Προς το περιεχόμενο

Φορολογικη Δηλωση 2010

alexx20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Είμαι εφοριακός και μπορώ να σου πω υπεύθυνα ότι το επίδομα ανεργίας του ΟΑΕΔ δεν θεωρείται μισθωτή υπηρεσία αλλά μπαίνει ως αφορολόγητο στον κωδ. 659 στην 3η σελίδα.

βέβαια καλά είναι όπως λέει και ο φίλος από πάνω να κάνεις δήλωση (αν θες) γιατί στο μέλλον μπορεί να επικαλεστείς αυτά τα χρήματα ως ανάλωση κεφαλαίου.

Αφου εισαι ...της δουλεας να ρωτησω κι εγω κατι. Εκανα 2-3 δηλωσεις συναδελφων μεσω taxis (την δικια μου την αφηνω για το τελος μιας και παντα πληρωνω λογω ενοικιων που εισπραττω) και υπαρχει ενα νεο πεδιο που δεν υπηρχε στο τελος που ζηταει το ΑΦΜ του εργοδοτη και το συνολο των αποδοχων απο αυτον. Αφου το γραφουμε στην πρωτη σελιδα τι νοημα εχει ?

Ευχαριστω.

• Απαντ. 292
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ας απαντήσει καλύτερα κι ο x2468 σαν ειδικότερος αλλά στην πρώτη σελίδα δηλώνεις το σύνολο των αποδοχών σου. Αυτές μπορεί να προέρχονται από πάνω από έναν εργοδότες, εισόδημα 30000€ => 10000€ ο Α, 20000€ ο Β.

Δημοσ.
Στον πινακα 7 παρ 10 που λεει για ενοικιο που πληρωσες θα γραψεις "φιλοξενουμενος στο σπιτι του αδερφου μου" το ονοματεπωνυμο του και το ΑΦΜ του κατω απο το ονομα και οχι στους κωδικους 801-803
Μέσω internet δεν μ' αφήνει να γράψω σε αυτό το πεδίο. Μόλις πάω να γράψω μου πετάει ένα μήνυμα που λέει "Το πεδίο αυτό ενημερώνεται αυτόματα μόλις συμπληρώσετε τον αντίστοιχο ΑΦΜ" και μετά με μεταφέρει στον κωδικό 801
Δημοσ.

Αρκεί να συμπληρώσεις ΑΦΜ. Το «φιλοξενούμενος» εξομοιώνεται στην Online δήλωση με την μη αναγραφή ποσού.

Δημοσ.
Ας απαντήσει καλύτερα κι ο x2468 σαν ειδικότερος αλλά στην πρώτη σελίδα δηλώνεις το σύνολο των αποδοχών σου. Αυτές μπορεί να προέρχονται από πάνω από έναν εργοδότες, εισόδημα 30000€ => 10000€ ο Α, 20000€ ο Β.

Μου εκανε εντυπωση οτι φετος ειναι η πρωτη φορα που ζηταει αναλυτικα απο καθε εργοδοτη.

---------- Προσθήκη στις 20:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:56 ----------

Μέσω internet δεν μ' αφήνει να γράψω σε αυτό το πεδίο. Μόλις πάω να γράψω μου πετάει ένα μήνυμα που λέει "Το πεδίο αυτό ενημερώνεται αυτόματα μόλις συμπληρώσετε τον αντίστοιχο ΑΦΜ" και μετά με μεταφέρει στον κωδικό 801

Δεν το εχω δοκιμασει.Αυτα που εγραψα ειναι αντιγραφη απο το βιβλιαρακι με τις οδηγιες.

Δημοσ.

Στους 051-052 βαζουμε αμοιβες γιατρων και στους 047-048 αμοιβες νοσοκομειων

Οταν το Ταμειο σου σου δινει ενιαια αποδειξη του ποσου που πληρωσες περαν αυτων που σου χορηγησε το Ταμειο, τοτε σε ποιον κωδικο βαζεις αυτο το ποσο?

Είμαι εφοριακός και μπορώ να σου πω υπεύθυνα ότι ......

Μιας και εισαι εφοριακος φιλε μου, μπορεις να μας πεις αν και πως ξεχωριζετε τις αποδειξεις του ντελιβερυ με αυτες που εκδιδονται αν πας και φας εκει?

Δημοσ.
Οταν το Ταμειο σου σου δινει ενιαια αποδειξη του ποσου που πληρωσες περαν αυτων που σου χορηγησε το Ταμειο, τοτε σε ποιον κωδικο βαζεις αυτο το ποσο?

Μιας και εισαι εφοριακος φιλε μου, μπορεις να μας πεις αν και πως ξεχωριζετε τις αποδειξεις του ντελιβερυ με αυτες που εκδιδονται αν πας και φας εκει?

Ειναι και δικα μου ερωτηματα....

Δημοσ.

Εγώ συμπληρώνω το Ε1 και πατάω συνέχεια υποβολής (2 φορές) και μου βγάζει μετά ότι πρέπει να συμπληρώσω ΑΦΜ εργοδότη και επωνυμία. Εγώ δουλεύω στο στρατό. Τί γράφω; Να γράψω μόνο Ελληνικός Στρατός;

Δημοσ.
Εγώ συμπληρώνω το Ε1 και πατάω συνέχεια υποβολής (2 φορές) και μου βγάζει μετά ότι πρέπει να συμπληρώσω ΑΦΜ εργοδότη και επωνυμία. Εγώ δουλεύω στο στρατό. Τί γράφω; Να γράψω μόνο Ελληνικός Στρατός;

ΑΦΜ υπαρχει ?

Δημοσ.

υπαρχει κανα προγραμμα για προ-εκκαθαριση δηλωσης εισοδηματος

2010;

---------- Προσθήκη στις 17:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:14 ----------

υπαρχει κανα προγραμμα για -εκκαθαριση δηλωσης εισοδηματος

2010;

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας.

Δημοσ.
υπαρχει κανα προγραμμα για προ-εκκαθαριση δηλωσης εισοδηματος

2010;

---------- Προσθήκη στις 17:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:14 ----------

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας.

Υπαρχει στο ram Μαρτιου αλλα και στο http://www.in.gr on line εφαρμογη.

Δημοσ.

Μια ερώτηση και απο μένα καθώς κάνω την δήλωση της μάνας μου. Αγόρασε αυτοκίνητο το 2009, κάποια χρήματα τα έδωσε με την παραλαβή του αμαξιού, και κάποια άλλα με δόσεις από δάνειο που πήρε. Ποια πεδία συμπληρώνω και τι δικαιολογητικά βάζω ;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Μια ερώτηση και απο μένα καθώς κάνω την δήλωση της μάνας μου. Αγόρασε αυτοκίνητο το 2009, κάποια χρήματα τα έδωσε με την παραλαβή του αμαξιού, και κάποια άλλα με δόσεις από δάνειο που πήρε. Ποια πεδία συμπληρώνω και τι δικαιολογητικά βάζω ;

Ευχαριστώ.

Ολα οσα εδωσε ανεξαρτητα με τον τροπο εκει που λεει για αγορα αυτοκινητου στην τριτη σελιδα.Σαν αποδεικτικα την αποδειξη που πηρε απο τον εμπορο και το χαρτι της τραπεζας που λεει ποσα εδωσε το 2009 για δοσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...