EXARXEIA_CITY Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Θέλω ενα ηλεκτρικό σκουπακι για το αυτοκίνητο. Ένα που δοκίμασα φορητό που εχω σπίτι δεν ήταν αρκετά δυνατό για το αμάξι. Σκέφτομαι για αυτό εδώ. Εχεις να προτείνετε κάποιο που έχετε και είναι αρκετά δυνατό ;
kirimis Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Εχεις να προτείνετε κάποιο που έχετε και είναι αρκετά δυνατό ; Θα σε απογοητευσω, αλλα μονο η σκουπα του σπιτιου σου κανει... Αυτες οι 12βολτες βλακειες ειναι χασιμο χρνου και χρηματος...
Luxx Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Κατι θα υπαρχει σε σκουπακι ρε παιδια. Τωρα να μεταφερω ολοκληρη σκουπα απο τον 6ο οροφο. Ασε που δε εχω και πριζα στη πολυκατοικια στο ισογειο.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 και εγώ σκεφτόμουν να ρίξω μια μπαλαντέζα από την βεράντα αλλά είναι too much.
kirimis Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 και εγώ σκεφτόμουν να ρίξω μια μπαλαντέζα από την βεράντα αλλά είναι too much. αν σε κανει να νοιωθεις καλυτερα και μπαλαντεζα ριχνω και λαστιχακι ριχνω...
georgeadams Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Αυτό: Black & Decker 18V Cordless Pivoting Hand Vac Είναι το πιο ισχυρό σκουπάκι χειρός που έχω δει. (ναι, βαριέμαι τόσο πολύ σήμερα που έφτασα να διαβάζω τυχαία topics στο insomnia)
De@th L0rd Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 το αμάξι δεν έχει 18V όμως...14 στο maximum. Κι αν θες να σκουπίσεις βρώμικο αυτοκίνητο...Θα την φας τη μπαταρία...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Επαναφορτιζόμενο είναι.. Αν θες να σκουπίσεις βρώμικο αυτοκίνητο, το κάνεις με κανονική σκούπα και μετά το φυσάς. Τα σκουπάκια είναι για ψιλοπράματα.
kage Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 http://www.skroutz.gr/c/450/hlektrika-skoupakia.html στην τελευταια σελιδα εχει και 22,2v βεβαια ξεφευγουν οι τιμες...
zizu10 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Θα επαναφέρω το θέμα και θέλω να ρωτήσω αν αυτό εδώ κάνει καθόλου δουλειά και ποιο σκουπάκι αυτοκινήτου θα μου προτείνατε εσείς μέχρι 20-30 ευρώ.
Alxnks Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 να ξαναπουμε οτι μοτερακι στα 12 βολτ που να τραβαει ικανοποιητικα δεν υπαρχει...ψευτοπραγματα ειναι, μονο με κανονικη σκοουπα γινεται δουλεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα