Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 ευχαριστω εγω θα την συμπληρωσω για εκεινη online!!πηραν παραταση μεχρι 5/7 Ενταξει...Προλαβαινεις λοιπον.
samvrh Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα! λέγομαι τσαμπίκος! είμαι απο ροδο! πριν από μια ώρα μου εκμυστηρεύτηκε ότι ξέχασε να κάνει την φορολογική του δήλωση! έχει λάβει τους κωδικούς από το taxinet και μάλλον σήμερα είναι η τελευταία προθεσμία! καθίσαμε να την συμπληρώσουμε αλλά κολλήσαμε στο πεδίο 301! δεν μπορούμε να βρούμε το καθαρό ποσό! είναι εποχιακός πωλητής σε ένα κατάστημα και το μεικτό του εισόδημά είναι 5176,48 για 124 ημέρες! ποιος μπορει να με βοηθήσει?????
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα! λέγομαι τσαμπίκος! είμαι απο ροδο! πριν από μια ώρα μου εκμυστηρεύτηκε ότι ξέχασε να κάνει την φορολογική του δήλωση! έχει λάβει τους κωδικούς από το taxinet και μάλλον σήμερα είναι η τελευταία προθεσμία! καθίσαμε να την συμπληρώσουμε αλλά κολλήσαμε στο πεδίο 301! δεν μπορούμε να βρούμε το καθαρό ποσό! είναι εποχιακός πωλητής σε ένα κατάστημα και το μεικτό του εισόδημά είναι 5176,48 για 124 ημέρες! ποιος μπορει να με βοηθήσει????? Ποσες ασφαλιστικες κρατησεις εχει ??? Υποθετω οτι ηταν στο ΙΚΑ ετσι ?
samvrh Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Ποσες ασφαλιστικες κρατησεις εχει ??? Υποθετω οτι ηταν στο ΙΚΑ ετσι ? είναι στο ΙΚΑ! ο λογιστής του λείπει για λόγους υγείας! και το μόνο που έχουμε είναι μια κατάσταση από το ΙΚΑ με τις αποδοχές του
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 είναι στο ΙΚΑ! ο λογιστής του λείπει για λόγους υγείας! και το μόνο που έχουμε είναι μια κατάσταση από το ΙΚΑ με τις αποδοχές του Στην βεβαιωση αποδοχων του εργοδοτη γραφει τις κρατησεις για ΙΚΑ
samvrh Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 το μονο που αναφερει ειναι εισφορες ασφαλισμενου, εισφορες εργοδοτη, συνολικες εισφορες και καταβλ. εισφορες ---------- Προσθήκη στις 21:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:19 ---------- Στην βεβαιωση αποδοχων του εργοδοτη γραφει τις κρατησεις για ΙΚΑ το μονο που αναφερει ειναι εισφορες ασφαλισμενου, εισφορες εργοδοτη, συνολικες εισφορες και καταβλ. εισφορες
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 το μονο που αναφερει ειναι εισφορες ασφαλισμενου, εισφορες εργοδοτη, συνολικες εισφορες και καταβλ. εισφορες ---------- Προσθήκη στις 21:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:19 ---------- το μονο που αναφερει ειναι εισφορες ασφαλισμενου, εισφορες εργοδοτη, συνολικες εισφορες και καταβλ. εισφορες Λογικα με τετοιο ποσο δεν του εχουν παρακρατησει φορο οποτε απο τα μικτα αφαιρουμε τις συνολικες εισφορες εργαζομενου και προκυπτει το καθαρο ποσο για φορο που γραφουμε στον 301.
samvrh Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Λογικα με τετοιο ποσο δεν του εχουν παρακρατησει φορο οποτε απο τα μικτα αφαιρουμε τις συνολικες εισφορες εργαζομενου και προκυπτει το καθαρο ποσο για φορο που γραφουμε στον 301. σε ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.