Προς το περιεχόμενο

Φορολογικη Δηλωση 2010

alexx20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν κανεις μαζι με τον συζυγο δηλωση για τον ΟΑΕΔ σιγουρα.Για το επιδομα ΙΚΑ αν δεν εχει φορο ή δεν φορολογειται παλι ναι.

Ευχαριστώ!

Μαζί με την σύζυγο κάνω, και για το επίδομα ΙΚΑ δεν ήμουν σίγουρος!

Ιδού το ερώτημα - φορολογείται ή όχι!!!

Μάλλον πρέπει να πάρουμε την βεβαίωση από ΙΚΑ !

• Απαντ. 292
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
το ξερω ευτυχως η δικογορος εινια κολλητη μου κια θα μοπυ πει τα ποσοστα διαφορετικα ενα καραβι παπαδοπουλοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μιλαμε για 0.01 κληρονομια η συμβολαιογραφος τα ειχε δει!!!αυτο που σκεφτομαι μονο ειναι οτι στο ε1 τι θα κανω στο σπιτι της που ηταν ιδιοκατοικηση θα βαλω και τη μικρη κληρονομια που πηρε το 2009 η γιαγια απο τον αδερφο της ή οχι?Λογικά νομιζω οτι θ ατο βαλω στη συνιδιοκτησια!Για πες μια γνωμη γιαννη?

Ιδιοκατοικιση θα βαλεις μονο το δικο της σπιτι.Την κληρονομια που πηρε απο τον αδερφο της στην δευτερη σελιδα του Ε2 που μιλαει για ακινητα που αποκτηθηκαν ......

---------- Προσθήκη στις 21:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:05 ----------

Ευχαριστώ!

Χαχα..Με μπερδεψε το :

Το επίδομα τοκετού και λοχείας

:-D:-D:-D:-D

Δημοσ.

:Pβασικα τα σπιτια ειναι 2, στο ενα απο τα δυο η γιαγια εμενε.Απλα πεθαίνοντας ο αδερφος της και ο αλλος ο αδερφος της ?(ειναι μυλος)της αφησαν ενα μικρο ποσοστο κληρονομια που προστεθηκε στο ηδη υπαρχον μεσα στο 2009.(δηλαδη στο σπιτι της η γιαγια ειχε και συνδικεουχους σε ενα μιρκο ποσοστο τα αδερφια της)

εγω περισυ της ειχα κανει ε2 οπου είχα γραψει τους υπολοιπους δικαιουχους στα συμπληρωματικα!Φετος θα βαλω τους υπολοιπους δικαιουχους οπως περισυ,και απο κατω θα βαλω αυτα που πηρε απο κληρονομιες δωρεεςκ.τ.λ.Το θέμα είναι στη δήλωση τι θα βάλω το προσαυξημενο ποσοστο η αυτο που ειχα βαλει περισυ?B)

---------- Προσθήκη στις 23:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:01 ----------

ΜΑΛΛΟΝ η γιαγια σας εστειλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχατι να κανω ρε παιδια δραμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

Δημοσ.
:Pβασικα τα σπιτια ειναι 2, στο ενα απο τα δυο η γιαγια εμενε.Απλα πεθαίνοντας ο αδερφος της και ο αλλος ο αδερφος της ?(ειναι μυλος)της αφησαν ενα μικρο ποσοστο κληρονομια που προστεθηκε στο ηδη υπαρχον μεσα στο 2009.(δηλαδη στο σπιτι της η γιαγια ειχε και συνδικεουχους σε ενα μιρκο ποσοστο τα αδερφια της)

εγω περισυ της ειχα κανει ε2 οπου είχα γραψει τους υπολοιπους δικαιουχους στα συμπληρωματικα!Φετος θα βαλω τους υπολοιπους δικαιουχους οπως περισυ,και απο κατω θα βαλω αυτα που πηρε απο κληρονομιες δωρεεςκ.τ.λ.Το θέμα είναι στη δήλωση τι θα βάλω το προσαυξημενο ποσοστο η αυτο που ειχα βαλει περισυ?B)

---------- Προσθήκη στις 23:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:01 ----------

ΜΑΛΛΟΝ η γιαγια σας εστειλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχατι να κανω ρε παιδια δραμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

Για τα ποσοστα να καταφυγεις σε δικηγορο Κωνσταντινα.Σιγουρα σας...εστειλε η γιαγια.

Δημοσ.
Ευχαριστώ!

Πέρασε η γυναίκα μου από ΙΚΑ - της έδωσαν (τύπωσαν) πάλι το παραστατικό πληρωμής!!!

Στην ερώτηση για την βεβαίωση αποδοχών απάντησαν, πως για πρώτη φορά ακούνε για κάτι τέτοιο!!!! :confused:

Πήγα στην εφορία (!) και ρώτησα εκεί. Είπαν , ναι, μπαίνει στο 660 !!!!

Δημοσ.

Eνας φιλος με επιστροφη 150€ την ελαβε κιολας την ειδοποιηση του, εμεις οι υπολοιποι πόσο θα περιμενουμε?

Δημοσ.

Απ' το έλαβε ειδοποίηση μέχρι το εισέπραξε,παίζει να μσολαβήσει και κανα τρίμηνο...

και γω τα προηγούμενα δύο χρόνια έχω επιστροφή,με πιστώνουν δε μετά παρέλευση τριμήνου.

Φέτος είναι χειρώτερα τα πράματα,μπορεί να με τραινάρουν και μέχρι Χ'γεννα.

Δημοσ.

Oxι ρε φιλε, ελαβε ειδοποιηση να παει στη Τραπεζα να τα εισπραξει... τωρα θα τα εχει ηδη παρει.

Εγω εχω δωσει λογ/σμο και θα μπουν αυτοματως μεσα. Οταν δηλ.λαβω το εκκαθαριστικο θα ειναι ηδη κατατεθημενα.

Δημοσ.
Oxι ρε φιλε, ελαβε ειδοποιηση να παει στη Τραπεζα να τα εισπραξει... τωρα θα τα εχει ηδη παρει.

Εγω εχω δωσει λογ/σμο και θα μπουν αυτοματως μεσα. Οταν δηλ.λαβω το εκκαθαριστικο θα ειναι ηδη κατατεθημενα.

Μακάρι να είναι όπως τα λες,ελικρινά μιλάω.

Δίνω λογαριασμό,πάω τα χαρτιά στην εφορία (είναι πάνω 1πό 1,5κ€ που είναι όριο) και μετά από κανα τρίμηνο με πιστώνουνε.B)

Δημοσ.
Για πόσα λεφτα μιλας εσυ?
4κ€
Ο χρονος μαλλον εξαρταται απ το υψος του ποσου.
Όχι,είναι ανάλογος της διάθεσης προς επεξεργασία (των ...υπαλλήλων) των στοιχείων που απαρτίζουν τη δήλωση.

Και θέλει και net απ' του χρόνου ο Τζέφρυ.Σε όλα!lol ρε.

Δημοσ.
4κ€

Όχι,είναι ανάλογος της διάθεσης προς επεξεργασία (των ...υπαλλήλων) των στοιχείων που απαρτίζουν τη δήλωση.

Και θέλει και net απ' του χρόνου ο Τζέφρυ.Σε όλα!lol ρε.

Koιταξε, αν ειναι κατι απλο οπως στη περιπτωση μου που εγραψα μονο 5-6 ποσα στις αντιστοιχες στηλες, δε βλεπω για ποιο λογο να καθυστερησει η εκκαθαριση μου.

4κ€

4κ ??

Δημοσ.
Τι, περιμενεις να εισπραξεις 4 εκατομμυρια ευρω?...

Οι συντομογραφίες θα με φάνε...lol.χιλιάρικα αγαπητέ,χιλιάρικα.;)

Aρα εσυ δε μιλας για επιστροφη απο αποδειξεις, ασφαλιστρα ή τοκους στεγαστικου, μιλας για λεφτα που σου ειχαν παρακρατηθει και επιστρεφονται. Σε αυτη τη περιπτωση ειναι διαφορετικα τα πραγματα και προφανως απαιτειται χρονοβορα επεξεργασια.
xctly!

Εξ άλλου,λίγο-πολύ όλοι έτσι δεν περιμένουν επιστροφές από εφορία;Υπάρχει κάποιος που έχει τα γενέθλιά του και κερδίζει απ' όλους τους παίχτες από 100δρχ έκαστον;

Απ' τις παρακρατήσεις γυρνάνε λ7...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...