Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 ρε παιδια να ρωτησω κάτι η λεοφ.καραμανλή στην αναβυσσο σε ποια δου ανηκει γνωρίζει κανείς?Γενικα η αναβυσσος δηλαδη? Με επιφυλαξη στην Γ ΔΟΥ Πειραια. Για παρε τηλεφωνο .
konstantina_ena Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 η αναβυσσος πειραια? Λες?Θα το κοιτάξω θα πάρω κανένα τηλέφωνο να ρωτήσω!Εγω έλεγα μήπως είναι κορωπί!!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 η αναβυσσος πειραια?Λες?Θα το κοιτάξω θα πάρω κανένα τηλέφωνο να ρωτήσω!Εγω έλεγα μήπως είναι κορωπί!!!! Ειπα...Με καθε επιφυλαξη.
konstantina_ena Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 ναι θα το δω γιάννη μου σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολυ!!!!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 ναι θα το δω γιάννη μου σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολυ!!!!!! Βλεπω εδω οτι ο Δημος Λαυρεωτικης εχει ΔΟΥ.Μηπως ????
konstantina_ena Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 α για να δω γιατι δεν το ειχα δει αυτο το σαιτ!!!!α ρε γιαννη τη ανεβαζεις?
NikNik000 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Σορρυ εάν έχει ξανατεθεί το ερώτημα. Υποβάλω για πρώτη φορά φορολογική δήλωση. Έκανα εγγραφή στο taxisnet αλλά επειδή είναι η παρθενική, αποφάσισα να απευθυνθώ σε λογιστή. Μου ζήτησε για να καταθέσει την δήλωση ηλεκτρονικά να του δώσω το username και password! Είναι πάγια τακτική αυτή; Θα πρέπει να προσέξω κάτι;
Physics_Rulez Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Ναι, είναι πάγια τακτική, μην ανησυχείς. Πως θα τη στείλει δηλαδή αν δεν του τα δώσεις;
NikNik000 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Ναι, είναι πάγια τακτική, μην ανησυχείς. Πως θα τη στείλει δηλαδή αν δεν του τα δώσεις; Ευχαριστώ για την απάντηση. Αναρωτήθηκα, επειδή μετά την εγγραφή, απεστάλη μήνυμα που έλεγε: "...Οι κωδικοί αυτοί έχουν εκδοθεί αποκλειστικά για εσάς και θα πρέπει να μεριμνήσετε ώστε να μην γνωστοποιηθούν σε οποιονδήποτε τρίτο. Επίσης, σας συνιστούμε να αλλάξετε την αρχική συνθηματική σας λέξη, με μια νέα της δικής σας επιλογής...." Ακόμη, στην αρχή της υποβολής του Ε1 λέει κάπου "εκπρόσωπος" με στοιχεία και ΑΦΜ του. Ίσως να αφορούσε τον εκάστοτε τρίτο πληρεξούσιο καταθέτη της δήλωσης. Θα μπορούσε ίσως να μου δώσει το έγγραφο συμπληρωμένο και να το περάσω εγώ ηλεκτρονικά ή κάπως αλλιώς που δεν γνώριζω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Σορρυ εάν έχει ξανατεθεί το ερώτημα.Υποβάλω για πρώτη φορά φορολογική δήλωση. Έκανα εγγραφή στο taxisnet αλλά επειδή είναι η παρθενική, αποφάσισα να απευθυνθώ σε λογιστή. Μου ζήτησε για να καταθέσει την δήλωση ηλεκτρονικά να του δώσω το username και password! Είναι πάγια τακτική αυτή; Θα πρέπει να προσέξω κάτι; Ναι, είναι πάγια τακτική, μην ανησυχείς. Πως θα τη στείλει δηλαδή αν δεν του τα δώσεις; Ετσι ειναι αλλα αν δεν εχεις πολλα πολλα μπορεις και μονο σου .Ποσα σου ζηταει ο λογιστης ?
Physics_Rulez Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Θα μπορούσε ίσως να μου δώσει το έγγραφο συμπληρωμένο και να το περάσω εγώ ηλεκτρονικά ή κάπως αλλιώς που δεν γνώριζω. Αυτό που λες είναι διπλός κόπος και δεν έχει νόημα Ο λογιστής έχει πρόγραμμα που το στέλνει αυτόματα μέσω internet χωρίς να συμπληρώνει κουτάκια
NikNik000 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Ετσι ειναι αλλα αν δεν εχεις πολλα πολλα μπορεις και μονο σου .Ποσα σου ζηταει ο λογιστης ? Δεν ζητάει πολλά ο λογιστής (συγκριτικά με ότι ακούω στην αγορά). Λόγω επαγγέλματος έχω κάποιες σύνθετες καταχωρήσεις εσόδων αλλά όχι κάτι το φοβερά δύσκολο υποθέτω. Είναι η πρώτη δήλωση όπως προανέφερα και γι'αυτό τα ερωτήματα. Του χρόνου θα δούμε. Αυτό που λες είναι διπλός κόπος και δεν έχει νόημα Ο λογιστής έχει πρόγραμμα που το στέλνει αυτόματα μέσω internet χωρίς να συμπληρώνει κουτάκια Έχει νόημα, εάν θα πρέπει για κάποιον λόγο να αποφύγω την αποκάλυψη των κωδικών μου, όπως με προτρέπουν να κάνω. Εάν στέλνει αυτόματα τι θέλει τα passwords; Λογικά θα κάνει και πάλι login για να εξακριβωθεί η ταυτότητα του καταθέτη. Και στον ηλεκτρονικό τρόπο πάντως (taxisnet)....κουτάκια συμπληρώνεις. Αλλά όποιος και να είναι αυτός ο τρόπος, στην τελική, 5 ποσά και 2 ονόματα τα πληκτρολογείς.
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Αυτό που λες είναι διπλός κόπος και δεν έχει νόημα Ο λογιστής έχει πρόγραμμα που το στέλνει αυτόματα μέσω internet χωρίς να συμπληρώνει κουτάκια Εισαι σιγουρος οτι εχει ειδικο προγραμμα και οχι την εφαρμογη του taxisnet ?
geordeme7 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Ναι στην τελευταια σελιδα που λεει για ενοικιο που πληρωσατε.θα γραψεις "φιλοξενουμενος στο πατρικο σπιτι" κανω την δηλωση στο νετ και δεν δεχεται στο σημειο που λεσ το "φιλοξενουμενος στο πατρικο σπιτι", μας ζηταει αφμ του εκμισθωτη. μηπως δηλωνετε με αλλο τροπο ή σε αλλο σημειο ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 κανω την δηλωση στο νετ και δεν δεχεται στο σημειο που λεσ το "φιλοξενουμενος στο πατρικο σπιτι", μας ζηταει αφμ του εκμισθωτη.μηπως δηλωνετε με αλλο τροπο ή σε αλλο σημειο ? Πηρα τηλεφωνο στο taxisnet και μου ειπαν οτι εκει που λεω γραφουμε το ΑΦΜ αυτου που μας φιλοξενει , βγαζει αυτοματα το ονομα και δεν συμπηρωνουμε τιποτα στο ποσο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.