Προς το περιεχόμενο

προβλημα με μνημη RAM

gogoszetakias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια!Θα ηθελα τη βοηθεια σας!O αδερφος μου εχει ενα pc και θελει να αναβαθμισει τη μνημη ram!

Μητρικη:Asus P4S800

Επεξεργαστης: Intel pentium 4 3.00ghz

Ram: 1x512MB Kingston DDR PC400

Χθες πηρε απο ενα φιλο του μια μνημη ΡΑΜ (Jetram 512MB DDR333 DIMM 2.5-3-3) και την εβαλε πανω. Ανοιχε το pc και στην αρχικη οθονη του αναγνωρισε την μνημη αλλα δεν εκκινουσαν τα windows.Tην εβαλε και μονη της αλλα και παλη τα ιδια εκανε!Η μνημη δεν παιζει να ειναι χαλασμενη γιατι μεχρι χθες την δουλευε ο φιλος του στο pc του! Ξερει κανεις να μ πει τι παιζει???????:whistle:

Δημοσ.

Τρέξε memtest bootable να εξακριβωθεί αν είναι σε Ok κατάσταση η "νέα" μνήμη.

Μάλλον δεν είναι. Το "χθες δούλευε" δε λέει και πολλά.

;)

Δημοσ.

δηλαδη να μην υποστηριζει η μητρικη την συγκεκριμενη ram?Πως μπορω να το εξακριβωσω αυτο? Α και μια παραλειψη!Μου ειπαν να κοιταχω την εκδοση του ΒΙΟS γιατι αν ειναι παλια δεν υποστηριζει καποια τελευταια μοντελα RAM.Εκανα ανβαθμιση το BIOS και ανοιξα το pc. Μου εκκινησε κανονικα τα windows αλλα τιν στιγμη π εβαζα τον κωδικο στο χρηστη μ κολλησε το pc.Εκανα restart αλλα μετα μου εκανε παλι τα ιδια δεν εκκινουσαν τα windows!!!

Δημοσ.

Οι μνήμες JetRam είναι γενικότερα λίγο προβληματικές οπότε πολύ πιθανόν στην συγκεκριμένη μητρική να μην δουλεύουν σωστά. Θα σου πρότεινα οποιαδήποτε άλλη μάρκα εκτός από JetRam

Δημοσ.
Η Jetram ειναι φτηνιαρικες και κακης ποιοτητας.Αγορασε μια Kingston να κανεις την δουλεια σου.Παρε 2 GB,δηλαδη 2 dimms.

και εγώ φίλε είχα 8GB και άλλαξα σε 2GB είναι καλύτερα να έχεις μικρότερες άλλα πιο γρήγορες ram. έχω ήδη δει καλύτερες επιδόσεις!

Δημοσ.
Η Jetram ειναι φτηνιαρικες και κακης ποιοτητας.Αγορασε μια Kingston να κανεις την δουλεια σου.Παρε 2 GB,δηλαδη 2 dimms.

και εγώ φίλε είχα 8GB και άλλαξα σε 2GB είναι καλύτερα να έχεις μικρότερες άλλα πιο γρήγορες ram. έχω ήδη δει καλύτερες επιδόσεις!

Δημοσ.

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Δημοσ.

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...