dinoscom Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Γεία σε όλους. Πρόκειται να αγοράσω καινούργια οθόνη και σκέφτομαι για αυτή την LG: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169565&u=LG-W2361V-PF-23---TFT Tα χαρακτηριστικά της μου φαίνονται μια χαρά, υποστηρίζει Full HD ανάλυση και εχει εξαιρετική τιμή. Νομίζετε πως είναι καλή επιλογή? Είχε κανείς άμεση επαφή μαζί της να μου πει εντυπώσεις? Ευχαριστώ.
elise Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 οτι δωσεις θα παρεις. δινεις ΛΙΓΑ, παιρνεις λιγα...
Nik.K Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Εγω θα πω μακρια απο LG αν εισαι λατρης της ποιοτητας, αν παλι οχι και θελεις κατι οικονομικο και σε Samsung θα βρεις.
dinoscom Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις. Θα προσπαθήσω να την δω και απο κοντά μέσα στην εβδομάδα για να καταλάβω καλύτερα. Είχα την εντύπωση πάντως πως LG και Samsung είχαν εφάμιλλη ποιότητα στις οθόνες τους.
Nik.K Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Επαφη δεν εχουν, η μια χρησιμοποιει πανελ LG-Philips ( Που ηταν τοσο καλα που σταματανε παραγωγη και θα προμηθευονται απο Sharp ) και η αλλη Samsung καθεαυτου. Ενδεικτικο ειναι πως και η Dell χρησιμοποιει καλα Samsung πανελ στα καλα της μοντελα.
d3m0n Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Εγω θα πω μακρια απο LG Είπε τώρα ο κάτοχος Samsung.
mikeharitakis Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 και εγω φιλε μεταξυ αυτης ειμαι και αυτης εδω της samsung.. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168061&u=SAMSUNG-SYNCMASTER-P2350-23---TFT-MONITOR ολοιδια χαρακτηριστικα μειον οτι η samsung δεν εχει hdmi θυρα και οτι απο θεμα προσωπικου γουστου ειναι πιο ασχημη απο την LG....εχω μπει στο διλημα σε αυτες τις 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Ενδεικτικο ειναι πως και η Dell χρησιμοποιει καλα Samsung πανελ στα καλα της μοντελα. LG-Philips panels χρησιμοποιεί στα τελευταία της μοντέλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.