Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για προγράμματα converters;

FOLIAS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξέρω ότι πολύ έχουν αναφέρει κάτι παρόμοιο αλλά έχω μια απορία υπάρχει κάποιο πρόγραμμα δεν με νοιάζει αν είναι για αγορά που να κάνει τα πάντα και απλά και όταν λέω τα πάντα λέω να κάνει convrter σε όλες τις μορφές video music rip χωρίς εγώ να χρειάζεται να δώσω τιμές ποιότητας το λέω αυτό γιατί είχα βρει κάποιο πρόγραμμά αλλά κάτι έγινε και το έσβησα κατα λάθος αυτό λεγόταν mobile converter αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι αυτό γιατί το εψαξα στο google αλλά δεν βρήκα κάτι συν της άλλης ήταν και πολύ (ελαφρη ) σαν πρόγραμμα το περιβάλλον του ήταν απλό και γρήγορο σε ότι μορφή και αν επέλεγα

Δημοσ.

δυστυχώς τα δοκίμασα και τα δυο ναι μεν μου κάνει φορματ αλλά όταν τα παίζω στο home cinema δεν τα διαβάζει υπάρχει κάτι άλλο?

Δημοσ.

Το θέμα είναι να γνωρίζεις και τί video formats με τί προδιαγραφές υποστηρίζει το Home Cinema σου, αλλιώς βαδίζεις στα τυφλά! Δεν έχουν όλα τα επιτραπέζια players τις ίδιες δυνατότητες.

Το δικό σου ποιο μοντέλο ποιας εταιρείας είναι; Στο manual του γράφει κάτι για τα video formats που υποστηρίζει;

Δημοσ.
εγω ξερω το total video converter και αυτο χρησιμοποιω...για δοκιμασετο...

Οντως πολυ χρησιμο εργαλειο...

στα πλην οτι δεν ειναι free ware

Δημοσ.

όπως σας είχα προαναφέρει το πρόγραμμα που είχα πρώτα έκανα οποιοδήποτε format χωρίς να δώσω τιμές έκανα ένα copy paste στον εξωτερικό η σε φλασακι και το έπαιζα κατευθείαν στο home cinema μέσω usb δεν θέλω να ανακατεύομαι με τιμές και codes έχω δοκιμαση πριν ποσταρω αρκετά προγράμματα στη δοκιμαστική τους περίοδο κάποια από αυτά είναι

Aiseesoft Mod Converter Suite,convert x to dvd,solid converter pdf pro και αρκετά ακόμα που δεν τα θυμάμαι το αποτέλεσμα ήταν να έχω ένα πρόγραμμα για ταινίες ένα πρόγραμμα για mp3 και ένα πρόγραμμα για burn εγώ ποσταρα εδώ μπας και με βοηθάγατε να βρω αυτό το πρόγραμμα

Δημοσ.

όπως σας είχα προαναφέρει το πρόγραμμα που είχα πρώτα έκανα οποιοδήποτε format χωρίς να δώσω τιμές έκανα ένα copy paste στον εξωτερικό η σε φλασακι και το έπαιζα κατευθείαν στο home cinema μέσω usb δεν θέλω να ανακατεύομαι με τιμές και codes έχω δοκιμαση πριν ποσταρω αρκετά προγράμματα στη δοκιμαστική τους περίοδο κάποια από αυτά είναι

Aiseesoft Mod Converter Suite,convert x to dvd,solid converter pdf pro και αρκετά ακόμα που δεν τα θυμάμαι το αποτέλεσμα ήταν να έχω ένα πρόγραμμα για ταινίες ένα πρόγραμμα για mp3 και ένα πρόγραμμα για burn εγώ ποσταρα εδώ μπας και με βοηθάγατε να βρω αυτό το πρόγραμμα

Δημοσ.

Ο parsifal είπε κάτι παραπάνω, δεν ξέρω αν το πρόσεξες.

Αν δεν μας πεις ποιο είναι το Player σου και τι υποστηρίζει δεν πρόκειται να βρούμε άκρη.

Επιπλέον, ανέφερες ο convertxtodvd. Το πρόγραμμα αυτό μετατρέπει τις ταινίες σε dvd, οπότε δεν τίθεται θέμα συμβατότητας καθώς παίζουν σε όλα τα dvd players και home cinema.

Τέλος, δεν κατάλαβα τι σχέση έχουν οι μετατροπές ταινιών με τα mp3. Αυτά, τα γράφεις απλώς σε ένα cd/dvd και παίζουν σε οποιοδήποτε home cinema. Τι σχέση μπορεί να έχουν με τις μετατροπές.

Υ.Γ.

κι εγώ θα ήθελα ένα πρόγραμμα που να με ξυπνάει το πρωί, να ετοιμάζει καφέ, να έχει ήδη κατεβάσει την ταινία που θα ήθελα να δω μαζί με τους υπότιτλους στην ποιότητα που θα ήθελα, να την έχει αντιγράψει στο στικάκι και να την βάλει να παίζει στην tv την ώρα που θα ήθελα να την δω.

Κι όλα αυτά χωρίς να έχω κάνει εγώ τίποτα. Κάτι σαν mind reading δλδ. :-)

Δημοσ.

Ο parsifal είπε κάτι παραπάνω, δεν ξέρω αν το πρόσεξες.

Αν δεν μας πεις ποιο είναι το Player σου και τι υποστηρίζει δεν πρόκειται να βρούμε άκρη.

Επιπλέον, ανέφερες ο convertxtodvd. Το πρόγραμμα αυτό μετατρέπει τις ταινίες σε dvd, οπότε δεν τίθεται θέμα συμβατότητας καθώς παίζουν σε όλα τα dvd players και home cinema.

Τέλος, δεν κατάλαβα τι σχέση έχουν οι μετατροπές ταινιών με τα mp3. Αυτά, τα γράφεις απλώς σε ένα cd/dvd και παίζουν σε οποιοδήποτε home cinema. Τι σχέση μπορεί να έχουν με τις μετατροπές.

Υ.Γ.

κι εγώ θα ήθελα ένα πρόγραμμα που να με ξυπνάει το πρωί, να ετοιμάζει καφέ, να έχει ήδη κατεβάσει την ταινία που θα ήθελα να δω μαζί με τους υπότιτλους στην ποιότητα που θα ήθελα, να την έχει αντιγράψει στο στικάκι και να την βάλει να παίζει στην tv την ώρα που θα ήθελα να την δω.

Κι όλα αυτά χωρίς να έχω κάνει εγώ τίποτα. Κάτι σαν mind reading δλδ. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...