers. Αυτη η εφαρμογη λοιπον τρεχει σε cloud και θα ειναι δωρεαν για ενα χρονο. Για μετα τον πρωτο χρονο δεν εχει διευκρινιστει τι θα γινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazantzidis Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Σε λιγα λεπτα θα ειναι διαθεσιμα online ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Βγήκαν δοκιμαστικές εκδόσεις για κάθε σουίτα αλλά και για κάθε εφαρμογή ξεχωριστά Suite Editions Μεμονωμένες Εφαρμογές Για να κατεβάσετε οτιδήποτε, πρέπει πρώτα να ολοκληρώσετε τη δωρεάν εγγραφή στο site Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazantzidis Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Οταν παω να κατεβασω το photoshop cs5 standard, με πηγαινει στο adobe photoshop cs5 extended. Γιατι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Καλησπέρα! Αυτό το menu που βρίσκεται στο PS CS5? [ame]http://www.youtube.com/watch?v=dgKjs8ZjQNg[/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doutsos13 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 καλά η νέα suita είναι πολύ ωραία έχει γίνει πολύ καλή δουλειά .. και στο Illustrator από ότι βλέπω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Καλησπέρα! Αυτό το menu που βρίσκεται στο PS CS5? http://www.youtube.com/watch?v=dgKjs8ZjQNg Κάποιος που να βρήκε αυτά τα νέα χαρακτηριστικά? Έχω βρει το content-aware αλλά όχι το patch match tool (image recomposition) που δείχνει το video. Τι έγινε δεν τα έβαλαν στην τελική έκδοση του Photoshop Extended CS5? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Τα μέχρι τώρα βίντεο που είδα για το photoshop cs5 με άφησαν με το στόμα ανοιχτό... Για τε σε, GIMP!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Για τε σε, GIMP!!! άσε το gimp... χτες την έβαλα όλη την Master Collection του cs5 και από την χαρά μου δούλευα κάνα 2ώρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 άσε το gimp... χτες την έβαλα όλη την Master Collection του cs5 και από την χαρά μου δούλευα κάνα 2ώρο... Θέλει καμιά 10ρια cpusι τρες δίσκους για να τρέξει; Σε Pentium 4 με 768 RAM θα ξεκινήσει; Πόσο πήγε το μαλλί; :p:p Πες μου ότι το έβαλες και σε MAC να πηδηχτώ από το παράθυρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Όχι, όχι... σε 2 pc. Έναν core 2 duo και έναν quad fire... σφαίρα και στα 2. Σε αυτό που λες δεν πιστεύω να τρέξει. (όσο για το μαλλί... καταλαβαίνεις... ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα