Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 βρε συζυτηση κανουμε... δεν ειπα τπτ... ο καθενας κατι οτι νομιζει... σορρυ αν φανηκα αγενης ή οτιδηποτε αλλο!! δεν ειχα τετοια προθεση... να μαθω θελω και εγω... συγνωμη! ΟΚ....Απλα αυτα που λενε στα καθε ειδους σχολεια μπορει να ειναι λογικα αλλα οχι για την εφορια.
otherside88 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Μπορει να εχεις δικιο.... εσυ προφανως ξερεις περισσοτερα απο εμενα... Αλλα και εγω οτι μαθαινω στο ΤΕΙ μωρε... δεν ξερω αν ισχυουν ολα ή αν εγω εχω καταλαβει σωστα! με συγχωρεις και παλι...
konstantina_ena Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 παιδια ευχαριστω πηγα στην εφορια κια ρωτησα και μου ειπαν οτι πρεπει να γραψω τα ακινητα μεσα......σε ενα φορουμ ομως λογιστων που μπαινω επιμενουν οτι δεν τα γραφω καποιοι εγω θα τα γραψω και αν εχουν προβλημα ας μιλησουν με την γιαγια
konstantina_ena Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 μια τελευταια βοήθεια .........στο ε2 οταν κάποιος έχει ένα ακινητο ποσοστο συν.50% το 2008 και το 2009 κληρονομεί ενα 5% στο ίδιο ακίνητο πως θα το γράψει? να γραψει στη πρώτη σελίδα 55% ποσοστό συνιδιοκτησίας και απλα να παει στο ακινητα που το 2009 αποκτηθηκαν απο αγορα κληρονομια κ.τ.λ. να γραψει το 5 % ή να το αφήσει σκέτο στην πρώτη σελίδα 55% ή μήπως να γράψει στη πρώτη σελίδα το 50% και στο κληρονομια το πινακάκι να γράψει το 5%? ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ....ΓΙΑΝΝΗ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ? ---------- Προσθήκη στις 06:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 06:27 ---------- Να ρωτ'ησω και κάτι για το ε9? σημείωσα έξω το διαγραφή λογω θανάτου φυσικου προσώπου μέσα εβαλα κωδικό μεταβολής το 2 που είναι μεταβολή του ακινήτου γιατί αυτός που είχε το ακίνητο αυξήθηκε το ποσοστό συνιδιοκτησίας του αλλα καπάκι απο την αυξηση πέθανε!!!Θα το καταλάβουν στην εφορία η θα το περάσουν ετσι και δεν θα δουν το διαγραφη λόγω θανάτου????Ωχ την δευτέρα εφορία !!!!!!!!!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ
caveneo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Όταν είναι να σου επιστρέψουν φόρο και έχει δηλώσει λογαριασμό για να στα καταθέσουν; Σε πόσες μέρες περίπου αφού έρθει το εκκαθαριστικό γίνεται η κατάθεση;
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 μια τελευταια βοήθεια .........στο ε2 οταν κάποιος έχει ένα ακινητο ποσοστο συν.50% το 2008 και το 2009 κληρονομεί ενα 5% στο ίδιο ακίνητο πως θα το γράψει?να γραψει στη πρώτη σελίδα 55% ποσοστό συνιδιοκτησίας και απλα να παει στο ακινητα που το 2009 αποκτηθηκαν απο αγορα κληρονομια κ.τ.λ. να γραψει το 5 % ή να το αφήσει σκέτο στην πρώτη σελίδα 55% ή μήπως να γράψει στη πρώτη σελίδα το 50% και στο κληρονομια το πινακάκι να γράψει το 5%? ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ....ΓΙΑΝΝΗ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ? ---------- Προσθήκη στις 06:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 06:27 ---------- Να ρωτ'ησω και κάτι για το ε9? σημείωσα έξω το διαγραφή λογω θανάτου φυσικου προσώπου μέσα εβαλα κωδικό μεταβολής το 2 που είναι μεταβολή του ακινήτου γιατί αυτός που είχε το ακίνητο αυξήθηκε το ποσοστό συνιδιοκτησίας του αλλα καπάκι απο την αυξηση πέθανε!!!Θα το καταλάβουν στην εφορία η θα το περάσουν ετσι και δεν θα δουν το διαγραφη λόγω θανάτου????Ωχ την δευτέρα εφορία !!!!!!!!!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ Καλημερα Κωνσταντινα..Πρωινη πρωινη για Κυριακη σε βλεπω. Για το πρωτο που ρωτας νομιζω στην πρωτη σελιδα θα γραψεις 55% και στην δευτερη σελιδα που λεει για ακινητα που αποκτηθηκαν απο κληρονομια το ακινητο με ποσοστο 5%. Για το δευτερο δεν πολυκαταλαβα τι θελεις.... Όταν είναι να σου επιστρέψουν φόρο και έχει δηλώσει λογαριασμό για να στα καταθέσουν; Σε πόσες μέρες περίπου αφού έρθει το εκκαθαριστικό γίνεται η κατάθεση; Συνηθως κανα 20ημερο θελει.Εκτος και δεν εχουν λεφτα...
konstantina_ena Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δεν εχουν εχουν παγώσει τις πληρωμές!!!! ---------- Προσθήκη στις 10:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:24 ---------- α ρε γιαννη.....ευχαριστώ με σώζεις ασε που ξερεις καλυτερα απο λογιστή!!! για το δευτερο στο ε9 μπροστα λεει λογω θανατου και το επιλεγω!! Μεσα ομως γραφω τα ακινητα τα οποια ειναι τα ιδια στην ουσια και επειδη η γιαγια στα ηδη υπαρχοντα ακινητα το 2009 αυξησε το ποσσοτο της απο 50 σε 55 % λεει ν αβαλεις μεσα στο ε9 τον αριθμο 2 αν τα ακινητα μεταβαλλονται τον αριθμο 1 αν ειναι για πρωτη φορά και τον αριθμο 3 λογω διαγραφης λογικα επειδη η γιαγια πεθανε θα επρεπε να βαλω το 3 οτι τα διαγράφω αλλα εβαλα το 2 γιατι μεταββάλεται το ποσοστο της συνιδιοκτησιας της!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δεν εχουν εχουν παγώσει τις πληρωμές!!!! ---------- Προσθήκη στις 10:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:24 ---------- α ρε γιαννη.....ευχαριστώ με σώζεις ασε που ξερεις καλυτερα απο λογιστή!!! για το δευτερο στο ε9 μπροστα λεει λογω θανατου και το επιλεγω!! Μεσα ομως γραφω τα ακινητα τα οποια ειναι τα ιδια στην ουσια και επειδη η γιαγια στα ηδη υπαρχοντα ακινητα το 2009 αυξησε το ποσσοτο της απο 50 σε 55 % λεει ν αβαλεις μεσα στο ε9 τον αριθμο 2 αν τα ακινητα μεταβαλλονται τον αριθμο 1 αν ειναι για πρωτη φορά και τον αριθμο 3 λογω διαγραφης λογικα επειδη η γιαγια πεθανε θα επρεπε να βαλω το 3 οτι τα διαγράφω αλλα εβαλα το 2 γιατι μεταββάλεται το ποσοστο της συνιδιοκτησιας της!!! Θα με ...συγχωρεσεις που προτιμω να μην σε ...σωσω απο το να γραψω βλακεια ???:cry::cry:
konstantina_ena Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 αστω θα ρωτησω τους εφοριακους....................σε ευχαριστω πολυ παντως να εισαι καλά!!!!!! ---------- Προσθήκη στις 10:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:39 ---------- αστω θα ρωτησω τους εφοριακους....................σε ευχαριστω πολυ παντως να εισαι καλά!!!!!! ειλικρινα παντως ξερεις καλυτερα απο λογιστη εισαι λογιστής?
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 αστω θα ρωτησω τους εφοριακους....................σε ευχαριστω πολυ παντως να εισαι καλά!!!!!! ---------- Προσθήκη στις 10:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:39 ---------- ειλικρινα παντως ξερεις καλυτερα απο λογιστη εισαι λογιστής? Οχι δεν ειμαι λογιστης αν και εχω τελειωσει πριν κατι 10ετιες οικονομικα.Απλα εχω ασχοληθει λιγο παραπανω και εχω ρωτησει και εχω μαθει καποια πραγματα.
konstantina_ena Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 να σαι καλα εγω τωρα ειμαι στη φαση που μαθαινω!!!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 να σαι καλα εγω τωρα ειμαι στη φαση που μαθαινω!!!!! Δια βιου μαθιση Κωνσταντινα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 οντως πανελληνιες στα 30!!!! Δεν το εγραψα για αυτο και σου εχω ξαναπει μαγκια σου , απλα οτι και να μαθουμε παντα υπαρχει κατι παραπανω που πρεπει να μαθουμε.
konstantina_ena Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 το ξερω βρε οτι δεν το εγραψες για αυτο αφου μου εχεις ξαναπει τις αποψεις σου......και το ξερω μου δινεις κουράγιο και σε ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.