Προς το περιεχόμενο

Φορολογικη Δηλωση 2010

alexx20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ολα οσα εδωσε ανεξαρτητα με τον τροπο εκει που λεει για αγορα αυτοκινητου στην τριτη σελιδα.Σαν αποδεικτικα την αποδειξη που πηρε απο τον εμπορο και το χαρτι της τραπεζας που λεει ποσα εδωσε το 2009 για δοσεις.

Από τον έμπορο έχω μια απόδειξη με το αυτοκίνητο συν τα τέλη ταξινόμησης και μια άλλη με τα έξοδα προετοιμασίας. Θα βάλω μόνο το ποσό του αυτοκινήτου ή και τα υπόλοιπα ;

Επίσης είχα για κάποιους μηνες του 2009 και το παλιό αυτοκίνητο το οποίο έδωσα για απόσυρση, σαν δικαιολογητικό θα βάλω την πράξη οριστικής διαγραφής ;

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 292
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Από τον έμπορο έχω μια απόδειξη με το αυτοκίνητο συν τα τέλη ταξινόμησης και μια άλλη με τα έξοδα προετοιμασίας. Θα βάλω μόνο το ποσό του αυτοκινήτου ή και τα υπόλοιπα ;

Επίσης είχα για κάποιους μηνες του 2009 και το παλιό αυτοκίνητο το οποίο έδωσα για απόσυρση, σαν δικαιολογητικό θα βάλω την πράξη οριστικής διαγραφής ;

Ευχαριστώ.

Θα βαλεις το συνολο του ποσου.Αν περιεχει και τελη κυκλοφοριας δεν θα τα βαλεις.

Θα το γραψεις κανονικα στην τριτη σελιδα αυτο που απεσυρες για οσους μηνες το ειχες και θα βαλεις και μια φωτοτυπια της διαγραφης του.

Δημοσ.
Θα βαλεις το συνολο του ποσου.Αν περιεχει και τελη κυκλοφοριας δεν θα τα βαλεις.

Θα το γραψεις κανονικα στην τριτη σελιδα αυτο που απεσυρες για οσους μηνες το ειχες και θα βαλεις και μια φωτοτυπια της διαγραφης του.

Να σε ρωτησω και κατι αλλο ακομα.

Έχουμε δώσει και κάποια χρήματα σε δόσεις για το 2009 για το αυτοκίνητο. Να βάλω το πόσο στον πινάκα 5. 2ζ που λέει για την τοκοχρεολυτική απόσβεση δάνειων ή πιστώσεων κτλ ; Επίσης εχω και μια άλλη απόδειξη για το αμάξι με έξοδα προετοιμασίας, να τα βάλω και αυτά στο σύνολο ;

Ευχαριστώ !!

Δημοσ.
Να σε ρωτησω και κατι αλλο ακομα.

Έχουμε δώσει και κάποια χρήματα σε δόσεις για το 2009 για το αυτοκίνητο. Να βάλω το πόσο στον πινάκα 5. 2ζ που λέει για την τοκοχρεολυτική απόσβεση δάνειων ή πιστώσεων κτλ ; Επίσης εχω και μια άλλη απόδειξη για το αμάξι με έξοδα προετοιμασίας, να τα βάλω και αυτά στο σύνολο ;

Ευχαριστώ !!

Οχι .Οτι αφορα δαπανη για αγορα αυτοκινητου θα τα βαλεις στον κωδικο 719 Πινακας 5.2.α .Εκει και τα εξοδα πρεοτοιμασιας.

Δημοσ.

Απλα στο πίνακα 5 στο 727 αναφέρει για δάνεια, και έλεγα μήπως και εκεί χρειάζεται να βάλω το ποσό από τις δόσεις.

Επίσης χρειάζεται να βάλω και την άδεια για να φαίνονται τα κυβικά και οι φορολογήσιμοι ίπποι ;

Δημοσ.

Κάλησπερα σε όλους...Είμαι στην κατηγορία που αναλύθηκε πριν λίγα ποστ σχετικά με εισοδήματα απο επίδομα ανεργίας.Κατάλαβα τι πρέπει να κάνω κ ευχάριστω για τα φώτα σας.Αυτο που θέλω να διευκρινιστεί είναι αν είναι απαραίτητο να πάω να πάρω βεβαίωση από τον οαέδ για την εφορία ή απλά να φράψω το ποσό στο κατάλληλο πίνακα σύμφωνα με το φύλο που πληρώνομαι κάθε μήνα.Ευχαριστώ πολυ προκαταβολικά...

Δημοσ.
Πηρε κανεις επιστροφη?Γιατι εγω δικαιουμαι αλλα εχει αργησει.

Πριν καμιά 10αριά μέρες την υπέβαλα ηλεκτρονικά αλλά ακόμα τίποτα.

Κάπου άκουσα ότι παίζει οι όποιες επιστροφές να γίνουν σε καμιά 5ετία λόγω της κατάστασης. Έχει ακούσει κανείς τίποτα τέτοιο; Λογικά ράδιο αρβύλα είναι αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

edit: Άκυρο. Μόλις τσέκαρα τον λογαριασμό μου. Πριν 2 ώρες δεν υπήρχε τίποτα. Τώρα έχει μπει η επιστροφή κανονικά. Τη δήλωση την είχα υποβάλει στις 20/04.

Δημοσ.

Εμενα παντως το αργοτερο σε 2 βδομαδες μεχρι τωρα μου τα πιστωναν στον τραπεζικο μου λογαριασμο.Αν σου τα βαλουν ριξε ενα μυνημα.

Δημοσ.

Μάλλον δεν είδες το προηγούμενο edit μου :)

Η επιστροφή μπήκε απόψε μετά τις 00:30 (εκείνη την ώρα τσέκαρα τον λογαριασμό μου για να πληρώσω έναν λογαριασμό και δεν είχε κάποια κίνηση ως τότε).

Δημοσ.
Απλα στο πίνακα 5 στο 727 αναφέρει για δάνεια, και έλεγα μήπως και εκεί χρειάζεται να βάλω το ποσό από τις δόσεις.

Επίσης χρειάζεται να βάλω και την άδεια για να φαίνονται τα κυβικά και οι φορολογήσιμοι ίπποι ;

Στον 727 βαζουμε οτι αλλο ειναι απο δανειο.

Οχι δεν χρειαζεται να βαλεις αδεια κυκλοφοριας.

Δημοσ.
Μάλλον δεν είδες το προηγούμενο edit μου :)

Η επιστροφή μπήκε απόψε μετά τις 00:30 (εκείνη την ώρα τσέκαρα τον λογαριασμό μου για να πληρώσω έναν λογαριασμό και δεν είχε κάποια κίνηση ως τότε).

Ευχαριστω Αντωνη.Τωρα το ειδα ,ειμουν πολυ κουρασμενος χτες και δεν εβλεπα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...