Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 3

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 758
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πάνω στο θέμα του τι πουλάει και που έχει target group δε πάει να πεί ότι προσφέρει εν τέλη ποιότητα το προιόν.

Μπορεί το MW2 να κανε τις πωλήσεις που ανέφερες αλλά οποιοδήποτε ΚΑΛΟ game που θα βγει με τόσο ντόρο και τόσα λεφτά στο development θα πρεπε να κανει τις αντίστοιχες πωλήσεις.

Ειδικά όταν έχει έναν προκάτοχο με επίσης πολλές πωλήσεις, δεν είναι δύσκολο.

Τώρα μπορεί εσύ με τους φίλους σου να γουστάρεις δράση κτλ και να παίζεις 16/24h το MW2 αλλά δε βλέπεις το τραγικό της υπόθεσης.

Υποστηρίζεις εφόσον το παίζεις, μία εταιρία που γύρισε σε Peer2Peer σύστημα Multiplayer έναντι Server/Client side,το 2009 εναν πετυχημένο τίτλο.

Αν δε βαρεθείς ένα πολύ καλό αρθράκι που έχουμε γράψει θα σε παρακαλούσα να αφιερώσεις λίγο χρόνο να το διαβάσεις.

http://www.callofduty.gr/modern-warfare-2/call-of-duty-modern-warfare-2-2743/

Προσωπικά έχω χάσει κάθε πίστη στη σειρά των cod πλέον για τους παραπάνω λόγους του άρθρου.

Το ζουμί =

... το Modern Warfare 2 PC είναι ένα πείραμα. Ένα πείραμα για το πόσο εύκολα θα μπορέσει να μετατραπεί ο pc gamer, ένας κατά κανόνα πιο απαιτητικός χρήστης, σε console gamer, μια κατά κανόνα μηχανή κατανάλωσης. Βρισκόμαστε σε ένα turning point στην ιστορία του pc gaming. Μένει το ερώτημα αν όπως ο Ησαύ θα πουλήσουμε τα πρωτοτόκια μας για ενα πιάτο φακές.

Οπότε καταλαβαίνεις στο πείραμα αυτό που ανοίκουν οι περισσότεροι έφηβοι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η απληστία σε όλο της το μεγαλείο...

Ενώ το BF3 βγαίνει ήδη με το 1ο DLC/booster pack ΔΩΡΕΑΝ και σημειωτέον με αρχική τιμή όχι στα 60 ευρώ.

Αναμένω δήλωση της EA τύπου "modding tools will be released within 6 months of BF3 release" για να τελειώνει εδώ το τραγυλαφικό παραμύθι της Moneyvision.

• Moderators

η απληστία σε όλο της το μεγαλείο...

Ενώ το BF3 βγαίνει ήδη με το 1ο DLC/booster pack ΔΩΡΕΑΝ και σημειωτέον με αρχική τιμή όχι στα 60 ευρώ.

Αναμένω δήλωση της EA τύπου "modding tools will be released within 6 months of BF3 release" για να τελειώνει εδώ το τραγυλαφικό παραμύθι της Moneyvision.

Καλά, περίμενε, γιατί και η ΕΑ δεν πάει πίσω στο money-grabbing.

Το αντίθετο μάλιστα. Μην πάρουν και αυτοί ιδέα για monthly fee, αλλά εδώ έχουν το P4F. :P

Καλά, περίμενε, γιατί και η ΕΑ δεν πάει πίσω στο money-grabbing.

Το αντίθετο μάλιστα. Μην πάρουν και αυτοί ιδέα για monthly fee, αλλά εδώ έχουν το P4F. :P

τουλάχιστον ρε ghost δεν είναι τόσο προκλητικοί, ενώ στην Moneyvision με το καλημέρα σου πετάνε monthly fee

δλδ, πες 2-3-4-10 λόγια ΠΡΩΤΑ για την game engine, για το SP, για το MP, ε και μετά ρε φίλε (αν όντως νιώθεις ότι "το'χεις"), πες και για monthly fee, πες και για dlc κτλ κτλ

ειδικός στο marketting/PR δεν είμαι, άλλα εμένα μου χτυπάει άσχημα

To συνδρομητικό Call of Duty είναι γεγονός

Η χρυσή ευκαιρία της EA να φάει το φίλετο...

Από μένα πάντως το MW3 μόλις μπήκε (και επίσημα) στη λίστα των παιχνιδιών "όταν-πέσει-στο-10-άντε-15-ευρο".

τουλάχιστον ρε ghost δεν είναι τόσο προκλητικοί, ενώ στην Moneyvision με το καλημέρα σου πετάνε monthly fee

δλδ, πες 2-3-4-10 λόγια ΠΡΩΤΑ για την game engine, για το SP, για το MP, ε και μετά ρε φίλε (αν όντως νιώθεις ότι "το'χεις"), πες και για monthly fee, πες και για dlc κτλ κτλ

ειδικός στο marketting/PR δεν είμαι, άλλα εμένα μου χτυπάει άσχημα

Ποια game engine? Ποιο MP?

Αφού δεν αλλάζει τίποτα. Όλα την ίδια μηχανή γραφικών έχουν, με λίγο διαφορετικά textures και διαφορετικές πίστες.

Από μένα πάντως το MW3 μόλις μπήκε (και επίσημα) στη λίστα των παιχνιδιών "όταν-πέσει-στο-10-άντε-15-ευρο".

Και μένα στη λίστα των "δεν ασχολούμαι καν" όπως με το MW2.

Τώρα μπορεί εσύ με τους φίλους σου να γουστάρεις δράση κτλ και να παίζεις 16/24h το MW2 αλλά δε βλέπεις το τραγικό της υπόθεσης.

Υποστηρίζεις εφόσον το παίζεις, μία εταιρία που γύρισε σε Peer2Peer σύστημα Multiplayer έναντι Server/Client side,το 2009 εναν πετυχημένο τίτλο.

Αν δε βαρεθείς ένα πολύ καλό αρθράκι που έχουμε γράψει θα σε παρακαλούσα να αφιερώσεις λίγο χρόνο να το διαβάσεις.

http://www.callofduty.gr/modern-warfare-2/call-of-duty-modern-warfare-2-2743/

Προσωπικά έχω χάσει κάθε πίστη στη σειρά των cod πλέον για τους παραπάνω λόγους του άρθρου.

πωωω... τώρα τα είδα αυτά... φίλε μου εκτώς οτι είσαι υπερβολικός σε αυτά που γράφεις ξεχνάς οτι ίσως αυτός ήταν και ο λόγος που το MW2 ήταν τόσο επιτυχημένο.. εντάξει, την πήρατε όλοι την καραμέλα οτι επειδή δεν παίζουμε σε server το παιχνίδι δεν αξίζει. όμως δεν είναι έτσι. για τους Ελληνες, στις περισσότερες περιπτώσεις, τα ping ήταν 100 φορές καλύτερα απο ότι σε server του εξωτερικού, οπότε αν δεν τύχαινες σε server με lag (και ηταν ΠΟΛΛΕΣ οι περιπτώσεις που δεν είχε) είχες ένα έτοιμο παιχνίδι μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα και είχες ευκαιρία να γνωρίσεις πολυ κόσμο και διαφορετικό κόσμο. και όλα αυτά έυκολα μέσα και απο ενσωματομένο voice chat.. κάτι που όλα τα υπόλοιπα cod, τουλάχιστον για τους Έλληνες, δεν σου δίναν. Σίγουρα, το παιχνίδι είχε τα bugs του και δυστυχώς έπεσαν πάνω στον καιρό που διαλύθηκε η infinity ward, αλλα το παιχνίδι δεν έγινε ξαφνικά τραγικό επειδή δεν είχε lean left και lean right....

δεν περιμένω να δεχτείς και πολλά απο τα παραπάνω όπως δεν νομίζω οτι ασχολήθηκες να παίξεις και ποτέ το παιχνίδι, μετά απο την λασπολογία όλων των cod fans 2 μήνες ΠΡΙΝ βγεί το game...αλλα έπρεπε να τα γράψω. :mad:

αν θέλεις να κράξεις κάποια εταιρία και κάποιο game κράξε το black ops και την tryarch... εκεί μάλιστα...

edit: είπα να κάτσω να διαβάσω και το άρθρο μέχρι να νυστάξω και τα επιχειρήματα σας είναι απλά ανύπαρκτα... λέτε οτι δεν έχεις έναν τρόπο να παίζεις με τους γνωστούς σου, όταν το συγκεκριμένο game σου έδινε την δυνατότα και να φτιάξεις group αλλα και να γνωρίσεις καινούρια άτομα (ακόμα παίζω online με άτομα που γνώρισα απο τότε)

λέτε οτι ο dedicated server είναι καλύτερος επειδή όταν αυτός που τον έχει πάει για ύπνο, δεν τον κλείνει, όταν τα ping ενός dedicated στο εξωτερικό είναι απαγορευτικά για τους έλληνες gamers στις περισσότερες περιπτώσεις,και ενώ το game άλλαζε σε μερικά δευτερόλεπτα server σε τέτοια σκηνικά.

λέτε για τα cheats, ενώ ξεχνάτε οτι το παιχνίδι δεν είχε σχεδόν την παραμικρή υποστήριξη απο την μέρα κυκλοφοριας του λόγω των νομικών προβλημάτων της εταιρίας με την activision. λέτε οτι για αυτούς τους λόγους δεν υποστηρίζετε το game. ε καί τι έγινε? λές και ο κόσμος γυρνάει γύρω απο εσάς...

πωωω... τώρα τα είδα αυτά... φίλε μου εκτώς οτι είσαι υπερβολικός σε αυτά που γράφεις ξεχνάς οτι ίσως αυτός ήταν και ο λόγος που το MW2 ήταν τόσο επιτυχημένο.. εντάξει, την πήρατε όλοι την καραμέλα οτι επειδή δεν παίζουμε σε server το παιχνίδι δεν αξίζει. όμως δεν είναι έτσι.

καταρχήν δεν πρόκειται περί "καραμέλας" άλλα μία δοκιμασμένης & πετυχημένης επί χρόνια συνταγής, αφού έχουμε δοκιμάσει και τις άλλες συνταγές. Ή μήπως νομίζεις ότι η Infinity εφήυρε το p2p; Τέσπα, νομίζω η συζήτηση για dedis VS p2p είναι περιττή (btw τα επιχειρήματα του άρθρου ισχύουν όλα).

Εκτός αυτού, εγώ στην περίπτωση του mw2 (και όπως δείχνει το πράμα και για το mw3) το πήρα πιο "προσωπικά". Γιατί ρε φίλε στο κάτω-κάτω της γραφής, εγώ είμαι ο PC Gamer που σε έφερα εδώ που είσαι και σε έκανα την Iinfity Ward που είσαι (τότε), ε μη με φτύνεις τώρα κατά πρόσωπο και μου πασάρεις το κάθε είδους κονσολίστικο downgrade. Εντάξει, να πουλήσεις και εκεί, δεν λέω, κι εγώ το ίδιο θα έκανα αν ήμουν εταιρεία, άλλα γιατί ντε-και-καλά όλοι να τρώμε την ίδια γλαρόσουπα;

Τέσπα, το Modern Warfare σταμάτησε όταν άρχισε (mw1), έπρεπε να βάλουν RIP στο franchise και απλώς να συνεχίσουν με dlc.

Εγω ρε αθανασιε θέλω το mw3 να κάνει πάταγο σε πωλήσεις,να έχει νέα μηχανή γραφικών και το battlefield 3 να παει απατο.Τι θα λες τότε;Και γω είμαι κατα της συνδρομής αλλα Άμα πιάσει η κίνηση της Activision να δουμε πως θα σου τα παίρνει τα Ωραία σου τα λεφτά η πολυαγαπημενη σου EA.Ενω αγω δωρεάν dlc και πολλα αλλα

σκαει mw3 και θα βγουν τα sniper απο τις ντουλαπες μαζι με μπασκετικα παπουτσια για extra awesome 360 noscope και τα μυαλα στα μπλεντερ....ελεος

ουτε να το σκεφτομαι δεν μπορω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...