Προς το περιεχόμενο

Toshiba StorE Art 1TB

Mr.Fixit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε μάγκες, δώστε μια γνώμη γιατί θα πάθω μπακακάου στο τέλος.

Αγόρασα πριν καιρό έναν εξωτερικό σκληρό Toshiba (είχε παίξει μια σχετική συνδιάσκεψη σε άλλο thread, αλλά πλέον το πρόβλημα έχει αλλάξει). Ξεχνάω στο πατρικό μου το καλώδιο του ρεύματος του, και έκανα μια μαλαγανιά με ένα καλώδιο από Seagate που είχα, και φάνηκε να δουλεύει-αρχικά, μετά έκανε διάφορα κουλά, έδειχνε file system RAW και διάφορες ομορφιές. Όταν ξαναπήγα ΑΘήνα τώρα το Πάσχα, τον έβαλα στο εκεί PC και, ω του θαύματος, έπαιξε απρόσκοπτα για 20 μέρες-με το δικό του καλώδιο. Πεπεισμένος ότι είχα κάνει εγώ τη μαλακία, αν και δεν μπορούσα να φανταστώ σε τι σκατά έφταιγε το καλώδιο, τον ξανάφερα σπίτι μου με τα δικά του συμπράγκαλα. Δούλεψε για 2 με 3 ώρες, μέχρι να ξαναποφασίσει να κάνει το filesystem RAW και τα τοιάυτα. Τι μπορεί να φταίει; Ο δίσκος προφανώς και δεν έχει πρόβλημα, αφού τρέχει σε άλλα PC-ιά. Πρόβλημα να χαθούν δεδομένα δεν παίζει, αλλά πριν πάω να πάρω άλλο δίσκο, έχουμε καμιά ιδέα;

Ευχαριστώ προκαταβολικώς.

edit: Σύμφωνα με το νέο update, ο δίσκος παίζει και δεν παίζει κατά δική του βούληση, χωρίς να κάνω κάτι εγώ. Η απορία παραμένει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...